Hverdagsliv Ida tipser

FIRE USPONSA FAVORITTER

2. oktober 2019

Hei og hopp, på denne gråværsdagen ❤️ Uten tvil mitt favorittvær. Jeg begynner å lure på om vi elsker sol bare fordi vi er blitt oppdratt til det. Men! I dag tenkte jeg å tipse om noen usponsa favorittprodukter igjen. Jeg elsker å tipse om favoritter, men det er jo ikke så ofte jeg gjør det med mindre det er sponset og avtalt. Så der må jeg skjerpe meg!

I dag byr jeg på fire produkter som er fast inventar på badet mitt. Åh, neste uke kommer forresten møbelsnekkeren med skap til badet mitt. Gjett om jeg gleder meg! Er så lei av å ha alt stående fremme, har aldri hatt så rotete bad som jeg har nå. Men snart blir det orden på sakene 😍

FAVORITTER JEG KJØPER IGJEN OG IGJEN…

❤️ Oribe Grandiose Hair Plumping Mousse. Jeg kjøper alt frisøren peker på (haha), og dette var et av de gode kjøpene som jeg kommer til å fortsette med. Et skum som jeg påfører i store mengder når håret er vått og tørket med håndkle, mest fra rot og ned til ørene. Det skal vel egentlig gi volum, men det har jeg så mye fra før at jeg ikke merker forskjellen. Jeg liker det fordi håret blir glattere og mindre frizzy når det fønes, og fordi det holder seg fint i flere dager. Tør påstå at jeg går én dag lengre uten hårvask når jeg bruker denne moussen.

❤️ Parfymen min! Pink Molécule fra Zarkoperfume. Den er dansk, og jeg kjøpte den i fødebyen min Odense før den fantes i Norge. Trodde den var min lille hemmelighet helt til jeg fikk den i forrige måneds Goodiebox… 🤔 Men nå ser jeg at den er til å få tak i over alt, og med god grunn. I følge produsenten er den en tolkning av nordiske elementer med rosa champagne. Akkurat passe sær og sykt digg.

❤️ Biotherm Deo Pure, én av to deodoranter jeg bruker fast. Det er seriøst umulig å lukte svette med denne, det har aldri skjedd. Lite minus for at den går fort tom, det kommer så mye ut av gangen.

❤️ Mac Prep + Prime med SPF 30! Løp og kjøpte den samme dag som den kom i butikk, solbeskyttelse i alle former ønskes hjertlig velkommen hjem til meg. Jeg bruker den før sminken, og får dermed bedre hold og faktor. Stoler ikke like mye på den som jeg gjør på en vanlig solkrem, men det føles i hvertfall 100 ganger bedre enn å gå uten noe som helst. Deler vi noen av de samme favorittene? 😀

Nå skal jeg hive meg rundt og lage middag – har liksom ingen unnskyldning for å la være, nå som vi har matkasse. Det er det verste med matkasse! Og så skal jeg dra med meg Gravlyset på trening. En skikkelig svetteøkt før vi reiser på kjæreste-langhelg AKA spiseferie i morgen…

12 Comments

 • Reply Jeanette 2. oktober 2019 at 21:49

  Takk for tips! Vil sjekke ut parfymen 😊 Denne deodoranten brukte jeg tidligere og, var helt sikker på at den var fri for aluminium stoffer helt til jeg leste bakpå 🤦🏼‍♀️ Kan du ikke sjekke ut skinlove sine deodoranter? De er helt trygge. Jeg bruker en derfra nå med Lime ish duft, ingen svette og ense! Bare et usponsa tips 😅

  • Reply Ida Wulff 7. oktober 2019 at 15:13

   Det skal jeg sjekke ut, takk for tips! 💕

 • Reply Jenni 3. oktober 2019 at 10:15

  Biotherm deo Pure❤️ Hamstrer hver gang den er på salg. Flott at du også deler dine usponsede favoritter, mer av det. Ha en hyggelig langhelg (spisehelg) 😃. Klem fra Jenni

  • Reply Ida Wulff 3. oktober 2019 at 17:10

   Tusen takk Jenni 😀 <3

 • Reply Aapett 3. oktober 2019 at 13:33

  Har du prøvd Rituals sin Deo-spray? Jeg er positivt overrasket faktisk!!

  • Reply Ida Wulff 3. oktober 2019 at 17:08

   Nei, men da må jeg teste den 😀 Takk for tips! <3

 • Reply Helene 4. oktober 2019 at 13:20

  Tusen takk for parfymetipset! Jeg har veldig lenge lett etter en parfyme som lukter godt, men ikke så MYE. Ble nysgjerrig nok på denne så måtte dra for å lukte på den. Nå er den kjøpt, endelig en parfyme som falt skikkelig i smak hos meg! 😀

  • Reply Ida Wulff 4. oktober 2019 at 13:44

   Ååå så gøy å høre 😍😍😍 da lukter du godt vet jeg!! Klem

 • Reply Anne 4. oktober 2019 at 21:23

  Tusen takk for tips <3 Hvor kjøper du mac sprayen? (Butikk eller nett)Har lett SÅ lenge etter en setting spray som ikke koster typ 500+++!!

  • Reply Ida Wulff 5. oktober 2019 at 10:54

   Jeg kjøpte hos Fredrik og Louisa 😀💕

 • Reply Hedda 6. oktober 2019 at 22:10

  Tror du moussen vil funke bra også uten å føne håret men kun la det lufttørke? Er alltid på jakt etter gode hårprodukter for krøller/frizzete hår, så vurderer å teste den😊

  • Reply Ida Wulff 7. oktober 2019 at 15:11

   Ja, jeg tror det kan ga god effekt 😊 blir nok litt stivt, men det grer man jo ut!

  Leave a Reply