Hverdagsliv

ET DØGN I OSLO

16. september 2019

Hei ❤️ Jeg startet uken i Oslo, og ligger i skrivende stund og strekker meg i en hotellseng. Gravlyset og jeg kjørte sammen inn i morgenrushen – vi føler oss så VIP i el-bilen vår, når vi suuuser forbi alle sammen i kollektivfeltet 😂

Grunnen til at jeg er i Oslo er nok en gang møter og jobb. Og så prøver jeg å få til litt sosialt og jåleri innimellom. Jeg har jo fått helt oppheng på å tatovere brynene mine igjen, noe som ikke er barebare å få til på to dagers varsel. Det er jo en ting man ikke gjør hos første og beste sted man kommer over, det er tross alt to tatovering midt i fleisen. Skal sies at det forsvinner med årene hvis man ikke opprettholder, de jeg tok for syv år siden er helt borte. Men likevel! Greit å få gjort det skikkelig. Nå ser det uansett ut til at jeg har vært så heldig og fått skvist meg inn i morgen, så det blir spennende. Hadebra til toeggede øyenbryn, som jeg blir dårligere på å tegne for hver dag som går.

Dagens middag ble salat og kake på Soho Urban Eatery, en «skjult» perle som ligger i øverste etasje på Oslo City. Hvis du vil ha god salat, smoothie bowl, raw-kake eller en digg juice, burde du sjekke det ut. Et lite Oslo-tips som jeg muuligens har gitt før. Her spiser vi salat med søtpotet, chevre, hummus og guacamole. Yum!Nå skal vi runde av cowboy-strekken her, og komme oss ut igjen. Hadde egentlig lyst til å dra på stand-up, men alt var utsolgt. Såå, vi somler oss mest sannsynlig en tur på kino. Å sitte i en armkrok og spise popcorn og se på film høres helt riktig ut akkurat nå. Bonden fra Tønsberg er helt utslitt etter en dag med sparkesykler, trikker og voldsomme mennesker på alle kanter 🤓

Vi snakkes i morgen, klemklem 💕

11 Comments

 • Reply Silje 16. september 2019 at 20:32

  Hvor er genseren fra? 😍

  • Reply Ida Wulff 17. september 2019 at 07:47

   Ella&il 🙂

 • Reply Sunniva 16. september 2019 at 21:10

  Hvor skal du fikse bryna? Og er det microblading det er snakk om? 😊 Gleder meg uansett til å se resultatet! 😃

 • Reply Linea 16. september 2019 at 22:54

  Please informer hvor du fikser bryn og gjerne bilder! Med zoom! Har lyst til å gjøre det selv men er redd :0(

 • Reply Isabel 16. september 2019 at 23:07

  Hei! Vet ikke om du kanskje visste dette fra før, men jeg har pleid å bruke LastCall appen hvis jeg vil på stand-up i siste liten på Latter, der finnes det billetter til reduserte priser 😀

  • Reply Ida Wulff 17. september 2019 at 07:47

   Er det sant! Det er jo tidenes tips, tusen takk 😀 <3 Det skal jeg virkelig benytte meg av neste gang!

 • Reply Ingrid 16. september 2019 at 23:21

  Hei 💓
  Hvor er denne kjolen fra? Har drømt om den siden jeg leste «svar på ukens spørsmål» ☀️

  Forøvrig vil jeg bare si tusen takk for en herlig blogg! Ettersom jeg har blitt eldre selv, er du en av de eneste bloggerne jeg orker å følge! Synes du er så fornuftig, morsom og dyktig til å skrive🌸

  • Reply Ida Wulff 17. september 2019 at 08:16

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk ❤️ Kjolen er ikke en kjole, men skjørt og topp fra Ella&Il 😍 Klem til deg!

 • Reply Mathilde 17. september 2019 at 12:26

  Dersom du ønsker å tatovere bryn hos ei super jente kan jeg absolutt anbefale Thea-Pernille på wowbrow 😍 Wowbrow er en pålitelig salong i seg selv, men treffer du Thea-Pernille er du absolutt i trygge hender hvertfall!

 • Reply Oda 18. september 2019 at 08:36

  Hei! Driver selv og vurderer microblading. Har du lyst til å dele hvor du evt. gjør det? Svar gjerne på mail om du ikke har så lyst til å publisere svaret 🙂

 • Reply Hebe 20. september 2019 at 08:30

  Så fine sko 😍 Hvor er de fra?

 • Leave a Reply