Hverdagsliv

MINE PLANER FOR DAGEN

10. oktober 2019

MINE PLANER FOR DAGEN

🖤 Bildeknipsing + hjemmekontor: Si gjerne i fra hvis det er noen temaer du vil at jeg skal skrive om! Ny vlog er under planlegging 😋

🖤 Montering av solskjerming på kjøkken: Jeg har besøk av montør as we speak, sitter her med nesa i tastaturet og prøver å se busy ut… Jeg kan med stolthet si at jeg er blitt vant til å ha fremmedfolk her. Før freaket det meg helt ut, men etter to nybygg-prosesser er det blitt hverdagskost med åpent hus. Mitt eneste problem nå er at jeg har så innmari lyst til å hjelpe til, og føler meg teit som bare sitter her og chiller 😅

🖤 Lesing + oppgaveskriving: Herreguuud, sjela mi blir tørr som knekkebrød bare av å tenke på det  Jeg holder på med en oppgave som jeg tenkte å levere før helgen, hvor jeg analyserer en engelsk artikkel. Artikkelen heter Sensemaking and Sensegiving in Strategic Change Initiation. Jeg måtte bruke Google Translate på TITTELEN. Så jeg har litt å tygge på om dagen, det er det ingen tvil om… 

🖤 Vaske bad, kjedeligste jeg vet: Er det én ting jeg ikke liker ved husarbeid, så er det å vaske bad. Må liksom gjøre det på en egen dag, ikke sammen med alt det andre. Nå har jeg funnet den magiske oppskriften på å få dusjkabinettet rent med minimal innsats: To deler Zalo og én del eddik. La virke i ett minutt, og skyll av! 💪🏼

🖤 Handle inn til gjestene jeg får på lørdag: På lørdag kommer Gjengen Allianse (gruppechatten vår heter det) på besøk, så jeg skal handle mat og vin i lange baner. Gleder meg!💃🏼 Til besøket altså, ikke til handlingen. Gjengen Allianse består nemlig av ekstreme allergikere og veganere. Lenge leve kreativiteten min når jeg handler!

🖤 Ut og spise: Jeg har nemlig ingen planer om å lage middag i dag 🤷🏼‍♀️ I går kveld ble det muggen stemning i stua da jeg renset huden mens Gravlyset la på dynetrekk. Han har lagt på dynetrekk TO ganger etter at vi ble kjærester, for jeg tar meg av den slags. Så i dag gjør jeg som Vy, og streiker. Jeg kommer ikke til å rulle sammen et eneste sokkepar resten av uka, det skal være sikkert og visst. Mvh en som trenger å bli sett for den fantastiske husmoren hun er 😌

🖤 Se The Joker på kino: Hvis ikke streiken min dreper stemningen, blir det kinodate i kveld! Leste en anmeldelse om at The Joker ikke er så veldig bra, men når begynte vi å bry oss om meningen til én fremmed? Hindrer ikke meg i å dra på kino! 🍿

Æsj, var jeg litt negativ i dag? Jeg føler meg negativ light. Morgengrettenheten henger i, til tross for at jeg har vært våken i mange timer. Jeg prøver med en kaffe til, så ser vi 👀☕️

31 Comments

 • Reply Silje 10. oktober 2019 at 11:11

  Jeg og mannen skal en helg til Oslo, og lurte på om du har noen gode tips på restauranter til både middag og lunsj?☺️

  • Reply Ida Wulff 10. oktober 2019 at 14:17

   Hei! Skulle gjerne hjulpet deg, men er så lite oppdatert på maten i Oslo nå! Har hatt lyst til å teste brunch på Miss Sophie, hørt at det er bra 😀 Og Delicatessen er jo alltid safe for middag! Kos dere i Oslo ❤️

 • Reply Lisa 10. oktober 2019 at 11:22

  Høyres ut som ein innafor dag, dette! 🙂 Du må gi ein lyd om The Joker er bra!

  • Reply Ida Wulff 10. oktober 2019 at 11:41

   Will do, ønsker deg en fin dag 🌸🌸

 • Reply Marthe 10. oktober 2019 at 11:39

  Hei! Kan du lage et innlegg med tips til fine klær/kjoler for høsten? Og et innlegg med bra filmer eller serier? 🙂 Digger bloggen din!

  • Reply Ida Wulff 10. oktober 2019 at 14:16

   Takk for ønsker til innlegg ❤️ Anbefaler deg å sjekke ut «serietips»-kategorien under kategorier. Der ligger det haaaugevis med tips 😀

 • Reply Marianne 10. oktober 2019 at 12:36

  Kommenterer sjelden, men du fortjener å høre hvor flink du er til å skrive!! Skikkelig flink! Skriv en bok, jeg hadde lest den! Jeg leser sjelden bøker, frivillig.

  • Reply Ida Wulff 10. oktober 2019 at 12:48

   Tidenes kompliment ❤️❤️❤️

 • Reply Heidi 10. oktober 2019 at 12:50

  Woho, takk for life hack for vasking av dusjkabinett! Det skal jeg teste. Enig at det er sykt kjedelig å vakse badet men samtidig er et rent bad ganske tilfredsstillende. Bruker du forresten en sprayflaske eller klut/svamp for å påføre den blandingen i dusjkabinettet?

  • Reply Ida Wulff 10. oktober 2019 at 14:15

   Godt noen er enig 😅 Jeg har blandingen på en sprayflaske, sprayer på og smører det lett utover med svamp. Skrubber hvis det er steder det sitter synlige såperester 👍🏼

 • Reply Malin 10. oktober 2019 at 13:45

  Så lenge man går inn i kinosalen med viten om at Joker er en film om psykiske lidelser og ikke har noe med jokeren i Batman og Suicide Squad å gjøre så tror jeg man får en mye bedre opplevelse 🙂

  • Reply Ida Wulff 10. oktober 2019 at 14:14

   Jeg har egentlig ikke noe forhold til Batman eller Suicide Squad, så da skal jeg nok klare meg 😄👍🏼

 • Reply Eline 10. oktober 2019 at 15:05

  Det virket som at dere er flinke å holde «liv» i forholdet deres, kanskje du kan skrive et innlegg om tips og triks for å opprettholde romantikken i en travel hverdag? 😊
  Forresten, elsker måten du skriver på. Det siste året har jeg blitt en skikkelig fan av deg, Ida. Håpe du blogger for alltid 🤞🏼

 • Reply Isabelle 10. oktober 2019 at 16:36

  Klor sprayen funker også bra når det virkelig trengs antibac for alle penga 😂😭 et tips fra meg som var lei av å se rosa bakterier og svart sopp (!!!!) I dusjen til min kjære og hans 2 andre kompis samboere 🙉🙈🙊 spraya til jeg omtrent svimte av og lot stå en liten stund. Må si det var ganske så tilfredsstillende. Tar også selv ca 1-2x i mnd å smører ut dovaskgelé med klor i dusjen, spesielt på gulvet(!) Og lar det sitte en stund. Er en del misfarging i den åpne leiedusjen min her og det hjelper å ta det verste. Noen x må man bare..

 • Reply Hanne 10. oktober 2019 at 20:45

  Takk for innlegget og denne flotte bloggen din. Har klikket innom gjevnt og trutt i flere år, og blir alltid i like godt humør. Du skriver så godt, og ekte. Digger deg, rett og slett. Håper du får en fin kveld 🙂

  • Reply Ida Wulff 11. oktober 2019 at 08:33

   Det er så HYGGELIG å høre, tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne kommentaren <3 Klem til deg!

 • Reply Lise 10. oktober 2019 at 21:33

  Blander du zalo og eddik i vann i en bøtte ? Hvor mye zalo og eddik bruker du? 😊 Takk for tips

  • Reply Ida Wulff 11. oktober 2019 at 08:33

   Jeg hadde en halvtom sprayflaske med Zalo som jeg puttet eddik oppi 🙂

 • Reply anonym 10. oktober 2019 at 21:48

  Er bildene fra et hotell eller deres soverom? 🙂

  • Reply Ida Wulff 11. oktober 2019 at 08:32

   Hotell

 • Reply Sofie 10. oktober 2019 at 22:36

  Syns Joker var veldig bra! ☀️👌🏼

  • Reply Ida Wulff 11. oktober 2019 at 08:32

   Enig med deg!

 • Reply Rebecca 11. oktober 2019 at 07:03

  Åååh tipset til rent dusjkabinett er heaven! Hater å vaske bade selv, finnes ikke noe kjedeligere! 😂

  • Reply Ida Wulff 11. oktober 2019 at 08:34

   😀 <3 Godt vi er flere om det, hehe

 • Reply Siw 11. oktober 2019 at 10:41

  Tips til vask av bad: kjøp Enjo’s baderomspakke. Kalkløsning, mikrofiberklut og skrub/svamp.
  Dritdyrt, men gjør vaskingen mye enklere. Jeg har hatt min kalkløsning i 7 år, så den er drøy. Klutene er også like fine etter så mange år. Vet ikke hvor du får kjøpt, men sikkert mulig via nettsiden 😊

 • Reply Aapett 12. oktober 2019 at 04:02

  Jeg gjør det samme i dusjkabinettet, men har du prøvd dampvasker? Kristina skryter jo noe voldsomt av det, og nå vurderer jeg å kjøpe det selv 😛 #voksen

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2019 at 09:49

   Nei, det kommer jeg ikke til å kjøpe 😄 lest flere anmeldelser av dampvaskere, og det høres ut som de bare løsner skitten. Og da tar det jo bare mye lengre tid! Jeg vil skrubbe fort og bli ferdig 😂

 • Reply Anette 12. oktober 2019 at 11:08

  Å gud, føler med deg. Kjæresten min har aldri byttet sengetrekk, og vi har bodd sammen i vertfall ett år. Han syns likevel han fortjener medalje om han finner på å vaske klær (som blir liggende i vaskemaskinen og mugne til jeg gjør noe med saken) Streiker i blant selv, men så lærer man kjapt at typen verken ser støv, sølepytter eller møbler som står midt i stua uansett. Så det går jo bare ut over meg :-)))))))

 • Reply Jenni 12. oktober 2019 at 17:14

  Godt humøret steg utover dagen og at dere fikk en fin datenight. Jeg er helt motsatt når det gjelder vasking av bad. Vi pusset opp badet i våres og nå har jeg lagt inn rutiner for rengjøring av bad 2 dager i uken og det gledes😅. Bruker også zalo og eddik til dusjkabinettet. Genialt👍🏻 God helg ønskes deg dine Ida. Klem

 • Reply slot glow4d 13. januar 2024 at 11:10

  Stunning story there. What happened after? Thanks!

 • Reply Onesimo 5. februar 2024 at 04:34

  It is perfect time to make a few plans for
  the future and it’s time to be happy. I have learn this post and if
  I may I want to recommend you few interesting things or tips.
  Perhaps you can write subsequent articles referring to this article.
  I want to read more issues about it!

 • Leave a Reply