Hverdagsliv

ETTER NOEN DAGER I MIN EGEN BOBLE

24. september 2019

For en forbannelse, å være en av de som blir skikkelig dårlig av å ha mensen. Jeg går to dager i krig før jeg kan leve som et normalt menneske igjen! Så de to siste dagene har jeg med få unntak vært hjemme og sett på TV. Ryddet i skuffer og skap. Scrollet interiør, sett på gardinstoff… Å våkne i dag og føle seg fin igjen, føltes som et mirakel. Som når en skikkelig vond hodepine går over, og lyset vinner over mørket.  himla deilig! Og hva er vel bedre da, enn å starte dagen med en skikkelig venninnedate. Styrketrening, kafébesøk og tomt-inspeksjon. En av mine beste venninner bygger hus rett opp i veien, og jeg tror kanskje jeg er like gira som henne. Jeg kan snakke om kjøleskap, gulvlister og dørhåndtak i timevis uten å bli lei, og jeg bygger ikke hus engang 😂❤️ Men hvem vet. Kanskje jeg skal det en vakker dag! Akkurat nå har jeg liksom nok med å velge ut pynteputer og gardiner, tenk hvor mye jeg kommer til å slite den dagen jeg må velge tak, vinduer og plassering av stikkontakter… Godt det er en stund til! For nå stortrives jeg her jeg bor, og tenker at jeg aldri kommer til å klare å selge denne leiligheten.

Jeg er allerede stiv som en stokk etter dagens styrkeøkt, og det er en bra ting. Sitter med håndkle på huet og skal straks innta dagens lunsj. Og i kveld skal vi kjøre hjem til svigers i Fredrikstad på visitt. En fin og sosial dag etter to dager i min egen boble 🤗

Vi høres snart igjen 💕

8 Comments

 • Reply Tt 24. september 2019 at 15:34

  Takket være deg så tok jeg min første celleprøve idag, i en alder av 29! Takk 🙂

  • Reply Ida Wulff 26. september 2019 at 19:19

   ❤️❤️❤️❤️

 • Reply Cec 24. september 2019 at 19:27

  Hvor er teppet fra? 😍😍😍

 • Reply Anonym 24. september 2019 at 22:49

  Hvor er det fine teppet fra?

 • Reply Lena 25. september 2019 at 16:03

  Vil anbefale deg P-sprøyte, da slipper du ALT rundt dette 🙂 Jeg har slitt med endometriose i alle år, P-sprøyta stoppet blødningene, de hormonelle svingninger og ikke minst smertene.

 • Reply Janne 25. september 2019 at 19:57

  Hvor er gulvteppet fra?

 • Reply Anonym 28. oktober 2019 at 14:09

  Hvor er teppet fra?

  • Reply Ida Wulff 5. november 2019 at 10:11

   Carpe Diem Beds 🙂

  Leave a Reply