Hverdagsliv

1 ÅR TIL 30

26. september 2019

Inneholder reklame for Oslo Skin Lab

Dagens mood etter at jeg ikke ble spurt om leg på polet.

Det har aldri skjedd før, og jeg ble så satt ut at jeg løp rett hjem og klasket på meg en anti-age ansiktsmaske og gurglet kollagenpulver. Hadde dette vært hvilken som helst annen dag, hadde jeg sikkert ikke reagert i det hele tatt.

Men i dag er dagen før dagen. Dagen hvor jeg skal gå inn i mitt aller siste år i tjueårene. Og så bare traff det meg. Som stress og kvalme og dødsangst light.

Jeg stod der med armen strak, legitimasjonen hengende i løse lufta. Men det var ingen som tok i mot. Bare et høflig nikk, og en påminnelse om å legge pose på båndet hvis jeg trengte pose. Ja, jeg trenger en pose som jeg kan putte over hodet når jeg kommer hjem, jeg står jo med én fot i kista uansett. Jeg droppet posen. Min ungdommelighet er kanskje død, men planeten skal i hvertfall leve – for barnebarna mine.

På vei ut, kunne jeg ikke la være å tenke: Er det nå det skjer? Er det nå spanjolene skal slutte å rope guapa etter meg i syden? Lurer det en frozen shoulder rett rundt hjørnet? Kommer kråketærne til å sette seg som en tatovering mellom øyenbrynene mine? Kommer jeg til å begynne å snakke om været, trenge hjelp til tekniske duppedingser og påstå at alt var bedre før? Og hva blir det neste? Brukket lårhals, vaginal kollaps og rullator i gangen?

Kommer disse tingene til å skje så gradvis at jeg ikke merker det selv? For sist jeg sjekket var jeg 23 år gammel, og her ble jeg nettopp ikke spurt om leg.

Jeg er tullete, jeg vet det. Men jeg fikk litt noia. Å bli eldre har egentlig aldri stresset meg. Det som har stresset meg, er at andre blir eldre. Foreldre og besteforeldre. Jeg kan ikke se for meg livet uten, og derfor gråter jeg gjerne en skvett når jeg har bursdag. Og i dag innså jeg på ekte at jeg også blir eldre, at jeg en dag ikke skal være her lengre. Så denne bursdagen spørs det om ikke jeg feller en tåre for meg selv også. Og så skal jeg legge en plan. En plan for mitt siste år i tjueårene. Jeg nekter å la det suse forbi som alle andre år.

Takk til damen bak kassa som motiverte meg til tidenes hjemmespa. Oppvaskmaskinen står utømt og støvsugeren har fått fri i dag – for jeg har nok med å pleie meg selv. Med skrubber og kremer og alt det står anti-age på. En av planene for mitt siste år i tjueårene er å bli den fresheste utgaven av meg selv. Overfladisk? Ikke i det hele tatt. Jeg finner nok ingen bedre anledning enn dette, til å dele ut en ny 60% rabatt på kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab. Kollagenpulveret jeg drikker hver eneste dag, i et glass vann eller i kaffe. For alle oss som sprinter mot 30, mens vi fremdeles bare er 23 på innsiden.

Fra spøk til alvor: Når vi nærmer oss 30, synker kollagen-nivået vårt gradvis, og linjer og rynker begynner å dukke opp. Og det er bare én av grunnene til at jeg drikker pulveret. Bortsett fra hudanalysen som viste at rynkedybden min ble betydelig redusert etter fire måneder (innlegg om det her), merker jeg skikkelig forskjell på huden på kroppen. Den er mindre tørr, selv når jeg ikke svømmer i bodylotion. Og det er jeg så glad for ❤️

Hvis du vil ha 60% rabatt på kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab, kan du bestille det HER. Du kan velge om du vil kjøre abonnementløsning eller om du vil gjøre et engangskjøp, én pakke holder til én måned. Ved abonnement får du 30% rabatt på alle sendinger etter den første.

Takk for meg 🙋🏼

23 Comments

 • Reply Iben 26. september 2019 at 20:10

  Fantastisk bra skrevet! Digger humoren din, og sannheten. Er selv veldig fornøyd med det kollagenpulveret! Stå på, et flott liv venter deg, selv etter fylte 30😉

  • Reply Ida Wulff 26. september 2019 at 23:18

   Takk snille ❤️❤️

 • Reply Elise 26. september 2019 at 23:24

  Haha åååh jeg føler deg! Ble 30 år for litt over en måned siden og helt siden vi bikket over i 2019 har jeg hatt heeelt panikk for at jeg bare hadde noen måneder igjen i 20-årene. Det kulminerte heeelt dagen før 30-årsdagen min, men poff…så var jeg 30 også var det ikke så ille likevel🤷🏼‍♀️😂Skal sies at jeg fortsatt blir leg’a på polet, men trikset er å komme i treningstøy og uten sminke💪🏻

  • Reply Ida Wulff 26. september 2019 at 23:40

   Haha! Så lenge du blir spurt om leg på polet er du GOOD 😂❤️

 • Reply Beate 27. september 2019 at 10:14

  Haha, du ass…. 😉 You’re looking good! <3 Klem!

  • Reply Ida Wulff 27. september 2019 at 13:25

   Klem til deg ❤️❤️

 • Reply Kristoffer 28. september 2019 at 03:20

  Har alltid synes du har sett evig ung ut <3. Kan hende det er kollagenpulveret? Føler med deg! Var også veldig stresset når jeg ble 29. Ble 30 for to uker siden, det føltes rart og surrealistisk. Føler at det har blitt noen rynker rundt øynene. Men
  mange sier de tror jeg bare er 25. Så det er jo bra. Håper det går tregere og tregere med hvor raskt vi blir eldre snart.

  • Reply Ida Wulff 30. september 2019 at 15:40

   Gratulerer med 30 årsdagen litt på etterskudd 😀

 • Reply Eline 28. september 2019 at 06:50

  Jeg slutta å bli legga på polet for lenge siden (blir også 29 nå). Gjett om jeg ble glad i går da den i kassa spurte om leg!!!! Kan nok ha vært mest fordi jeg gikk i regnbukse, allværsjakke, støvler og regnvotter (pro tip til folk som sykler) og så litt ut som en forvokst barnehageunge men I’ll take it 😅

  • Reply Ida Wulff 30. september 2019 at 15:40

   Haha! Man må ta det man får etterhvert <3

 • Reply Guro 28. september 2019 at 11:36

  Hei, kommer du til å få ny rabattkode på fuelbox? Ønsker å kjøpe dette til hele familien til jul🎅🏼

  • Reply Ida Wulff 28. september 2019 at 20:44

   Hei! Jeg skal prøve å få til det 🤗

 • Reply Ingvild 28. september 2019 at 19:52

  Her er det skikkelig kvalitet på skrivingen! Utrolig bra:)

  • Reply Ida Wulff 30. september 2019 at 15:40

   Beste komplimentet, tusen takk!

 • Reply Anki 29. september 2019 at 13:37

  Blir spurt om leg på polet… er 38. Har aldri tatt botox, restylane eller noe. Bare grundig fokus på huden siden tenårene, masse egenpleie og null sol. Men vurderer kaaaaaaanskje kollagen. Ser ut som du har fantastisk fin glød, Ida ❤️

  • Reply Ida Wulff 30. september 2019 at 15:40

   Oi, da har du sikkert veldig fin hud 😀 <3

 • Reply A 29. september 2019 at 16:13

  Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men kan ikke la være å spørre: hva heter fargen dere har på veggen bak sofaen! Så fin! 🙂

  • Reply Ida Wulff 30. september 2019 at 15:39

   Kalk <3

 • Reply Elise 9. oktober 2019 at 21:02

  Hei, hvilken hvitfarge har du sammen med «kalk»?

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2019 at 21:47

   Man må være forsiktig med hvitt til kalk, vil fraråde alt annet enn klassisk hvit 😊

   • Reply Elise 15. oktober 2019 at 14:22

    Er det klassisk hvit dere har?
    Eller er det en farge som ser hvit ut?

    • Reply Ida Wulff 16. oktober 2019 at 08:11

     Vi har kun kalk på veggene

 • Reply https://undress.vip/ 16. januar 2024 at 13:19

  I think this is a real great blog. Awesome.

 • Leave a Reply