Hverdagsliv

HOMOTERAPI & INTERIØRSHOPPING

4. november 2019

Reklame: Antrekket er en gave fra Ella&Il 

Jeg syns egentlig ikke det er noe hyggelig å få gaver (yrkesskade), men dette antrekket var en veldig hyggelig gave. Tidlig i høst brukte jeg nemlig en «månedslønn» på klær fra Ella&Il, haha! Jeg var så lei av å våkne opp og krangle med innholdet i garderoben min, og her har vi et merke som gjør at det aldri er noe problem å kle seg. Varmt, comfy, basic og FINT 💕 Så takk for gaven!

Over til noe som er alt annet enn fint. Da jeg kom hjem etter å ha kjørt Gravlyset til toget i dag morges, satte jeg meg ned med en kopp kaffe og så dokuserien Homoterapi på VGTV. Om homofile som er blitt forsøkt «reparert» av menigheter og religiøs familie. Av de trygge rammene deres, som mener at legningen deres er en sykdom som må kureres. Det er nesten så man ikke tror det. At homoterapi skjer i Norge, og at det er LOV i Norge. Serien er laget i sammenheng med at stortinget nå i desember skal stemme over om det skal legges ned et forbud. Jeg felte noen sinte tårer underveis, og gjorde som jeg alltid prøver å gjøre når jeg blir forbanna: Se saken fra begge sider. Jeg tviler ikke på at de menneskene som driver med homoterapi mener godt, de tror jo virkelig på det de gjør. De vil hjelpe og redde etter sin tolkning av bibelen. Men da får det være Norge sin jobb å fortelle dem at det ikke er greit å drive mennesker til selvhat og selvmord på den måten. For i 2019 må vel loven gå foran bibelen…

Vil virkelig anbefale at du ser Homoterapi med Morten Hegseth på VGTV. Jo flere som vet, desto større er sjansen for at vi får en slutt på denne driten ❤️ Se serien HERNå fikk jeg nettopp en gigantisk lampe på døra. Jeg har vært alene hjemme hele helgen, og YES, jeg har shoppa interiør til den store gullmedaljen. Elsker når ting dukker opp på døra to dager etter at de er bestilt, det skjer jo aldri. Jeg begynner å stresse med å få det hjemmekoselig til jul, ettersom vi skal holde julaften her. Så når Gravlyset lar meg være alene hjemme en helg, da fylles handlekurvene som om han ikke fantes 😈

På tide å komme seg ut i kulda! Jeg skal hente bilen som har fått vinterdekk i siste liten, og så videre på ukeshandling. Typisk mandag!

22 Comments

 • Reply Adriane 4. november 2019 at 17:55

  Haha herlig, kjenner meg igjen. Vi har akkurat overtatt nøklene til ny leilighet og skal også feire første julaften hos oss. Fullt fokus på å gjøre det hjemmekoselig i nybygg her også. Ønsker deg en fin uke, Ida 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. november 2019 at 10:09

   Gratulerer med ny leilighet 😀 Juletreet kommer heldigvis til å gjøre mye av jobben, hehe. Fin uke til deg også <3 <3

 • Reply Anonymn 5. november 2019 at 01:59

  Åh så koselig med forberedelser til jul. Hva annet bestilte du? 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. november 2019 at 10:07

   Jaa, det er koselig 😀 <3

 • Reply Sigrid 5. november 2019 at 08:46

  HERREGUD for et fint antrekk!! Lekreste antrekket jeg har sett, dette skal jeg kopiere når neste lønn kommer :O Nydelig er du!

  • Reply Ida Wulff 5. november 2019 at 10:07

   Takk snille <3 <3 Håper du får en fin dag!

 • Reply Line 5. november 2019 at 09:39

  Så bra at du anbefaler den serien! 🙂
  Lurer på hvilke strømpebukser/tights du har på deg i kulda, til slike antrekk?

  • Reply Ida Wulff 5. november 2019 at 10:10

   Bruker strømpebukser fra Pierre Robert og H&M 🙂 <3

 • Reply Camilla 5. november 2019 at 12:14

  Superfint antrekk! Hva slags modell er toppen og skjørtet og hvilke farge er det?🤩

  • Reply Ida Wulff 5. november 2019 at 22:40

   Genseren finner jeg ikke i farta men skjørtet heter Trini 🥰

 • Reply karen 5. november 2019 at 13:00

  Hei, hvor kjøper du det meste av interiør på nett? 😀

  • Reply Ida Wulff 5. november 2019 at 22:39

   Har ingen faste overhodet 💕

 • Reply Anonym 5. november 2019 at 16:33

  Elsker Ella&Il!! Kan du skrive ned hva de modellene på klærne heter? Så lyst på skjørtet!

  • Reply Ida Wulff 5. november 2019 at 22:39

   Me too! 💕 Skjørtet heter Trini og genseren finner jeg dessverre ikke navnet på!

 • Reply Ida 5. november 2019 at 20:36

  Nydelig antrekk.
  Hvordan er skjørtet i størrelsen?
  Og er det stramt over magen? Er noen uker gravid, men har så lyst på skjørtet!

  • Reply Ida Wulff 5. november 2019 at 22:35

   Da ville jeg vippet en størrelse opp ❤️ og gratulerer med det 😍

 • Reply Sophie 6. november 2019 at 09:31

  Hei du!
  Dette er utenfor innlegget, men bare lurer på dine tanker rundt dette siden du er i et forhold selv 🙂
  Jeg har hatt spiseforstyrrelser over mange år, men begynner å føle veldig på at det hindrer meg i mye i livet. Jeg sliter med å skulle binde meg til noen, fordi jeg er redd for at en kjæreste ikke vil like meg lenger dersom jeg ikke klarer å opprettholde det strenge kostholds- og treningsprogrammet jeg har nå.
  Føler du på at du er redd for å legge på deg ovenfor kjæresten din og press til å trene hver dag, eller er du avslappet rundt dette? Føler heller ikke jeg kan spise noe usunt hvis jeg får kjæreste, for at han da skal tenke at jeg er ekkel eller hva han skal tenke hvis jeg legger på meg.
  Jeg får profesjonell hjelp, men føler også nytte av å få svar fra andre om disse tingene 🙂

  Ha en fin dag! Klem <3

  • Reply Ida Wulff 6. november 2019 at 15:03

   Hei på deg <3 Så bra at du får profesjonell hjelp. Dette er verken tanker eller bekymringer jeg kjenner meg igjen i, har et veldig avslappet forhold til både kropp og trening. Hvis kjæresten du eventuelt finner spiser noe usunt, tenker du at han er ekkel da? Neppe! Og da tenker ikke han det om deg heller 😉 Finn en som liker deg for hvem du er, og ikke hva du ser ut som. Stor klem til deg <3

 • Reply Victoria 6. november 2019 at 10:34

  Nydelig sett😍 Hvilken størrelse har du i genseren? Tenker å bestille på nett men aner ikke hvordan de er i størrelsen…

  • Reply Ida Wulff 6. november 2019 at 11:24

   Genserne er stort sett vanlig i str, denne har jeg medium i <3

 • Reply Anne 26. november 2019 at 13:53

  Hvor har du kjøpt smykket?☺️

  • Reply Ida Wulff 26. november 2019 at 19:02

   Aner ikke, det er en gave! <3

  Leave a Reply