Hverdagsliv

PÅ MIN IPHONE

21. oktober 2019

Dette innlegget får jeg ofte ønsker om i kommentarfeltet, og nå tror jeg faktisk det er fire år siden jeg gjorde det sist. Så da er det på tide! Jeg har jo akkurat fått meg ny telefon også, og har aldri hatt så orden på sakene som jeg har nå 😅

Jeg er kanskje en raring, men fakta er at jeg hater nye ting. Ny iPhone: Huff. Oppdateringer: Hjelp. Telefonen jeg mistet forrige helg, hadde jeg ikke oppdatert på år og dag. Appene mine knirket nesten når jeg åpnet dem. Mobilbank har jeg ikke fått før nå. Kodebrikke for life 🤓 Men når ting først er på plass, så er det jo litt gøy.

Nå skulle ikke dette innlegget handle om at jeg er en dinosaur, det skulle handle om hva jeg har på iPhonen min. Kanskje du finner noen nye apper du kan få glede av! ❤️Sykt random bakgrunn på telefonen akkurat nå. Jeg pleier egentlig å ha et koselig kjærestebilde der! Ellers har jeg absolutt alle appene jeg bruker på førstesiden. Scroller man til siden, finner man bare de appene som følger med telefonen og som aldri brukes. De mest åpenbare appene får ligge i det fri, mens resten er lagt i mapper. 

ØKONOMI + MAT

To mapper jeg åpner ofte, hehe. Klarna-appen holder styr på nettshoppingen min, og OBOS Medlem-appen burde alle som er OBOS-medlemmer ha! Den fungerer som medlemsbevis (hvis du for eksempel vil benytte deg av 20% rabatt hos Kitchn), og gir deg oversikt over fordeler og kampanjer. Av mat-appene er Mattilbud-appen jeg bruker mest akkurat nå. Sjekker den hver mandag, og leter etter tilbud på toalettpapir fra Lambi! 😂 TooGoodToGo er dessverre ikke noe å skryte av her i Tønsberg, men hvis du bor i større byer kan du gjøre noen deilige kupp og samtidig redusere matsvinn med denne appen 🙌🏼

KREATIVT + HELSE

Appene som ligger under kreativt går stort sett ut på inspo, foto og blogging. Pinterest bruker jeg kanskje aller mest til å finne interiør-inspo. Snug kan du bruke til å se på forhånd hvordan feeden din vil se ut med et nytt bilde. Den appen skal jeg faktisk slette, for vi burde alle drite i hvordan feeden vår på Instagram ser ut! Typorama og Unfold er kjekke apper hvis man vil lage fine IG stories. Og Quickshot er en redigeringsapp med filter osv. Skal sies at jeg bruker den sjeldent, da jeg redigerer mest i Lightroom på Macen. Av helseapper bruker jeg egentlig bare Fitbit – men jeg må innrømme at klokka mi har fått en to måneders pause nå. Ikke bra! For den gjør jo faktisk at jeg beveger meg mye mer. 

STUDIER + REISE

Noen apper som gjør livet som student litt enklere! Studentbevis på app er gull verdt, jeg bruker aldri plastkortet lengre. På Google Drive har jeg alle notater og oppgaver liggende så de er lett tilgjengelig. Og timeplanen, så klart. Men den er bare et bokmerke som jeg har lagt til på hjem-skjerm. På reise har jeg selvfølgelig lastet ned Førerkort-appen, sånn at jeg alltid har med meg førerkort! Det hender jo jeg forlater huset uten lommebok, og nå har jeg ingen unnskyldninger for å ikke være sjåfør ✨SAS-appen bruker jeg for å holde styr på bonuspoeng (elsker bonuspoeng) og eventuelle flyreiser jeg gruer meg til.

Den siste mappen min inneholder bare bokmerker til nettsider jeg besøker ofte: Kampanje, DN, Aftenposten, VG, Tønsbergs Blad, Finn og min egen blogg – så klart.

Hvilke apper er du helt avhengig av? Jeg vil gjerne ha tips til flere nyttige apper 🤗

37 Comments

 • Reply Astrid 21. oktober 2019 at 16:11

  Jeg handler på Rema 1000, så har appen Æ. Har spart masse der! Får 10 % på de 10 produktene jeg handler mest, og 30 % på flere ting jeg handler ofte. Gull verdt!

  Ellers har jeg også mobilabonnement-app for å kunne følge med på hvor mye mobildata jeg har brukt.

  Og VG Pent – sjekker været i appen hver morgen (for hvem orker egentlig å gå bort til vinduet for å se.. haha)

  • Reply Ida Wulff 21. oktober 2019 at 22:07

   Så kjekt med Æ 😀 Den burde jeg også skaffe meg!

 • Reply Mira 21. oktober 2019 at 16:57

  Vil anbefale Livly-appen som gir deg 2 for 1-tilbud på enkelte spisesteder i oslo 😀 Mat-tilbud er jo en favoritt!! ooog morgenlevering-appen slik at jeg kan få kanelboller, appelsinjuice, blomster eller brød på døren om morgenen!

  • Reply Ida Wulff 21. oktober 2019 at 22:07

   Oi, den har jeg ikke hørt om! Tusen takk for tips, må prøve neste gang vi er i Oslo 😀

 • Reply Mariell 21. oktober 2019 at 17:11

  Anbefale Bring-appen. Der kan du lage ulike handlelister, invitere andre til å bruke samme handleliste etc. Jeg og mannen bruker den til ukeshandling for eksempel. Vi kan begge legge til varer som må handles inn, når den ene av oss handler klikker jeg/han dem bort i appen og lista oppdateres i sanntid hos oss begge i appen 🙂 Gull verdt!

  • Reply Ida Wulff 21. oktober 2019 at 22:07

   Veldig smart 😀 Vi bruker Notater-appen til det samme!

 • Reply Malin 21. oktober 2019 at 20:09

  Det beste som har hendt meg er faktisk påminnelser-appen som følger med, jeg deler handlelista med kjæresten der! Genial

  • Reply Ida Wulff 21. oktober 2019 at 22:05

   Gøy! Det gjør vi på notater, man kan dele notater med hverandre der også 😀

 • Reply Ag 21. oktober 2019 at 20:57

  Visste ikke at man kunne legge til bokmerke på hjemskjerm! Må alltid ha timeplanen og en annen side oppe, så utrolig deilig! Takk! Mitt tips: ha alt på side to, så får du uforstyrret kjærestebilde på første side, med alt du trenger like i nærheten likevel

  • Reply Ida Wulff 21. oktober 2019 at 22:05

   Ikke dumt 😀

 • Reply J. 21. oktober 2019 at 21:00

  Elsker google photos, ubegrensa lagring av bilder fra både macen og telefonen på ett sted. Synes interfacet er mye mye bedre enn icloud og får faktisk bruk for bildene mine mye mer. I tillegg er søkefunksjonen super for å finne gamle bilder med fks en hund i.

  • Reply Ida Wulff 21. oktober 2019 at 22:04

   ah, det har jeg ikke hørt om en gang 😀

 • Reply LO 21. oktober 2019 at 22:10

  Haha, Mattilbud er min favorittapp! Antar at du skal hamstre Lambi på Obs? Det er du ikke alene om:)
  Takk for tips om OBOS-appen!

  • Reply Ida Wulff 21. oktober 2019 at 22:14

   Of course! Haha 😀

 • Reply Fie 21. oktober 2019 at 23:17

  Må ha Yr-appen!
  Bruker også Notater til å dele handlelister og gjøre-lister.

 • Reply Karoline 22. oktober 2019 at 05:58

  Hm, er på nattevakt uansett, så her er en liten liste over apper i alle fall jeg liker veldig godt:
  – Runkeeper, kan ikke jogge uten den, trenger motivasjonen det gir meg når den hvert tredje minutt forteller meg 1) det viktigste, nemlig at det har gått tre minutter og 2) distanse og gjennomsnittsfart. Da klarer man fort tre minutter til, og plutselig har man vært på joggetur!
  -Clue, et must for alle som har mensen. Man kan følge med på eggløsing og diverse og legge inn ulike kroppslige ting som man opplever underveis i syklusen. har faktisk også lagt inn noen av vennene mine der, så nå følger vi med på hverandre, haha!
  – Forest, en kul versjon av konsentrasjonsappene der du setter klokken på x antall minutter og ikke kan bruke telefonen. Konseptet er at du gror et tre, med mål om å få en skog. Hvis du bruker telefonen i denne perioden får du et dødt tre i skogen. Gjør vondt i OCD’en og er bra for lesingen.
  – Vinmonopolet-appen, prøver å bli flinkere å huske på de gode vinene jeg drikker, og denne gjør det lett ved at man kan scanne etiketten.
  – Hjelp 113 – Luftambulansens app som gir deg koordinatene der du er, er også mulig å kontakte nødetatene via appen. Tror jeg leste en artikkel om det en gang, og ser for meg at den er meget nyttig dersom noe skulle skje en gang. Alltid beredt!

  Andre apper for mer spesielt interesserte er for eksempel Flightradar (før pleide jeg alltid å gjette hvor flyene skulle, nå sjekker jeg. Er nesten aldri noe eksotisk sted, så det er egentlig litt trist), Duolingo (språk kan være gøy!), Akademika (50 % på hver femte pensumbok), Goodreads (har satt et mål på hvor mange bøker jeg skal lese i 2019 og legger de inn etterhvert) osv osv.

  • Reply Ida Wulff 23. oktober 2019 at 10:28

   Oooh, vinmonopol-appen! Gøy 😀 Takk for mange tips <3 Liker når folk er på nattevakt, hehe! Klem

 • Reply Karoline 22. oktober 2019 at 06:35

  Anbefaler Meny appen for de som kan handle der. Der får du full oversikt over alle tilbudene og tilbudskuponger på de varene man kjøper ofte 🙂 I tillegg kan man bestille varer levert hjem. Genialt!

  • Reply Ida Wulff 22. oktober 2019 at 07:21

   😀👍🏼

 • Reply Siri 22. oktober 2019 at 07:05

  Hvilken IPhone kjøpte du? Og hvor fant du den fine bak grunnen?

  • Reply Ida Wulff 22. oktober 2019 at 07:20

   iPhone 11 Pro Max 😊 bakgrunnen aner jeg ikke, googlet free iPhone backgrounds. Kan sende deg den på mail hvis du vil ha den! Idahewulff@gmail.com

 • Reply Lisa 22. oktober 2019 at 09:17

  Dette var gøy å lese, alltid morsomt å snoke litt i andre sine mobiler, haha (og å få inspirasjon til nye apper)! Eg sverger ved Coop-appen min, og kupongen eg får der, og skal laste ned Førerkort-appen no! Sjukt at eg ikkje hadde høyrt om den 🙂

 • Reply Rebecca 22. oktober 2019 at 13:23

  Har mye av de sammen appene selv og kan definitivt relatere til Mattilbud appen; føler meg noen ganger som den gale dama som jakter på gode tilbud, haha 😂😂😂 Men sparer ofte penger da! I tillegg bruker jeg Booking.com appen til hotell booking (da får du hele tiden Genius tilbudene opp i appen uten å måtte logge inn hver gang, genialt!), Calm appen til deilig meditasjon eller hvis jeg bare trenger 15 min ro i kroppen, Coop appen for registrering av handlekjøp (glemt kortet? Null problem!), LinkedIn for karrie & nettverksbygging, og Netflix for underholdning! 🙂

  • Reply Ida Wulff 23. oktober 2019 at 10:29

   Så kjekt 😀 Takk for at du ville dele <3

 • Reply Marte 22. oktober 2019 at 20:14

  Hei!
  Jeg har nok ingen apper å anbefale. Bruker for det meste Ruterreise, Snapchat, Whatsapp og Instagram. Haha. Men ang. kalender. Ser du har lastet ned Google sin kalender også. Deler du og Gravlyset kalender, sånn at dere kan se planene til hverandre? Og hvis, har du noen formening om hvilken kalender som er best?

  • Reply Ida Wulff 23. oktober 2019 at 10:27

   Hei 😀 Ja, vi deler kalender. Men selv er jeg egentlig mest fan av å skrive i bok (haha), så jeg har ikke peiling på det opplegget der :O

 • Reply Margrethe 22. oktober 2019 at 20:51

  Elsker mattilbud-appen! Før syklet jeg rundt til alle nærbutikkene og handlet de beste tilbudene en gang i uken, haha, livet som student! Men jeg lurte også på en ting, i sommer var dere jo på bilferie og du spurte etter tips til ting å gjøre/se på veien. Jeg lurer veldig på om du fikk noen gode tips i eller i nærheten av Arendal, Grimstad, Lillesand eller Kristiansand? Hadde satt veldig pris på det om du har noen tips! Ha en strålende uke videre Ida!

 • Reply Stine 22. oktober 2019 at 23:45

  Finner ikke OBOS medlem appen? 🤷🏼‍♀️

  • Reply Ida Wulff 23. oktober 2019 at 10:10

   Så rart :O Tror ikke jeg har noe bedre tips enn å søke på OBOS altså! Kanskje skru av og på telefonen? Hilsen teknisk ansvarlig, haha!

   • Reply Stine 23. oktober 2019 at 15:12

    Haha 😆 Vi er nok like tekniske!

    • Reply Ida Wulff 23. oktober 2019 at 15:41

     Hahah! Godt å høre!

 • Reply Anonym 23. oktober 2019 at 18:49

  Er du fornøyd med den nye modellen? 🙂 Har selv fjorårets max så lurer på om det er verdt å kaste bort penger på noe som nødvendigvis ikke er bedre? 🙂

  • Reply Ida Wulff 24. oktober 2019 at 13:20

   Jeg er fornøyd, men min forrige telefon var en iPhone 6 plus 😄 så kan ikke sammenligne med den du har!

 • Reply Michelle 23. oktober 2019 at 18:54

  Haha jeg sorterer appene mine etter farge 🙊🤪💁🏻‍♀️

  • Reply Ida Wulff 23. oktober 2019 at 23:35

   Sikkert deilig for hjernen, hehe 😅❤️

 • Reply Jayanta Patoyari 10. oktober 2023 at 03:56

  I appreciate the emphasis on the importance of diversifying income sources and not relying on a single stream of revenue. It’s a strategy for financial stability and growth. To delve deeper, click here.

 • Leave a Reply