Hverdagsliv

EN EKTE WALK OF SHAME

16. oktober 2019

En ekte walk of shame er når man er 29 år gammel, og må gå ruten man gikk natt til søndag og spørre etter mobiltelefonen sin. Jeg vet jeg sa at jeg hadde en hyggelig helg – og det hadde jeg også. Men dagen(e) derpå har ikke vært like hyggelige. Det ble fullstendig overtenning med jentene som jeg ser så alt for sjeldent. Med kjolen på snei og vinbøtte under armen, tok jeg dansegulvet med storm og husker bare bruddstykker fra kvelden. Jeg vet ikke om jeg skulle bevise at jeg fortsatt har det, eller om det var fordi jeg gruet meg så til den kommende uken at jeg tenkte som alle sa i 2011: YOLO. Men noe førte i hvertfall til at jeg fant frem den lille flasken med rød hatt etter middagen her hjemme, og så tok det bare helt av. Jaja. På én måte er det vel bra at vi holder på sånn nå. Når én av oss blir smelt på tjukka, blir det sikkert aldri det samme igjen. Ikke like bekymringsfritt, liksom.

Som om ikke hukommelsestap, fylleangst og telefontapet var nok for denne sarte sjelen, så skal jeg «endelig» på sykehuset i morgen. Forhåpentligvis operere meg fri for celleforandringer. Det tar selvfølgelig over hele hodet mitt akkurat nå, og jeg mistrives sterkt. Men jeg prøver hardt å zoome ut av min egen kropp, og bare være en robot som gjør det jeg skal. Være det lille, ubetydelige stjernestøvet som jeg jo egentlig er. Se meg selv i den store, grusomme sammenhengen. Da har jeg det jo egentlig ikke så verst.

Men æsj, altså. Det må vel være lov å si. For å få tankene over på noe annet! Jeg holder på å planlegge en ny vlog. Har jo så lyst til å få litt fart på YouTube-kanalen min. Så nå tenkte jeg i første omgang å filme en uferdig house tour, for å vise frem hvordan det ser ut her før alt interiøret er på plass. Det er jo litt stusselig og tomt her enda, men fra neste uke skjer ting i en rasende fart. Så da er det gøy å dokumentere reisen!

Har du noen ønsker til vlogs? Enten noe du har sett andre gjøre, eller noe helt nytt som du tenker kunne vært gøy? Gravlyset stiller selvfølgelig gladelig opp i noen videoer (hehe) hvis det er ønskelig. Glad for alle forslag ❤️❤️

31 Comments

 • Reply Line 16. oktober 2019 at 11:20

  Lykke til <3

 • Reply camilla 16. oktober 2019 at 11:30

  Kjenner meg veldig igjen i dette 😛 Huff!
  Hvor er kåpen din fra, og hvor høy er du?

 • Reply Beate 16. oktober 2019 at 11:38

  Lykke til fine, Ida! <3 Hadde eeelsket om dere vlogget deres upopulöre meninger! Og teste nyheter innen snop/mat. Og teste merkelige kombinasjoner på mat. Sånn som brödskive med majones og nugatti, ostepop med melk o.s.v! Haha! Klem! <3

 • Reply bloggjenta93 16. oktober 2019 at 12:41

  Vlog er gøy. Kunne tenkt meg treningsvideo, matlaging, serie og chill, og dere som fikser dere før selskap 🙂

 • Reply Kristine 16. oktober 2019 at 16:27

  Ønsker deg masse lykke til i morgen! Og så gøy med vlog! Syns det er gøy å se videoer der folk tester butikkens matnyheter, så kanskje det er noe dere kunne prøvd dere på igjen? 🙂

 • Reply Lone 16. oktober 2019 at 16:50

  Masse lykke til på sykehuset i morgen Ida! Skjønner du er nervøs og redd, aldri kult med operasjoner og den slags, men jeg er sikker på at det kommer til å gå veldig fint <3 Når det gjelder vlogs synes jeg egentlig at det er veldig gøy å bare følge vanlige hverdager, men ellers ønsker til videoer må jo være: interiør, kanskje noe matlaging (hadde vært gøy med deg og gravlyset i sving sammen), sminkevideo, hårvideo (har selv noen helvetes krøller og lurer på åssen du orker å holde styr på de hver dag).

 • Reply Veronika 16. oktober 2019 at 18:00

  Hvor er jakken din fra?

 • Reply Marthe s 16. oktober 2019 at 20:23

  Test matnyheter!

 • Reply Anonym 16. oktober 2019 at 21:35

  Kan du pranke kjæresten din? Hadde vært så morsomt å se!

 • Reply Julie 16. oktober 2019 at 21:43

  De skoene så kjempefine ut! Akkurat sånne har jeg lett etter. Hvor er de fra? 🙏🏼

 • Reply Caroline 16. oktober 2019 at 23:28

  Masse masse lykke til!
  Da jeg var gjennom konisering gikk det helt fint! Jeg synes egentlig biopsien var verre, mest fordi jeg blødde veldig mye etter den. Men, igjen, lykke til! Det er jo en investering i fremtiden ❤️

 • Reply Lene 17. oktober 2019 at 00:24

  Kjære Ida! Har lest bloggen din typ for alltid, og nå måtte jeg bare legge igjen en kommentar.

  Jeg tok konisering for to uker siden idag, og var akkurat som deg – gruet meg mye! Men helt uten grunn!! Biopsien var MYE verre og vondere. Etter koniseringen hadde jeg menssmerter i to dager der det var null stress etter litt ibux. Jeg vet det er enklere sagt enn gjort, men det er absolutt ikke så ille som det virker selv om jeg forstår kjempegodt at du gruer deg. Ville bare dele mine erfaringer sånn at du forhåpentligvis føler deg litt bedre. Det kommer til å gå kjempefint, lykke til <3

  • Reply Ida Wulff 7. november 2019 at 08:33

   Takk lenge etterpå, snille deg ❤️❤️

 • Reply Anonym 17. oktober 2019 at 12:11

  Typiske hva man gjør i løpet av en dag vlogs, kanskje noen hauls, hudrutine, treningsrutine og snakk om motivasjon, generelt videoer med tips om diverese: mat, vennskap, kjærlighet. Oppsummert: Hva som helst haha

 • Reply Lena 17. oktober 2019 at 13:03

  Hva heter strømpebuksene du bruker?😍

  • Reply Ida Wulff 18. oktober 2019 at 18:26

   Kjøper for det meste Pierre Robert på matbutikk 😚

 • Reply Cara Blankenborg 17. oktober 2019 at 13:04

  Jeg liker å lese bloggen din, først og fremst fordi du skriver (og beskriver) veldig godt, og alltid gjenkjennende! Fylleangst er det verste, vi har (nesten?) alle vært der. Hva med en vlog om dette temaet, og om hvordan å kurere det .. med en glidende overgang til julekalendere 2019? Ingenting er som en virkelighetsflukt inn i et julekortlandskap som botemiddel på nettopp; fylleangst 😊

  • Reply Ida Wulff 18. oktober 2019 at 18:26

   Haha, jeg liker forslaget ditt meget godt 😀❤️👏🏼

 • Reply Cara Blankenborg 17. oktober 2019 at 13:17

  Ps. og takk for at du deler din opplevelse med celleforandringer. Du er ikke alene, vi er flere som har gått/går igjennom dette. Frykten henger over som en evig mørk sky, men DU lar den ikke ta over. Tvert i mot er du selv en stor sol for oss som følger deg, og deler noen av dine erfaringer. Takk for at du er så ærlig, modig og inspirerende!

  • Reply Ida Wulff 18. oktober 2019 at 18:25

   Snille du ❤️ tusen takk for fine ord!

 • Reply Tonje 17. oktober 2019 at 22:42

  Håper det gikk fint i dag, ventetid er no dritt! Forhåpentlig positiv beskjed i dag, så kan du puste ut litt. Synes det er så utrolig bra at du har satt fokus på både å sjekke seg og å ta vaksine!

  • Reply Ida Wulff 18. oktober 2019 at 18:26

   ❤️🙏🏼

 • Reply marte 17. oktober 2019 at 23:49

  Hei. Du kan samle opp noen spørsmål du har fått som du ønsker å besvare. Mitt spørsmål: når skal du skrive navnet til «gravlyset»? Vi har jo bilder, hørt om fremtidsplaner, sett kopp med «D», og det ikke er så vanskelig å finne det ut via Instagram ☺️

 • Reply Lina 18. oktober 2019 at 02:34

  En ny video der dere tester høstens matnyheter??😍

  • Reply Ida Wulff 18. oktober 2019 at 18:24

   Det er gøy!

 • Reply Karianne 18. oktober 2019 at 14:50

  Så kjekt at du vil lage flere vlog! Elsker å se på dem! Kanskje du kan lage noen med nye innkjøp og vlogge en typisk hverdag 🙂

  • Reply Ida Wulff 18. oktober 2019 at 18:24

   Ønsket er notert ❤️❤️

 • Reply Anita 18. oktober 2019 at 15:41

  Syns de koseligste vloggene er typiske hverdagsvlog, eller ukesvlog 🙂

  • Reply Ida Wulff 18. oktober 2019 at 18:24

   😀👏🏼

 • Reply Ada 20. oktober 2019 at 11:32

  Hei hvor er den fine svarte vesken fra?

  • Reply Ida Wulff 20. oktober 2019 at 15:00

   Alexander Wang 🙂

  Leave a Reply