Hverdagsliv

BURSDAG, BAKING & BLURRY BILDER

7. september 2019

HEI PÅ DEG 👋🏼

Etter å ha tatt disse nydelige selfiene, vurderer jeg for alvor å pensjonere meg fra å sminke bryn, og gå tilbake til å tatovere dem. Jeg får det aldri helt til! I kampen om å få dem like, blir de bare større og større. Og større. Og enda mer ulike. Jada, jeg ser folk som er hundre ganger verre. Men jeg vil ha perfekte bryn. Plutselig blitt helt besatt av tanken 🤓 Dagens dype refleksjon fra meg!

I dag har Gravlyset bursdag, og jeg elsker når folk rundt meg har bursdag. Sånn i forhold til hvor mye jeg hater å ha bursdag selv, er kontrasten stor. I natt pyntet jeg med ballonger og banner. Og byttet ut dopapiret med happy birthday-dopapir. Så i dag morges var det skikkelig bursdagsstemning her hjemme. Jeg har fått streng beskjed om å ikke være extra (fordi da får han så press på seg når jeg har bursdag), så vi har ikke gjort noe spesielt i dag. Hatt bursdagsfrokost, åpnet pakker, vært ute og gjort ærender, spist en bursdagslunsj – og nå i kveld skal vi bare være hjemme og lage mat og kose oss. I morgen kommer både hans og min familie for å feire – så jeg har nettopp stått to timer på kjøkkenet og laget kake. Det burde nok tatt meg halvparten av tiden, men jeg er ingen baker. Egentlig ikke en person som står på kjøkkenet i det hele tatt. Vi får krysse fingrene for at kaken blir god, for jeg er helt utslitt 😂Jeg hadde egentlig ikke så mye å komme med i dag, ville bare stikke innom og si hei ❤️ Og så beklager jeg at bildene mine er så blurry. Det har de egentlig vært helt siden jeg byttet plattform, men jeg har fått mange klager på det den siste tiden. Som går på at jeg retusjerer så innmari. Men nei, det er plattformen som gjør noe med bildekvaliteten. Det er litt bedre når man leser bloggen på smarttelefon, men på data er det helt krise. Jeg legger på filter på bildene mine i Lightroom, men blurrer dem aldri. Ingen ambisjoner om å se ut som et oljemaleri…

Håper du har en kjempefin helg, så snakkes vi snaart igjen 🤗

24 Comments

 • Reply Anonym 7. september 2019 at 21:41

  Enig med bryna! De var det første jeg tenke på når jeg så bilde uten å lese at du hadde kommentert de selv.

 • Reply Sunniva 7. september 2019 at 23:03

  Jeg ga opp brynene mine helt og tok microblading istedenfor. Det angrer jeg ikke ett sekund på! Viste seg at bryna mine var skeive naturlig, så fikk retta på det 🙈 aldri mer brynssminke her i heimen 😁 Det ser veldig naturlig ut også.

  • Reply Ida Wulff 8. september 2019 at 20:48

   Åh, savner det!! Så deilig 😀

 • Reply J. 7. september 2019 at 23:38

  Åh, jeg microblada brynene for et år siden og jeg elsker det! Jeg brukte Margrethe som jobber på brow rehab i Oslo og hun er virkelig en kunstner!

  • Reply Ida Wulff 8. september 2019 at 20:48

   Takk for tips <3

 • Reply Anonym 8. september 2019 at 06:34

  Har du forsøkt å farge bryna? 🙂 Det gir et veldig fint og naturlig grunnlag, før man evt markerer de enda litt mer med sminke! Jeg farger mine i helt sort, relativt ofte, og er veldig fornøyd med det! <3

  • Reply Ida Wulff 8. september 2019 at 20:49

   Ja, jeg farger dem ofte 🙂 Men de blir liksom ikke noe fyldigere eller likere av det, så sminker dem selv om de er farget <3

 • Reply Heidi 8. september 2019 at 11:42

  Sorry, må spørre.. Hvor kjøpte du toalettpapiret? 🙈

  • Reply Ida Wulff 8. september 2019 at 20:48

   Staples, haha 😀

 • Reply Mira 8. september 2019 at 17:25

  Kjære ida..
  Hvorfor redigerer du ansiktet ditt (under øynene) mer og mer.. ? Ser så unaturlig ut. Du er jo så naturlig pen!

  • Reply Ida Wulff 8. september 2019 at 20:47

   Les siste avsnitt i innlegget 🙂

 • Reply Jeanette 8. september 2019 at 17:52

  Jeg syntes du er så mye mer flott med mindre sminke, du trenger liksom ikke det der. Bryn eller ikke. For din del; less is more. 💕😊

  • Reply Ida Wulff 8. september 2019 at 20:49

   <3<3

 • Reply Frida 8. september 2019 at 20:23

  Hei. Er du fornøyd med Nils-stolene fra Ikea? Hva er fordeler/ulemper med de tenker du? Vurderer å kjøpe noen brukt, synes de ser fine ut på bilder, men er usikker på om de er «like fine» i virkeligheten, og er redd for at de er vonde å sitte i.. Setter veldig pris på svar 🙂

  • Reply Ida Wulff 8. september 2019 at 20:49

   Kjempefornøyd med dem, og syns de er komfortable 🙂

 • Reply Ims 8. september 2019 at 22:42

  Enda godt det var en grunn til det. Jeg har i det siste tenkt at du plutselig har bomma totalt på redigering og ser litt ut som en voksdukke på bildene. Håper det er noe du får i orden 😊 du er jo så pen 😊

 • Reply Lise 8. september 2019 at 23:48

  Hei 🙂 Hvilken klinikk drar du til for å ta botox ? Er det en fast du går til ?

 • Reply Mari 8. september 2019 at 23:57

  Finner ikke dopapiret!

  • Reply Ida Wulff 9. september 2019 at 06:11

   Kjøpte på Staples i Tønsberg 😘

 • Reply Anne 9. september 2019 at 07:39

  Synes du er vakker og fine bryn, og nydelig smil! Bildene er ikke blury på min mac, men ansiktet ditt her glatt og helt rynkefritt, så sikkert derfor noen tror det er retusjert. Ha en artig dag, artige deg <3

  • Reply Ida Wulff 9. september 2019 at 10:11

   samme til deg <3

  • Reply Lise 9. september 2019 at 22:48

   Det kalles botox kjære deg. Ingen retusjering ! Ida driver ikke med sånt .

 • Reply Livingdoll 9. september 2019 at 11:17

  Kan det ha noe med størrelsen på bildene å gjøre, kanskje? Forsøk å gjøre bildene mindre før du laster dem opp. Eventuelt last dem opp på en annen side og legg dem inn her? 🙂

 • Reply Kristin 14. september 2019 at 10:44

  Tok akkurat powderbrows fordi jeg ikke orka mer, jeg sliter med etterdønningene av tidlig 2000-tallets blyantbryn som skulle være like tynne hele veien. Nappa de ihjel, og de vokser ikke ut. Ble utrolig fornøyd. Wowbrow har salong i Oslo og Lillestrøm 😊

 • Leave a Reply