Hverdagsliv

SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL

15. september 2019

Ref forrige blogginnlegg: Jeg har sluttet å bruke sandaler, altså. Jeg måtte rett og slett hente frem disse bildene fra arkivet fordi jeg sliter i dag. Sliter med å sminke meg, kle på meg, ordne håret… Gjøre noe som helst egentlig. Og nei, jeg ligger ikke for døden. Jeg har…. Revet av meg geléneglene mine! Og i stedet for fingre, har jeg nå 10 stk kjøttsår som verker og dunker så mye at jeg blir uvel 😩😭😂 Gi meg styrke. Bare å skrive på tastaturet gir meg frysninger. Men jeg er en badass blogger, så her er jeg likevel 🤓 Nå håper jeg bare neglene mine gror fort som F, vonde negler er undervurdert!!

Nok om neglene mine, her er svar på ukens spørsmål:

Hvilke ting ville du aldri gjort, som du ser andre influencere gjør? 
Åh, det er mye! Men la oss ta noen av tingene punktvis:
👎🏽 Delta i Skal Vi Danse (fordi det virker så sinnsykt skummelt, creds til de som tør!)
👎🏽 Reklamere for My Flawless.
👎🏽 Være positiv og late som ingenting når livet mitt er i ruiner.
👎🏽 Filme eller la andre filme at jeg føder.
👎🏽 Lage falske konkurranser hvor det aldri blir trukket noen premier.
👎🏽 Haul med masse billigklær på IG Story.

Hva slags gulv har du i den nye leiligheten? 
Får så mange spørsmål om gulvet! Så nå har jeg lett i papirene, og funnet ut at gulvet er 1-stavs eikeparkett i fargen «Eik Shadow Grey». Og det er all infoen jeg finner, så håper det var til hjelp 😀💕

Blir du å se på Bloggerne snart? 
Var nære på for et par sesonger siden – da jeg bodde i bingen 😂 Men jeg kom til fornuften før det var for sent, hehe. Ble egentlig ganske overrasket over at jeg i det hele tatt vurderte det, for jeg har alltid vært en blankt nei på sånne ting. Med en gang du stiller på Bloggerne eller Farmen Kjendis, beveger du deg inn i norske hjem som ikke har oppsøkt deg, og blir «allemannseie» på en helt annen måte. Det er jeg ikke komfortabel med, og det er ikke noe jeg ønsker for mitt liv. Jeg vil styre og eie mitt eget innhold 100%, og tror (vet) at man kan gjøre det veldig bra uten å hele tiden hige etter å være «aktuell» med noe. Faktisk så tror jeg at det å hige etter å være aktuell og populær er oppskriften på å bli deprimert og ulykkelig – men dét kan vi snakke om en annen gang!

Hva spiser du til frokost? 
Med mindre jeg er bortreist/på hotell, spiser jeg ikke før 12, og da kalles det vel lunsj. Så svaret blir vel: Kaffe!

Hva slags hudpleie bruker du? Du har så fin hud nå!
Tusen takk, jeg er helt enig 😍 Haha. Det kommer et innlegg om hudpleien min i løpet av kvelden. Skulle gjerne bare svart på det her, men da måtte jeg merket hele innlegget som reklame fordi hudpleien er sponset. Sponset eller ei: Jeg har testet et merke over 10 uker, og gleder meg til å dele det!

Hvor ofte skifter du sengetøy? 
1 gang i uken. Pleide å gjøre det oftere, men det føltes ikke særlig miljøvennlig… Og så er det blitt hakket mer stress å skifte sengetøy nå som vi har fått oss dobbeldyne!

Når får vi se mer av den nye leiligheten? 
Skal vise frem masse i løpet av høsten! Det har stått litt stille her pågrunn av fellesferien, men nå er vi straks i full sving med innredningen igjen. Møbelsnekker og glassmester  er i gang, den kommende uken kommer det en som skal hjelpe oss med gulvtepper, puter, gardiner osv. Så snart blir det forhåpentligvis en lun og hjemmekoselig atmosfære her. Akkurat nå er det bare… Møbler.

Et serietips fra deg? Jeg har sett alt. 
Jaaa! Jeg har binget Ubelievable på Netflix i helgen, og den var så bra. En historie fra virkeligheten, som starter med en ung jente som blir anklaget for å ha løyet om en voldtekt. Kos deg!Det var det for denne gang. Nå skal fingrene mine få seg en grønnsåpebad, og så skal jeg ut og gå en søndagstur. God søndag! ❤️

18 Comments

 • Reply Benedikte 15. september 2019 at 14:36

  Er det gellacken fra depend som gjør så vondt å fjerne? Hilsen ei som skal legge sin første runde i kveld..

  • Reply Ida Wulff 15. september 2019 at 15:52

   Nei nei, gellack er null stress å fjerne! 😅 jeg hadde gelénegler under, som jeg var så dum og fjerne på egenhånd!

 • Reply helene 15. september 2019 at 15:49

  haha wtf?
  «haug med masse billig klær på IG?»

  hvorfor er dette så negativt? er du for å kjøpe nytt og ødelegge miljøet enda mer eller?:D

  • Reply Ida Wulff 15. september 2019 at 15:51

   HAUL. At man viser frem nye kjøp og linker så andre også skal kjøpe. Lese, så kommentere 😉

  • Reply LH 15. september 2019 at 18:51

   Du mener «billig» betyr brukt? Billige klær er jo ofte klimaverstinger, så skjønner ikke helt kommentaren din, Helene.

   BTW, serietips til deg Ida: Four weddings and a funeral, ligger ute på Viaplay. Serie basert på filmen 😊

   • Reply Ida Wulff 15. september 2019 at 19:20

    Takk for tips <3

 • Reply Lena 15. september 2019 at 18:36

  Jeg digger at du er så ekte, Ida. Tror genuint du ikke gjør ting bare for cash, og ikke anbefaler bare for å anbefale. Seriøst den eneste bloggen jeg gidder å lese! Ikke at det hadde så mye med innlegget å gjøre 🙈 Queen!

  • Reply Ida Wulff 15. september 2019 at 21:52

   Så glad jeg blir!! Klem til deg ❤️

 • Reply Blum 15. september 2019 at 20:40

  Har du sett The Handmaid’s Tale? Hva syns du evt? Elsker når du legger ut serietips, har funnet mange gode serier etter å ha lest bloggen din. 😊

  • Reply Ida Wulff 15. september 2019 at 21:50

   Ja! Den er en av mine absolutte favoritter 💕

 • Reply Kristin 15. september 2019 at 22:58

  «Reklamere for My Flawless.» TAKK for at du ikke heiv deg på den bølgen. Det har vært så sykt mange dårlige og falske reklamer fra andre influencere, blir helt flau. Viste seg vel at det var svindel også, ref. dette innlegget: https://martinehalvs.blogg.no/jeg-legger-meg-helt-flat.html

  • Reply Ida Wulff 16. september 2019 at 08:05

   Utrolig kjipt! Slik jeg har forstått det, har influencere fått tilsendt et annet produkt enn det andre kunder får tilsendt. I såfall er det jo ren svindel!

 • Reply Nathalie 16. september 2019 at 02:38

  Hvordan går det med celleforandringene og koniseringen? Du er virkelig en solstråle, jeg blir alltid så glad når du poster nye innlegg 🙂 Venter på flere paraplyer!

  • Reply Ida Wulff 16. september 2019 at 08:04

   Venter fremdeles på innkalling til selve koniseringen. Og takk, så hyggelig 💕

 • Reply Kamilla 17. september 2019 at 07:29

  Noe jeg synes er veldig behagelig med å lese bloggen din er at den er så ryddig! Også skriver du veldig bra norsk. Det er det ikke alle «toppbloggere» som gjør.. Og det virker som du faktisk leser gjennom innleggene dine etter du har skrevet de, så det ikke er sånne tullete skriveleifer. Det gjør nerdehjertet mitt glad ❤️

  • Reply Ida Wulff 17. september 2019 at 08:17

   Åå, så hyggelig kommentar å våkne til ❤️❤️❤️ Du er snill, tusen takk!

 • Reply Synne 17. september 2019 at 08:16

  Hvor er kjolen fra? Så utrolig fin!

 • Reply pest control ahmedabad 25. mars 2024 at 12:06

  Thank you for your blog post. Really Cool.

 • Leave a Reply