Hverdagsliv

EN SMULE GAL

23. oktober 2019

HEI PÅ DEG 😽

Jeg vet ikke hvor mye jeg egentlig burde dele om dagen, for jeg er litt smågal. Redd og engstelig mens jeg venter på prøvesvar fra koniseringen min. I går innbilte jeg meg at blåveisen etter veneflonen var en blodforgiftning, at HPV-vaksinen hadde fucket opp musklene i armen min for alltid og at jeg hadde analkreft. Jeg dro frivillig til en privatlege og betalte 600 kroner for å få en finger i rumpa… Men analkreft hadde jeg ikke. Så det var jo flaks! 😂 Jeg tror jeg lider av midlertidig hypokondri. Leser på nettet og løper til legen. Uff, et sånt menneske vil jeg virkelig ikke bli, leger har da viktigere ting å gjøre. Men jeg må bare prøve å se humoren i det, for det er jo komisk. Selv om det ikke er noe gøy å være redd. Jeg innser også hvor heldig jeg har vært hele livet, som aldri har hatt noen grunn til å bekymre meg for helsen. Forhåpentligvis kan jeg gå tilbake til å være bekymringsfri om et par uker.

Hadde jeg bare vært like flink til å fortrenge disse tankene som jeg er til å fortrenge skolearbeid! Jeg har en oppgave jeg snart skal levere, og jeg har enda ikke opprettet dokumentet. Men det henger kanskje litt sammen – jeg tenker på andre ting. På sykdommer, interiør og jul. Livmorhalskreft, pynteputer og julekuler. Hyggelige og uhyggelige ting om hverandre, men ikke skolearbeid. I morgen derimot: Da skal jeg våkne som fullblods-student.

I skrivende stund skal jeg straks til å svinge meg med støvsugeren. Svigers kommer på besøk, og vi skal på et eller annet arrangement. Jeg har ikke fulgt med i timen, og aner faktisk ikke hva vi skal. Men hyggelig blir det helt sikkert ❤️

Vi snakkes snart igjen 🤗

23 Comments

 • Reply K 23. oktober 2019 at 21:34

  Hei Ida! Min favoritt blogger faktisk.
  Jeg gikk igjennom konisering rett før jul i fjor(hvilken lege tror det er en god ide å sette opp en slik time tre dager før julaften??) og vet hvordan den ventetiden er… Helt grusomt å gå å ikke vite noe og bekymre seg. Heldigvis fikk de tatt alt til meg, og første prøve i etterkant ble fin! jeg krysser fingrene for at det samme skjer til deg. Leste på et tidligere innlegg at du var redd for spontanabort og for tidlig fødsel pga konisering, dette tror jeg var min fremste ogg tyngste tanke under hele prosessen, drømmen om å få barn er jo så stor. En liten hemmelighet nå er at jeg faktisk et blitt gravid og at det ser trygt ut, det gikk fint på tross av konisering og på tross av at man egentlig skal vente ett år før man blir gravid haha! Uansett, sender deg gode tanker og håper du får ut av min lille historie at inngrepet er blitt mye tryggere. Ikke vær for redd, du tok det tidlig og de tar lite første runde.

  • Reply Ida Wulff 7. november 2019 at 08:32

   Ååå, stakkar ❤️❤️ Det er ikke noe man skal gå og tenke på i jula! Men hallo!! GRATULERER med bolle i ovnen, så fantastisk! Masse lykke til med alt 😀

 • Reply Anja 24. oktober 2019 at 08:08

  Hadde du narkose for konisering? Jeg fikk bare lokalbedøvelse, men det var slyngekonisering, om det er noe forskjell.

  Men Ida, jeg må si tusen takk til deg for at du «maser» på dette! Du er faktisk grunnen til at jeg dro til legen og sjekket meg, fikk jo da påvist små celleforandringer og endte som nevnt med slyngekonisering. Fikk prøveresultat igår om at de fikk fjernet celleforandringene med den biten de fjernet fra livmorhalsen.
  Oh, Happy days!

  • Reply Ida Wulff 7. november 2019 at 08:31

   Åh så godt å høre!! ❤️❤️

 • Reply Lone 24. oktober 2019 at 08:43

  Ha en fin dag 😊 Skulle ønske du kunne blogge oftere.

  • Reply Ida Wulff 7. november 2019 at 08:31

   Må prøve på det ❤️

 • Reply T 24. oktober 2019 at 10:08

  Hvor er genseren din fra? Den var nydelig😊

  • Reply Ida Wulff 7. november 2019 at 08:31

   Ella & Il ❤️

 • Reply Kristin 24. oktober 2019 at 14:10

  Hei Ida!

  Hadde bare lyst til å dele min erfaring fra konisering i mai. Jeg var så redd for smerter, så fikk ekstra mye bedøvelse. Gjorde operasjonen i våken tilstand, og synes den var mye mindre ubehagelig og smertefull enn vevsprøven var. Operasjonen gikk fint, og prøvesvaret i ettertid viste at celleforandringene var borte.

  Nå er det bare noen få uker til jeg skal ta den første celleprøven etter operasjonen, og jeg er veldig spent. Håper at jeg er kvitt celleforandringer og HPV for godt.

  Jeg er veldig glad og takknemlig for at du vier så mye av tiden din på å skrive om celleprøver. Det er så viktig! Heier på deg, og krysser fingrene for gode resultater for deg.

  Klem

  • Reply Ida Wulff 7. november 2019 at 08:30

   Håper celleprøven gikk bra!!! ❤️ Klem til deg

 • Reply Isabelle 24. oktober 2019 at 15:38

  Jeg har alltid vært mye innom leger og prøver altfor ofte siden barndommen, til det punktet jeg har blitt litt immun og drar kun til lege om jeg virkelig må. Jeg tar blodprøver 1-2x fast i året, men har blitt kalt inn noen ganger etter prøver. Legetimer er bare så tiltak i dag, og ikke minst koster for en som er fattig som meg.
  Antibiotika skal jeg ikke ha mm jeg er døende.

  Hadde en ex som var hypokonder, ikke bare for seg selv, men også meg, gud hvor slitsomt. Kunne heller ikke snakke om så lite som en hoste, og jeg som synes sykdommer o.l er så fasinerende, kunne aldri prate om sånt. DET er kjipt å leve med, så lenge du ikke er der er du grei. Jeg måtte fysisk til legen så han kunne få bevis på alt mulig…..

  Jeg sliter derimot med dødsangst for bikkja, der kan jeg t.o.m miste søvn. Mistet moren til hunden jeg har nå til kreft, jeg hadde så angst i mange år for akkurat det, og det var også det samme som tok hun fra oss. Vanskelig å ikke høre på dødsangsten når intuisjonen min er veldig on point alltid, å skille de to er ikke så lett.

  Lykke til Ida, du er not helt alright skal du se 💛

  • Reply Ida Wulff 7. november 2019 at 08:30

   ❤️❤️

 • Reply Anonym 24. oktober 2019 at 22:55

  Huff, vet dessverre godt hvordan du har det.. Har slitt med helseangst over flere år og det er virkelig ingen spøk. Forferdelig slitsomt og tungt. Heldigvis, etter mye om og men, fikk jeg et lite opphold hos verdens fineste mann, Wilhelmsen i Bergen. Om du ikke har gjort det så Google han👍🏻 Nå er jeg kvitt driten og lever som før. Tro på at du er frisk, Ida! Heier på deg!

 • Reply Marte 24. oktober 2019 at 22:56

  Huff, vet dessverre godt hvordan du har det.. Har slitt med helseangst over flere år og det er virkelig ingen spøk. Forferdelig slitsomt og tungt. Heldigvis, etter mye om og men, fikk jeg et lite opphold hos verdens fineste mann, Wilhelmsen i Bergen. Om du ikke har gjort det så Google han👍🏻 Nå er jeg kvitt driten og lever som før. Tro på at du er frisk, Ida! Heier på deg!

  • Reply Ida Wulff 7. november 2019 at 08:30

   ❤️❤️❤️

 • Reply CHris 26. oktober 2019 at 17:42

  Kommer det rabatt på fuelbox snart? Vil skikkelig gjerne teste det ut med kjærsten! Ha en superbra lørdag:):)

  • Reply Ida Wulff 5. november 2019 at 10:12

   Ikke som jeg vet, dessverre <3

 • Reply Ida 27. oktober 2019 at 17:58

  Ida, du er alltid så fin på håret! 🙂 Hva gjør du når du er hos frisøren? Foliestriper eller hettestriper? Er det din egen farge i bunnen og bruker du extensions? Kjempefint altså!!

  • Reply Ida Wulff 27. oktober 2019 at 18:24

   Takk! 🙏🏼 kun foliestriper. Få og sjeldent! 😄 Bunnfargen er naturlig og jeg bruker ikke extensions. Klem ❤️

 • Reply Cassie 28. oktober 2019 at 21:05

  Hvor kommer den fine hvite genseren fra? <3

  • Reply Ida Wulff 5. november 2019 at 10:10

   Ella & Il <3

 • Reply Christina 30. oktober 2019 at 12:29

  Tenker på deg💕
  Genseren din er så fin, hvor er den fra?😊

  • Reply Ida Wulff 30. oktober 2019 at 20:26

   Ella&Il 🥰

  Leave a Reply