Hverdagsliv

SEPTEMBER UTEN FILTER

30. september 2019

Å fylle 29 år gikk helt fint. For første gang på flere år felte jeg ikke en eneste tåre på bursdagen min. Kvelden før derimot, var det like før jeg valgte singellivets vei. Gravlyset klaget og bar seg over gaven han hadde kjøpt til meg, og fikk meg til å tro at han hadde hoppet på en «god deal» og klart å bestille et fake Apple-produkt fra Kina. Og jeg som vanligvis sier: Nei nei, ikke tenk på gave, det viktigste er at vi er sammen, ble helt heks og mente at han HADDE HATT ET ÅR PÅ SEG Å FIKSE EN FIN GAVE TIL MEG, HVOR LITE BRYR DU DEG OM MEG EGENTLIG. DET ER IKKE ENGANG GAVEN DET HANDLER OM, DET HANDLER OM AT DU IKKE BRYR DEG OM MEG. Men han lurte meg bare, og hadde selvfølgelig kjøpt det jeg ønsket meg aller mest: Nintendo Switch og Mario Kart. Så hvis jeg er frafærende fra bloggen nå, vet du hva jeg driver med. Jeg spiller Nintendo. Hilsen Ida 29 år.

Jeg kom nettopp hjem fra trening, og sitter faktisk og dør litt av hvor sliten jeg er. Så her er september måned oppsummert fra min private Snapchat. 1// Datenight med vinsmaking og femretters. 2// Etter en milelang dag på skolen og en handletur med kun sunne matvarer i kurven, følte jeg meg så A4 at jeg fant det verdt å dokumentere. 3// Lunsj på brygga! 4// En tur til frisøren. Før pleide jeg å gå til frisøren én gang i måneden, nå går jeg hver tredje måned. Så deilig! Jeg er kanskje merkelig, men jeg syns ikke det er luksus å fikse hår, negler osv. Det føles egentlig bare som noe jeg må gjøre. 5// Bursdagsmorgen for Gravlyset. Pynten fra i fjor brukes selvfølgelig på nytt! Sånn er vi. 6// En kake jeg brukte tre timer på å lage, jeg er så jævlig talentløs. Men jeg prøver da! Jeg syns vi skal gi meg poeng for det. Og hvilken 27 år gammel mann ønsker seg ikke rosa kake til bursdagen sin? 7// Meg når jeg kutter løk. 8// Hjemmelaget pizza! Er blitt helt hekta på å ga Gorgonzola-ost på pizzaen. 9// Deilig med litt mannetid på sofaen når dama er ute med jentene. 10// Ferdig med nok en milelang dag på skolen, jeg er så glad hver gang jeg går ut av det bygget der. 11// Kan vi være enig om at dette er verdens mest irriterende ting? 12// Lompelunsj er favoritten for tiden! 13// JA. Denne stolen er jeg lei av å sitte i. Har endelig fått operasjonsdato fra sykehuset, så nå gleder jeg meg til å forhåpentligvis bli kvitt disse celleforandringene for evig og alltid. Sjekk deg! Jeg fikler alltid med telefonen når jeg sitter i gynekologstolen, det er en helt super avledning. 14// Jobbdager og venninnetid i Oslo! Min favoritt på SmoothieXchange har alltid vært Coconut Crunch. 15// Her har vi kopiert favorittpizzaene våre fra Rovinj! Nå trenger vi egentlig ikke å reise dit mer. 16// Ut på tur, sjeldent sur. 17// Jeg har kommet til et punkt hvor jeg ikke orker tanken på å tenke på middag. Så løsningen ble matkasse, og foreløpig funker det utmerket. Litt uvant å bruke så lang tid på maten og holde styr på tre kasseroller samtidig, men det blir man vel vant til. 18// Okey, det er mange år siden jeg har hatt korte negler. Men nå har jeg revet av meg geléneglene fordi jeg er så LEI. Så jeg tror korte negler er meg nå. Vi får se! 19// Puteprøving… I flere uker har vi stirret på stoffprøver, gardiner, gulvtepper og puter. Fortsatt ikke bestilt så mye som en liten pyntepute. 20// Og så var det min bursdag, gitt! Hele 29 år. Gavebordet ble en artig kombo av Nintendo og kjøkkenutstyr. Litt ung, litt gammel. 

Nå begynner jeg å fryse i treningsdrakta her, så det er på tide å komme seg i dusjen. Lillebror kommer straks på besøk, han er et sjeldent syn etter at han flyttet til Oslo for å studere. Håper han vil spille nintendo!

34 Comments

 • Reply Malin 30. september 2019 at 14:27

  Hvilken irriterende ting er det du viser i punkt 11? Aldri opplevd og blir stressa over hva som kan skje meg 😂

  • Reply Ida Wulff 30. september 2019 at 15:39

   Et klesstativ fullt av klær som har kollapset!!

 • Reply Ingvild 30. september 2019 at 14:34

  Haha! Fikk også switch i bursdagsgave i fjor, 28 her 🙋🏼‍♀️ Gratulerer så mye med overstått, fine deg!

  • Reply Ida Wulff 30. september 2019 at 15:39

   Tusen takk 😀 Har du noen spill-anbefalinger? Gleder meg til å spille meg gjennom livet, haha!

   • Reply J. 30. september 2019 at 15:56

    Zelda breath of the wild
    Mario party
    Mario odyssey

    • Reply Ida Wulff 1. oktober 2019 at 10:14

     Takk for tips 😍

 • Reply K 30. september 2019 at 14:45

  Setter så pris på innlegg som dette! Føler vi blir litt bedre kjent med deg. Og JA til korte negler! Korte negler med enkel neglelakk ser så delikat og «rent» ut, om man kan si det sånn. Gratulerer med dagen som var!

  • Reply Ida Wulff 30. september 2019 at 15:38

   Yey <3 <3 Helt enig i at det ser delikat og rent ut. Deilig å slippe foundation under neglene også, hehe. Og tusen takk!

 • Reply anonym 30. september 2019 at 21:12

  Hvor er sidebordet ditt fra? Tror ikke jeg har sett at du har postet det før. Både den og lampen var utrolig fin. Har du forresten kjøpt konsollbordet du begynte å spare til i sommer? (Eller ble det ferietur i stedenfor, haha)

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2019 at 11:25

   Sidebord er fra Slettvoll 😊 Vi har kjøpt konsollbord nå, hehe. Jeg fikk bestilt en ved et «uhell» ved hjelp av Klarna… 😂

 • Reply Silje 30. september 2019 at 21:13

  Jeg ble fullstendig avhengig av Zelda på Switch! Nå har jeg tvungen pause 😂

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2019 at 10:14

   Haha 😍 gleder meg til å prøve 👏🏼

 • Reply Linn 30. september 2019 at 21:47

  Takk for at du maser om å sjekke seg, jeg bestilte celleprøve etter «maset ditt» for en måned siden og der var det høygradige celleforandringer gitt.. Venter på svar på biopsi nå. 🙏

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2019 at 00:08

   Er det sant!! Så kjipt 🙁 men samtidig veldig bra at du fikk sjekket. Fingers crossed for deg <3

 • Reply Caroline 30. september 2019 at 23:07

  Hva har du på favorittpizzaen?

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2019 at 11:24

   Skinke, mais, Mozarella-ost og Philadelphia på den ene, pepperoni, gorgonzola, chili, Mozarella og kapers på den andre 😊

 • Reply Emilie 30. september 2019 at 23:15

  Så ut som en nyyyydelig pizza 😭 jeg trenger noe godt å spise når det blir vinter og kaldt og jeg vil ha noe digg. Oppskrift? 😊😊😊

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2019 at 11:23

   Skinke, mais, Mozarella-ost og Philadelphia på den ene, pepperoni, gorgonzola, chili, Mozarella og kapers på den andre 😊

 • Reply Hannah 1. oktober 2019 at 08:56

  Gratulerer så mye med dagen som var, Ida <3 du ser jo seriøst bare mer og mer fantastisk ut som årene går!
  Bare lurte på når dere var på vinsmaking, var det i Tønsberg? 🙂

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2019 at 10:13

   Takk snille ❤️❤️ ja, det var på Paparazzi!

 • Reply Emilie 1. oktober 2019 at 11:02

  Hva heter neglelakken du har på, på det bildet med smoothien?😀

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2019 at 11:22

   Husker ikke, Sorry!

 • Reply Mari 1. oktober 2019 at 16:16

  Ida!! Kan du skrive et innlegg om gutter og hvordan man lett kan misforstå hverandre og hva slags utfordringer dere eventuelt har, mtp. hvor forskjellige jenter og gutter kan være? Hehehe.. Står midt oppi datingdrama fra helvvv og selvom ting er veldig bra, er det også sykt frustrerende og vanskelig å forholde seg til!

 • Reply Lovise 1. oktober 2019 at 19:42

  Kan du fikse en ny rabattkode hos depend? Det start kittet var helt supert!!

 • Reply tonje 1. oktober 2019 at 22:04

  hei Ida! Liker deg og bloggen din 🙂 kunne du tenkt deg å skrive et innlegg om nybygg og tips til hva man bør vøre obs på/passe på i forhold til tilvalg osv? du/dere har jo være gjennom dette to ganger, så kanskje du har noen gode tips å komme med? 😀 Vi er i prosessen med nybygg nå straks og hadde satt SÅ pris på et sånt innlegg 🙂

  • Reply Ida Wulff 2. oktober 2019 at 15:40

   Hei Tonje 😀 Det var en kjempegod idé, det skal jeg prøve på <3 Lykke til med nybygget!

 • Reply Lovise 3. oktober 2019 at 08:07

  Har du mulighet til å ordne en ny rabattkode hos depend? Startkittet var helt supert og jeg vil gjerne kjøpe flere neglelakker.

  • Reply Ida Wulff 3. oktober 2019 at 17:12

   Kan ikke garantere at det skjer i nærmeste fremtid, dessverre <3

 • Reply Pia 4. oktober 2019 at 22:50

  Hei Ida! Jeg skal kjøpe ny sofa og vurderer grå velour. Er du fornøyd? Jeg syns det er så fint, men redd jeg blir lei/vil trege.

  • Reply Ida Wulff 5. oktober 2019 at 10:54

   Veldig fornøyd 😀 men ville vært nøye på hvilken type velour. Kan bli slitsomt hvis den trekker til seg alt av støv og skit.

 • Reply Anonym 5. oktober 2019 at 18:56

  Er det konsollbordet på bildet du har kjøpt?

  • Reply Ida Wulff 7. oktober 2019 at 15:11

   Det er et konsollbord jeg har kjøpt ja!

 • Reply Andrea 9. oktober 2019 at 23:21

  Å, bare gled deg til tiden fremover med Switch! Storfavoritt her i huset, og Super Mario Odyssey må du bare spille! 😊

  • Reply Ida Wulff 10. oktober 2019 at 09:19

   Gleder meg til å teste det!! 😍

  Leave a Reply