Studier

HVIS DU MANGLER NOE PÅ PENSUMLISTA

5. september 2019

Reklame for Adlibris: Rabattkode «IDAWULFF»

i📚☕️💁🏼

Sommerferien er allerede et fjernt minne. Ukene hvor kroppen var full energi, hvor hodet gikk fra trøtt til våkent, og kroppen gikk fra sliten til duracell. Når det er ferie og fri fra alt av forpliktelser, er det lett å føle seg som superwoman. Se frem mot rutiner og travle dager. Når det nærmer seg skolestart, legger jeg alltid store planer. Jeg skal sette meg inn i emnebeskrivelsen for fagene, se over forelesningsplanen, kjøpe nye tusjer, kjøpe pensum første skoledag, gå rett hjem og gjøre meg litt kjent med bøkene, holde av to timer hver dag til å lese pensum. Så kommer første skoledag, og jeg blir tatt på senga. Lurer på hva dette faget går ut på. Hvilke bøker trenger jeg? Kan noen låne meg en penn? Siste episode av Handmaid’s Tale er ute på HBO, så jeg får vel overføre dagens to lesetimer til i morgen. 

Den studenten jeg føler meg som i sommerferien VS. den studenten jeg er når semesteret faktisk starter: Noen som kjenner seg igjen?

Det er lett å komme litt skjevt ut når et nytt semester starter. Jeg har en følelse av at jeg ikke er alene om det. Hvis du har dårlig studiesamvittighet akkurat nå, kan jeg jo fortelle deg at jeg skal holde en presentasjon på mandag, og jeg har ikke kjøpt boka jeg skal prate om. HVEM GJØR SÅNT? Det skal nok løse seg – jeg skal først og fremst prate om andre sin kritikk av boka, og der kan Google hjelpe meg. Men det får meg uansett til å føle meg som en ubrukelig student.

Heldigvis er det aldri for sent å snu. Vel – vi har i hvertfall et par måneder på å snu, før eksamensperioden setter i gang. Og i dag vil jeg minne deg på å kjøpe bøkene du ikke har rukket/orket/tenkt på å kjøpe enda.  

Å drøye for lenge med å få pensum i hus, er av erfaring noe av det dummeste man kan gjøre som student. Husker et semester på bacheloren, hvor jeg tenkte at jeg ville vente til litt ut i semesteret med å kjøpe pensum, for det var jo ikke sikkert vi trengte alt på listen engang. Plutselig hadde jeg ventet litt for lenge, og jeg ble sittende og bla febrilsk i bøkene to uker før eksamen. Det gjør jeg aldri igjen. Om bøkene så må ligge og støve litt underveis, så er det bedre å ha dem tilgjengelig. Ha muligheten til å åpne dem, lete, bli kjent. Så de ikke er helt nye for deg, når den stressende eksamensperioden kommer.Med rabattkoden IDAWULFF, får du nå 7% rabatt på alle pensumbøker hos Adlibris. Koden er gyldig mellom 5.-12. september. Så hvis du mangler en bok eller ti – benytt deg av tilbudet ❤️

Rabattkoden gjelder ikke norske bøker utgitt i 2019 (bokloven), digitale bøker eller gavekort. 

Å sjekke ut Adlibris er alltid en god idé når et semester starter. Selv har jeg funnet flere av mine bøker der langt billigere enn det de har vært i bokhandelen på skolen. Kan man spare flere hundrelapper på én bok, så vil man jo gjerne gjøre det. Noen ganger er det snakk om å spare 30, 40 og 50 kroner, men det er også nok til at en student kan ha råd til å unne seg en ekstra lunsj i kantinen. Et annet pluss ved å kjøpe pensum på nett: Få det hjem i postkassa, og slippe å drasse på poser med bøker 🤗Sånn, da fikk jeg brukt min egen rabattkode til å kjøpe boka som jeg egentlig burde kjøpt for en uke siden 😅 Men som studentmottoet mitt er blitt: Bedre sent enn aldri!

Du kan handle pensum hos Adlibris HER 👈🏽

16 Comments

 • Reply Anna 5. september 2019 at 14:43

  Takk for rabattkode! Veldig off topic, men jeg prøver meg. Hvilken farge gikk dere for på soverommet i den nye leiligheten? Og hvis dere har gått bort fra mørkt, hvorfor?:) Vurderer å male mitt eget soverom fra mørk beige til mørkeblått, men er usikker! Takk på forhånd 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. september 2019 at 16:54

   Hei! 😊 Vi har kalk i hele leiligheten, altså lys beige. Syns det er hyggeligere å våkne opp til lyse vegger og føler meg mer opplagt da. Klem ❤️

 • Reply Vilde 5. september 2019 at 17:21

  Jeg venter så lenge med å kjøpe bøker at jeg kommer til eksamensperioden og innser at jeg ikke rekker å lese bøker…. Det skal sies at det har gått heelt fint å pugge forelesningsslides også til nå (eller låne bøker) B-)

  • Reply Ida Wulff 5. september 2019 at 23:17

   😅😅

 • Reply Nina 5. september 2019 at 17:40

  Vil rose deg for at du er så flink til å integrere tekst, erfaringer og refleksjoner i reklameinnlegg!😊 er virkelig ikke mange bloggere som får til å lage interessante innlegg med annonser, så det fortjener du virkelig skryt for! syns det sier mye om ditt forhold til leserne dine og hvordan du ønsker å være som formidler ❤️

  • Reply Ida Wulff 5. september 2019 at 20:04

   Så hyggelig kommentar å få, tusen takk Nina ❤️❤️

 • Reply Marie 5. september 2019 at 20:12

  Nå kan jeg endelig (eller «endelig») relatere meg til dine student-innlegg. Har i skrivende stund gjort et tappert forsøk på å gjøre lesing til noe hyggelig: rødvin, mørk sjokkis og tente lys… ja, du ser jo hva jeg endte opp med (blogglesing > pensumlesing).

  • Reply Ida Wulff 5. september 2019 at 23:16

   Haha 😂❤️ syns du skal ha for forsøket da!! Klem til deg

 • Reply Ida 5. september 2019 at 21:04

  Hvor er den sorte genseren fra? Såå fin! 🤩

  • Reply Ida Wulff 5. september 2019 at 23:16

   Den er fra Ella&Il 💕

 • Reply Julie 5. september 2019 at 21:56

  Må bare si meg enig med Nina her altså! Og takk for tips, mangler én pensumbok for semesteret, så da må jeg ta en tur innom Adlibris sine sider og sjekke ut 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. september 2019 at 23:15

   ❤️❤️👏🏼👏🏼

 • Reply Tina 5. september 2019 at 23:07

  Helt enig med Nina over her, jeg pleier som regel å scrolle forbi reklameinnlegg, men tilogmed slike innlegg gjør du interessant ❤️ det fortjener du som sagt virkelig skryt for!

  • Reply Ida Wulff 5. september 2019 at 23:15

   Tusen takk ❤️❤️❤️

 • Reply elisabeth 6. september 2019 at 09:20

  For et artig innlegg! Kan absolutt relatere til bilde collagen der! Er det forresten lov å spørre hvor den svarte sylinder kubbelys holderen er i fra? Den en skimter på ene bildet? 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. september 2019 at 09:22

   Den er fra Bohus😀❤️

  Leave a Reply