Hverdagsliv

DET SKAL VÆRE VARMT OG KOMFORTABELT

14. oktober 2019

Reklame for Skoringen

NY UKE, NYE BOOTS 🍁

Hei mandag! ❤️ Jeg har hatt den beste helgen på lenge. Middag og Batman-maraton med Gravlyset på fredag, jentene på sleepover på lørdag, og søndag med familien. En helg jeg virkelig trengte før den uken som starter nå. Den blir alt annet enn hyggelig, men jeg skal nok komme meg gjennom den også 👊🏼 Nå fyker jeg straks avgårde på trening med en venninne, men før det vil jeg gjerne vise frem de nye favoritt-bootsa mine til høsten. De er selvfølgelig fra Skoringen, i likhet med 90% av skogarderoben min 🙋🏼 Senere i uka blir det heldigvis montert et stort skoskap her hjemme. Det trengs, for å si det mildt!

BOOTS FINNER DU HER

Det som skiller de nye bootsene mine fra de jeg har fra før, er at disse er fôret med fleece! Det er blitt så sinnsykt kaldt ute nå, og jeg har det med å fryse på hele kroppen hvis jeg begynner å fryse på føttene. Så jeg må være varm på beina, og da passer det utmerket med litt ekstra fôring. Ellers er dette paret i sort skinn med lysebrun søm rundt hele skoen. Hælen er kraftig og hele 6 cm, men pga den tykke sålen, føles det ikke som å ha på seg høye hæler i det hele tatt. De er faktisk meget komfortable, men det syns jeg liksom alle skoene fra B&Co er. Jeg hadde med meg et annet par fra samme merke til København, og det var ikke før jeg hadde nådd 20.000 skritt (!) at jeg begynte å bli sliten i føttene. Vet ikke om jeg kan gi et skomerke noe større kompliment enn det 😽Disse kommer til å være en favoritt. I høst og i vinter! Tenk at det snart er vinter, da 😫

Alle støvletter hos Skoringen finner du enkelt HER.

Hos Skoringen kan du handle både på nett og i butikk. Hvis du handler på nett og skoene ikke passer, kan du velge om du vil sende dem i retur eller levere dem tilbake i en fysisk butikk. Og om du er av typen som foretrekker å gjøre handlingen din i fysiske butikker, finner du din nærmeste Skoringen-butikk her.

Jeg får komme meg avgårde! Lykke til med mandagen ❤️

3 Comments

  • Reply Line 14. oktober 2019 at 10:09

    Lykke til med uken, vi heier på deg <3

  • Reply Tonje 15. oktober 2019 at 18:09

    Åååååååhhh, Ida!! Jeg trenger desperat et «studiene går til hællvete, men det ordner seg likkavel, seks uker er kjeeeeempelang tid, dette går så bra atte- og om det ikke går bra så går det bra og» innlegg….🙄 For er det ikke merkelig, som du og har sagt før, hvor fristende det blir å rydde i feks kjøkkenskap og boden(!!!!) i stedet for å lese/skrive? Ikke at jeg håper studiene dine går til helvete altså, men er så deilig når du skriver brutalt ærlig om at det er litt vanskelig med denne motivasjonen noen ganger….

  • Reply Renate 4. november 2019 at 15:11

    Hvor er jakka di fra? 😍

  • Leave a Reply