Hverdagsliv

KOSEHELG & NY VLOG

25. oktober 2019

Hei, og god fredag ❤️

Denne helgen har jeg gledet meg til, for den er stappfull av hyggelige planer. Så full at det spøker for dyna i sofaen og Mario Kart, hehe. Her hjemme har vi virkelig gått inn for å fylle helgene frem til jul med aktiviteter, så nå blir det fullt kjør fremover. Bortsett fra det, så føler jeg meg som en zombie. Har sittet og redigert en vlog i mange timer, og har kost meg så mye at jeg har glemt å spise. Så nå må jeg få i meg mat og gre håret før daten min kommer hjem fra jobb.

Vlogen jeg har laget handler faktisk om Gravlyset. Jeg har kommet til et punkt hvor jeg ikke lengre har noe behov for å holde hemmelig hva han heter, hva han jobber med og så videre. I starten av forholdet var det superviktig for meg å holde kortene tett til brystet, for hvor flaut er det ikke å introdusere en kjæreste som er borte om tre måneder. Men tiden har gått, og jeg har slått meg til ro med at han er her, at han ikke skal noen steder med det første. Vi er all in, trygge og alt det der. Så da er det jo hyggelig å kunne dele ham litt med mine trofaste følgere også 🤗 Vlogen kommer så fort Gravlyset har gitt en siste godkjenning på klippingen min, haha…

Dette ble en kort update fra meg, men det er jo hælj 🍷 Ønsker deg en fantastisk fredagskveld, så er jeg nok tilbake med video veldig snart 👏🏽

6 Comments

 • Reply Beate 25. oktober 2019 at 18:10

  Så gøy!!! 😁👏 god helg, fine! Klem! ❤️

  • Reply Ida Wulff 5. november 2019 at 10:12

   <3 <3 <3

 • Reply Sunniva 25. oktober 2019 at 22:45

  Gleder meg til vlog! 💛

 • Reply Anonym 25. oktober 2019 at 23:12

  Hvor har du kjøpt de fine gardinene dine? Pris? Og hva slags oppheng?

 • Reply Jeanette 28. oktober 2019 at 11:26

  Hva heter fargen dere har på veggen i stua? 😀

  • Reply Ida Wulff 5. november 2019 at 10:12

   Kalk! 🙂

  Leave a Reply