Hverdagsliv

MIN HUDPLEIERUTINE

15. september 2019

Reklame for Eleni & Chris

STRAIGHT OUTTA DUSJEN 💦

Den siste tiden har jeg egentlig gått og ventet litt på at noen skal kommentere hvor fin glød huden min har fått. For den er fantastisk om dagen. Fresh, glatt, jevn, spenstig og glødende. Er det lov å gi så mange komplimenter til sin egen hud? 😂 Jeg har jo en del fregner og føflekker som jeg pleier å gjemme bort bak sminke, men når huden min er såpass frisk som den er nå, er jeg mer komfortabel med å gå uten. Så, endelig på tide å fortelle hvilke endringer jeg har gjort i hupleie-rutinene!

Jeg begynte å bruke hudpleie fra Eleni & Chris for 9 uker og 6 dager siden. Når det kommer til hudpleie, er det viktig for meg å teste over en lengre periode, før jeg eventuelt anbefaler noe videre. Og denne gangen gjorde jeg rett i å teste, og i å være tålmodig. For det er cirka 3 uker siden jeg så en forandring og kjente at: Yes, dette er VELDIG bra greier. 

Hvis du har fulgt meg en stund, har du kanskje fått med deg hvor mye jeg har slitt med å finne hudpleie. Og sett sårene jeg hadde rundt øynene da jeg prøvde meg på noen litt for dyre og heftige produkter. Det fikk meg til å gi litt opp, og jeg gikk tilbake til å bruke gamle rester fra Ole Henriksen – før Eleni & Chris kom inn i livet mitt.

Her ser du produktene jeg bruker hver eneste dag.

MIN HUDPLEIERUTINE ✨

💛 Cleansing Foam til alle hudtyper: Denne bruker jeg hver morgen og kveld. Gjør ansiktet vått, klemmer ut en liten ert med produkt, og masserer den inn i ansiktet. Man kan bare skylle med vann etterpå, men jeg foretrekker å vaske av med klut. Hilsen spa-entusiasten. Du finner den HER.

💛 Anti-Aging Face Serum: Dette serumet er ALT. Det absolutt beste produktet i hele serien, hvis jeg bare skal peke ut én favoritt. Serumet er rikt på antioksidanter og vitaminer, og skal øke cellefornyelsen din opp til 22% innen 24 timer. Serumet er i gelékonsistens, og gir masse glød. Terningkast 6, og verdt hver eneste krone. Jeg påfører serumet mellom rens og dag/nattkrem. For å få ekstra god effekt, påfører jeg det rett etter ansiktsskrubb – men skrubb gjør jeg selvfølgelig ikke hver dag. Du finner produktet HER.

💛 Anti-Aging Day Cream: Dagkremen min! Jeg bruker den for normal hud, men den finnes for normal/tørr og tørr hud også. Kjempegod krem som smelter inn i huden. Du finner den HER!

💛 Anti-Aging Night Cream: En nattkrem, som jeg for ordens skyld kun har brukt i et par uker. Jeg har nesten alltid brukt samme krem dag og natt, men hadde lyst til å ha enda litt mer fukt på om natten. Veldig digg! Men skal man sløyfe ett av disse produktene, så blir det nattkrem, og så kan man heller bruke dagkremen til begge formål. Du finner nattkremen HER.Det beste serumet jeg noen gang har prøvd. Får ikke sagt det nok 🤩

Hvis Eleni & Chris er helt ukjent for deg, så kan jeg med glede fortelle at det er et skandinavisk hudpleiemerke, basert på rene og skandinaviske ingredienser. Hovedingrediensen i produktene deres er multer, som inneholder vitamin A, B, C og E, samt kalsium og magnesium. C-vitamin er kjempeviktig for fin hud, og multeolje inneholder fire ganger mer C-vitamin enn det er i en hel appelsin.

Produktene kjennes silkemyke mot huden, og de tilfører så mye deilig fukt at hver morgen og kveld føles som et mini-spa. I tillegg er krukkene/flaskene i seg selv et stort pluss, for de er designet slik at du ikke står i fare for å sløse produkt. Man pumper, og får ut små mengder om gangen. Akkurat nå ser det ut til at jeg må ha ny dagkrem/nattkrem/serum hver fjerde måned, mens hudrensen varer enda lengre. Rett og slett kvalitetsprodukter som er drøye i bruk ❤️

Og du! Hvis du leser dette innlegget, og tenker at: Jeg er så fornøyd med hudpleien jeg bruker, og orker ikke å prøve noe nytt. Så forstår jeg det godt. Men uansett hvilken hudpleie du bruker, vil jeg anbefale deg å teste ut denne ansiktsmasken. Den er til engangsbruk, og gir huden masse glød og fukt. Jeg har brukt den to ganger, og elsker den. Anbefaler å bruke den kvelden før du skal noe spesielt, så produktet som blir igjen på ansiktet kan kose seg på huden din gjennom natta 🤗Jeg prøvde virkelig å se fin ut her, men det var klin umulig 😂

Du finner alle produktene til Eleni & Chris HER. Og skulle du lure på noe angående produktene, så er det selvsagt bare å spørre. Det jeg ikke kan svare på selv, tar jeg videre 💕

PS. Handler du noe fra Eleni & Chris nå, får du med en gratis mini Face Mist på kjøpet!

26 Comments

 • Reply Katrine 15. september 2019 at 20:07

  Hvordan er lukten på produktene?
  Er jo helt frelst til Ole Henriksen fordi det lukter digg og friskt, og ikke parfyme.

  • Reply Ida Wulff 15. september 2019 at 21:51

   Ikke sterkt parfymert, lukter veldig godt – uten at jeg helt klarer å beskrive duften med ord 😅

 • Reply Cecilie 15. september 2019 at 20:31

  Er du fortsatt planfadder? I så fall hvordan går det?

  • Reply Ida Wulff 15. september 2019 at 21:51

   Nei, det er jeg ikke. Jeg er fast giver til Kirkens Nødhjelp per dags dato 😊

 • Reply Caroline 15. september 2019 at 21:06

  Bruker selv samme serie og er like fornøyd! Kan anbefale peeling pen fra samme merke🤩 Gir en kjempefin glød!

  • Reply Ida Wulff 15. september 2019 at 21:49

   Gøy 😀 Den ligger på badet, klar til testing! Så den skal jeg prøve til uken 💕🙌🏻

 • Reply Eleni Christina 16. september 2019 at 01:32

  Oj- dette er jo som skapt for meg jo. Tuller ikke- det er navnet mitt 😚

  • Reply Ida Wulff 16. september 2019 at 08:04

   Oi! Så morsomt 😄👏🏼 fint navn da!

 • Reply ElisabethH 16. september 2019 at 18:43

  Hei! 😊 hvis du hadde endt opp med å være misfornøyd med produktene, hva hadde skjedd da? Hadde du latt være å skrive om dem på bloggen, og ikke fått betalt, eller er du nødt å skrive om dem uansett når du har fått og brukt produktene? Ble bare nysgjerrig. 😊

  Og – er dette «snille» produkter? Jeg reagerer ofte på produkter som er sterke eller lukter mye, f.eks OH kan jeg ikke bruke uten å ende opp nærmest solbrent i fjeset. 😣 leter meg ihjel etter gode ansiktsprodukter, argh.

  Takk for kjekk blogg Ida, jeg har lest fast i mange mange år nå!

  • Reply Ida Wulff 16. september 2019 at 19:05

   Hei 😊 når jeg ikke liker produkter jeg tester, takker jeg nei til samarbeidet. Deretter må produktene sendes i retur eller kastes, og skrives opp på en produktliste over produkter jeg _ikke_ har beholdt. Denne listen leveres til regnskapsfører en gang i året. Og det er vel egentlig hele prosessen 😄👍🏼 jeg har aldri reagert på OH. Blir faktisk litt rød av dette serumet hvis jeg har skrubbet huden først, men det ser jeg bare som positivt og et tegn på at den jobber i huden. Det demper seg jo veldig fort, så hvis jeg hadde vært rød i flere timer hadde jeg tenkt at det var for sterkt! Må nesten bare anbefale deg å se på ingrediensene, da jeg ikke kjenner din hud og ei heller er noen hudekspert. Men jeg er ganske sensitiv på hudpleie, og reagerte feks sterkt på hudpleie fra Obagi. Klem 💕

 • Reply Camilla 16. september 2019 at 20:21

  Skinlab pulveret da? 😊

  • Reply Ida Wulff 16. september 2019 at 20:30

   Det erstatter ikke hudpleie, hvis det var det du siktet til at det burde? 😅

   • Reply Camilla 19. september 2019 at 18:02

    Nei nei 🙂 Savnet en update på det bare 😁 Vi skulle jo oppdatere hverandre på åssen det gikk!

    • Reply Ida Wulff 19. september 2019 at 20:46

     Åja, hehe, glemte vår lille kollagen-klubb!! :O Jeg går fremdeles på pulveret, og er veldig spent på hvordan leggene blir nå i vinter! De pleier jo å bli knuuusk tørre. Er du fortsatt fornøyd?

 • Reply Ingvild 16. september 2019 at 20:42

  Har du fått noe informasjon om hvordan disse produktene vil gjøre seg på fet hud? Jeg har heller aldri funnet en hudpleieserie som er forenelig med huden min. Har også testet Ole Henriksen, men endte også der opp som en skinnende diskokule😅

  • Reply Ida Wulff 17. september 2019 at 08:19

   Nei, dessverre. vil du at jeg skal høre for deg? 😊 Kan jo være at de har noen produkter som passer bedre til fet hud.

 • Reply Celine 16. september 2019 at 21:19

  Bare ett spørsmål. Ettersom det alltid er litt sterke ph i renseprodukter enn ph’n du har i ansiktet , er det ikke da lurt og bruke en toner for å balansere det? Eller bruker du serumet som en erstatning for toner?☺️

  • Reply Ida Wulff 17. september 2019 at 08:21

   Hei! 😊 Jeg bruker ikke toner, kun produktene jeg viser her. Nå er jeg ingen hudekspert, men har lagt merke til at de fleste hudpleieseriene jeg har testet de siste årene ikke har tonere i sortimentet sitt. Så det har jeg ikke brukt på mange år.

 • Reply maria 17. september 2019 at 08:16

  Hei Ida!
  Hvor mange ml er de ulike pakningene? Finner ikke noe om det på hjemmesiden:)

  • Reply Ida Wulff 17. september 2019 at 08:43

   Serum 30 ml, krem 50 ml, rens 150 ml 🙂

 • Reply Line 17. september 2019 at 21:03

  Fikk veldig lyst til å teste serumet. Både Hedda Skoug og Eirin Kristiansen fikk dele ut en rabattkode husker jeg, men jeg slo ikke til. Når du kan gå god for det der i mot. Tror du at du får gi ut en rabattkode av dem etter hvert 😀 ?

  • Reply Ida Wulff 18. september 2019 at 07:02

   Det håper jeg, men kan ikke love noe. Skal gjøre mitt beste for å få til det ❤️

 • Reply Frida 20. september 2019 at 04:26

  Skjønner ikke hvorfor du tegner dem inn, naturen har jo velsignet deg med sinnsykt fine bryn!

 • Reply Mari 21. september 2019 at 00:00

  Hva brukte du for å få til se bølgene der i håret? Kunne vi fått en video av det? Var så fint!!

 • Reply Johanne 12. november 2019 at 19:36

  Bruker du serumet både morgen og kveld, og hvor mange pump bruker du per gang?😊 Holder det med ett pump til ansikt og hals?

  • Reply Ida Wulff 12. november 2019 at 20:57

   Noen dager gjør jeg det, andre dager enten morgen eller kveld 😊 til hals og ansikt ville jeg kanskje sagt to pump?

  Leave a Reply