Hverdagsliv

TO FAVORITTER TIL HØSTEN

12. september 2019

Reklame for Skoringen

UT MED SANDALENE, INN MED BOOTSA 🍂

Hva passer vel bedre enn at det er øspøs regnvær, når man endelig skal vise frem høstens nyheter i skogarderoben?! Dette er ikke den enkleste amatør-shooten jeg har hatt, det regner mye mer enn det ser ut til 😂 Men! Jeg er offisielt ferdig med å bruke sandaler i år, og har vært så heldig og få plukke ut noen favoritter fra Skoringen sine høstnyheter. De har nemlig fått inn masse fine sko til høsten, både i fysiske butikker og på nett.

Klassiske skoletter/boots er det jeg liker å gå i om høsten, så det var også det jeg valgte fra Skoringen denne gangen. Det er fint til jeans, skjørt, kjole – egentlig til alt utenom joggis 👏🏼

SKOENE FINNER DU HER 👈🏼

Dette paret i sort skinn er favoritt nummer én, og du finner dem på nett HER. De er fra merket B&Co, som seriøst er et av veldig få merker som jeg ikke får gnagsår av når skoene er helt nye. Du har kanskje sett meg i sandalene deres sånn cirka hele sommeren. Superkomfortable, og passer også godt til meg som ikke har en veldig smal fot. Det jeg liker spesielt med disse, er at de har en spiss front – og glidelås på siden, så jeg slipper å stå og kløne med å få foten nedi skoen.

DISSE SKOENE FINNER DU HER 👈🏼

Dette paret liker jeg også veldig godt. Også i sort skinn, med litt høyere hæl, men like komfortable å gå med som de over. Disse har litt rundere front, og fôret med fleece. Du finner dem HER.

Jeg har kommet godt i gang med å bruke begge parene, og syns begge er kjempegode å gå i. Så der har du mine tips, hvis du er på jakt etter fine sko som passer til alt i høst 😀❤️

Husk at du kan shoppe hos Skoringen på nett her. Da kan du velge om du vil hente i butikk eller få levert hjem, og du kan enkelt sende i retur eller levere retur i fysisk butikk. Enklere blir det ikke! 🙏🏼 Vil du finne ut hvor din nærmeste fysiske butikk er, kan du sjekke det her!

7 Comments

 • Reply Linn 13. september 2019 at 08:36

  Litt freaky, men i natt drømte jeg at du var gravid!
  Nå skal det sies at jeg drømmer om alt mellom himmel og jord for tiden, da jeg er gravid selv..Men altså, jeg husker innlegget veldig godt:p
  Og nei,det er ikke for å spekulere eller noe, det var bare en så merkelig drøm..Aldri drømt om bloggere før!

 • Reply kristina 13. september 2019 at 10:47

  Hvor er det fine settet(?) fra ?<3

 • Reply Nor 15. september 2019 at 01:27

  Jeg har funnet din dobbeltgjenger, Ida!! Ava Michelle heter hu, søk og se! 🙈

 • Reply Ingeborg 15. september 2019 at 11:03

  Utrolig fine sko 😊 og veldig fin kjole! Hvor er den fra? 😊 Klem

 • Reply Elise 17. september 2019 at 08:53

  Hvor er genseren ifra?

 • Reply Kristine 18. september 2019 at 19:52

  Hvor er kjolen fra?:)

 • Reply professional cleaning and maintenance services 25. mars 2024 at 13:26

  Fantastic article post. Really Great.

 • Leave a Reply