Hverdagsliv

ET OVERFLADISK SAMMENBRUDD

1. november 2019

HEI NOVEMBER 🍁

Ikke det beste bildet av noen av oss, egentlig. Men sånn er livet! Penny har fått gnagsår fordi hun har gått for mye på tur, og jeg har vært nær overfladisk sammenbrudd de siste dagene. Skolearbeid og ting som går skeis generelt. Domino-effekten på sitt beste. Én ting går til helvete, og så følger resten etter. Ikke nok med at det er mørkt ute, jeg har bodd i en bekmørk leilighet uten fungerende kjøkken i en uke fordi det skulle utføres arbeid i flere rom her. Men ingenting ble noe av, så jeg bodd i rot og lest pensum på badet helt forgjeves. Og i stedet for å bli oppgitt og sint, så har jeg blitt så lei meg at man skulle tro jeg har hatt kjærlighetssorg. Ugly cry og knuste drømmer. Men i dag klarer jeg å le av meg selv. Nå har jeg i hvertfall lys i leiligheten igjen, så da skal jeg klare meg 😂❤️

Tenk at det er 1. november i dag. Jeg har begynt å kjøre med hansker om morgenen – for ja, jeg har vel nevnt at jeg har begynt å kjøre Gravlyset til toget når han skal på jobb…. Stolt som en hane. Se på meg, her kjører jeg rundt i min egen bil! Samme opplegget som når folk får barn, og de tror hele verden bryr seg. Men (nesten) ingen bryr seg. Vel! I dag morges oppdaget jeg plutselig at jeg kjørte ved siden av kjørelæreren min, og jeg ble så gira at jeg glemte å kjøre da jeg fikk grønt lys. Gira på at han skulle se at jeg var ute og brommet, og gi meg tommel opp. Hvis han la merke til noe, så var det vel bilen som glemte å kjøre på grønt lys…

Denne helgen blir veldig rolig for min del. Min eneste helg uten planer frem til jul. Så det skal jeg utnytte ved å gjøre ingenting! Være med familien, spise mat, dyna i sofaen og godis. Yes 🙏🏼

Håper du får en fin start på helgen! 😽

8 Comments

 • Reply Andrine 1. november 2019 at 22:22

  Bra sammenligning…….*klapp-klapp* Tror nok du blir å kjenne på den hvis du får barn selv 😝

  • Reply Ida Wulff 5. november 2019 at 10:08

   Gjett om!! Kommer til å tro at alle i solsystemet bryr seg <3

 • Reply Nathalie 2. november 2019 at 20:40

  Skal det være et bilde til dette innlegget? 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. november 2019 at 10:08

   Jooo haha, takk for at du gjorde meg obs på det!

 • Reply Marie 3. november 2019 at 10:31

  Ida – gjerne litt mer av sammenbrudd rundt eksamensinnleveringer, og pensumlesing. Jeg har altså utviklet meg til å bli et monster, og bruker «jeg har faktisk eksamen snart» over en lav sko. Om jeg har samboer etter disse to årene, gifter jeg meg med han #tålmodigmann.

  • Reply Ida Wulff 6. november 2019 at 09:01

   Word!! Haha <3

 • Reply Ida Emilie 3. november 2019 at 21:58

  Du er så flott, Ida! Hadde vært veldig moro om du hadde laget en sminkevlogg til oss.
  Håper du har hatt en fin helg.

  • Reply Ida Wulff 5. november 2019 at 10:08

   Takk det samme <3

  Leave a Reply