Hverdagsliv Nybygg, hjem & interiør

FORDI GODE DAGER STARTER OM NATTEN

22. september 2019

Reklame: Sengen er fra Carpe Diem Beds Swedish Luxury

Soverommet vårt i det nye hjemmet vårt er langt fra ferdig. Nattbord, kommoder, lamper, sengetepper og pynteputer mangler. Men det er nettopp derfor jeg vil vise det nå – før det blir helt ferdig. For smykket i leiligheten står der allerede: Den nye sengen vår fra Carpe Diem Beds. En seng som ikke bare er klikket hjem av tilfeldigheter. Jeg har faktisk vært og besøkt fabrikken deres i Lysekil i Sverige. En hyggelig og ganske liten fabrikk, hvor hver minste detalj lages for hånd. Sengene signeres av sengemakeren når de er ferdigstilt. Når sengen er skreddersydd og satt sammen nøyaktig slik du ville ha den. Jeg fikk se hele prosessen med egne øyne, og innså at jeg alltid har tatt sengen min for gitt. Ikke fordi jeg ikke har tenkt på hvor den er laget, men fordi jeg liksom aldri har brydd meg noe særlig. Ikke visst hvor stor betydning den har for livskvaliteten min. For å si det mildt, så har det forandret seg nå. 

DAGENS SØNDAGSFROKOST ❤️

Det høres så klisjé ut at jeg nesten ikke orker å skrive det, but here it goes: Denne nye sengen har forandret hverdagen min. Jeg gleder meg til å gå og legge meg, og jeg sovner mye raskere enn jeg har pleid å gjøre. Ligger ikke og vrir meg i én og en halv time, noe som kan være fryktelig frustrerende. Jeg sover hele natten gjennom, og har lettere for å stå opp fordi søvnen har vært god (morgengretten kommer jeg dog alltid til å være, hehe). Og best av alt: Jeg kjenner meg aldri vond eller sliten i ryggen lengre. Den gamle sengen min var slitt og alt for myk – nå derimot, har jeg fått hjelp til å velge ut en seng som gjør at jeg ligger riktig. Vi har vel alle vært unge og kjøpt en seng bare fordi den var på tilbud. Eller tatt over en seng etter noen andre, fordi det er en kjedelig ting å bruke penger på. Og så blir man voksen, og det kjennes på kroppen at man trenger noe mer. Jeg har innsett at sengen bør være førsteprioritet i et hjem, aldri om jeg kommer til å ta den for gitt igjen.

VINDÖ FRA CARPE DIEM BEDS

Senger fra Carpe Diem Beds er designet for å revitalisere kroppen gjennom en dyp, avslappende søvn. De har et patent som heter Contour Pocket System, som sørger for optimal trykkavlastning og søvnkomfort. Hvis du ser for deg en «vanlig» seng, så plasseres polstringen over hele fjærsystemet. Med Contour Pocket System, blir hver og én fjær polstret hver for seg, og dermed vedlikeholdes effekten til hver fjær mot kroppen.

Vår sengemodell heter Vindö. Den er 180 cm bred, og 210 cm lang. Det følger med en fjernkontroll som vi kan bruke til å heve/senke sengen – å sitte med ryggen oppreist og drikke morgenkaffe er en drøm. Det hender også vi tar en skikkelig filmkveld i senga, selv om vi eeegentlig ikke ville ha TV på soverommet denne gangen. Men vi klarer ikke å stoppe oss selv, det er rett og slett for komfortabelt. Carpe Diem Beds har 9 fine modeller å velge mellom. Det som er spesielt med Vindö, er at den nærmest har usynlige ben, slik at det i de fleste vinkler ser ut som den henger i løse lufta. Det er skåret hull i teppet slik at det kan dekke platene/motoren på sengen. Og sengen er trukket i nydelig stoff fra Designers Guild, i fargen Zaragoza Steel.

Nei, her er det bare en luksus å legge seg, og luksus å stå opp. Drømmen er selvfølgelig at soverommet skal se ut som et hotellrom når det er ferdig innredet, og denne sengen er en veldig god start. Det er jo en grunn til at noen av de flotteste hotellene rundt omkring i verden har tatt nettopp Carpe Diem Beds inn på sine hotellrom.For å finne Carpe Diem Beds i Norge, må du besøke en av deres forhandlere. Listen over dem finner du HER ❤️

Jeg er kanskje ikke helt normal, men jeg tvinger alle gjestene mine opp i senga mi slik at de kan prøve å ligge i den. Jeg står ved fotenden og kjører dem opp og ned med fjernkontrollen. Så ligger de der, og bare: 🙂 Men jeg er jo så stolt av den, haha! Gleder meg skikkelig til å vise frem soverommet når det er helt ferdig 😍

Nå begynner det å bli en stund siden søndagsfrokosten i senga, vi skal straks i gang med å lage hjemmelaget pizza. Mine foreldre kommer på sønagsmiddag hit, det blir kos! 💕

17 Comments

 • Reply Erika 22. september 2019 at 19:58

  Og prisen? Over eller under 100K?

 • Reply Eva 23. september 2019 at 10:38

  Hvor mye koster de? 🙂

  • Reply Ida Wulff 24. september 2019 at 13:43

   Pris varierer etter modell, størrelse, stoff mm., så jeg må nesten henvise deg til en forhandler for å få pris 💕

   • Reply Eva 24. september 2019 at 18:48

    Hvor mye kostet deres da? 😊

 • Reply Marte 23. september 2019 at 20:25

  Hvor er teppet under senga fra?

  • Reply Ida Wulff 24. september 2019 at 13:43

   Samme som sengen 💛

 • Reply V 23. september 2019 at 20:47

  Men så må du skrive den fine prisen på herligheten med hele pakka fra 120.000-198.000

  • Reply Ida Wulff 24. september 2019 at 13:45

   Hei V 😊 Du kan få senger fra Carpe Diem Beds i denne prisklassen, men også lavere. Dette er kvalitetsseng i øverste klasse, og det er klart at det koster.

 • Reply Emilie 24. september 2019 at 07:41

  Så fint!! Hvor er gardinene fra?

  • Reply Ida Wulff 24. september 2019 at 13:45

   Ellos! 🤗

   • Reply Emilie 24. september 2019 at 18:13

    Takk for svar 🙂 Har du link også?

 • Reply Silje 24. september 2019 at 10:13

  Bare vent til dere får baby, jeg har toppmodellen til Jensen og det hjelper ingenting på søvnen. Sov som en stein i sengen før lille kom til verden. Haha!

  • Reply Ida Wulff 24. september 2019 at 13:46

   Haha 😅 Tviler ikke på at du har rett! MEN, som jeg gleder meg til å være gravid i denne sengen. Der skal jeg ligge og bli vartet opp, for å si det sånn!

   • Reply Silje 24. september 2019 at 20:29

    Det blir bra og må være nydelig med hev og senk 😍 Jeg var ikke dårlig en eneste dag i graviditeten så ble ikke vartet opp i den beste sengen gitt, men skjønner i ettertid at jeg var/er veldig heldig med svangerskap og fødsel 👶 Bare å glede seg (til søvnløse netter) 😉

 • Reply Julie 22. oktober 2019 at 16:17

  Tror det hadde blitt råfint med disse nattbordene fra IKEA der inne faktisk: https://www.ikea.com/no/no/p/vikhammer-nattbord-svart-20388972/
  Sykt fin leilighet dere har fått dere, kjenner misunnelsen sniker seg innpå her. Håper dere nyter det nye hjemmet 😀

  • Reply Ida Wulff 23. oktober 2019 at 10:28

   De er kjempefine, vi hadde den store modellen i forrige leilighet <3

 • Reply flange manufacturer 25. mars 2024 at 18:06

  Major thanks for the blog article.Really thank you! Really Great.

 • Leave a Reply