Hverdagsliv

SKOLEUKE, BREV FRA SYKEHUSET, VINTER & SHEET MASKS

6. november 2019

POSTKORT FRA SENGA 🌙

Her ligger vi. Akkurat nå. Med hver vår sheet mask, klare for å nyte favorittprogrammet: Truls à la Hellstrøm. Jeg var på nippet til å lage dårlig stemning fordi jeg ikke har fått blogget på flere dager, så denne selfien ble løsningen på problemet. Jeg har vært på skolen denne uken, og har ikke klart å være noen superwoman etter endt skoledag. Ikke trent. Ikke blogget. Ikke gjort så mye egentlig, bare vært dødens trøtt. Jeg står opp klokka 5 når jeg skal på skolen, fordi jeg trenger tid til å sitte og glo om morgenen. Skulle gjerne vært en av de som bare reiser seg fra senga og setter seg på bussen. Men, nei. Da får det heller bli mindre søvn. Travle morgener er et traume fra barndommen, hehe. Jeg tror kanskje vi hadde over gjennomsnittet dårlig stemning. Barn som ikke ville stå opp, foreldre som stod i trappa og ropte, krangling om badet, krangling om varmtvann og morgengrettenhet ved frokostbordet. De rutinene har jeg bestemt meg for å ikke ta med meg videre i livet, selv om mye av det sikkert var min skyld. Hos meg skal morgener være levende lys, behagelig musikk og god tid. Spør meg igjen når jeg har fått barn som nekter å dra på skolen, da….

Jeg fikk brev fra sykehuset her om dagen, folkens. BREV! Litt Paradise Hotel-stemning må være lov. Brev er en fin ting, for de ringer vel hvis det er noe skikkelig galt. I brevet stod det at jeg har fått tilfredsstillende behandling mot alvorlige celleforandringer, og nå kan regnes som frisk. Jeg gråt gledestårer ved postkassa, og ble så glad at jeg gikk fra nøklene mine i låsen. For en fantastisk beskjed å få ❤️ Så nå må jeg følge et planlagt løp med vanlig celleprøve to ganger i løpet av det kommende året, og så kan jeg forhåpentligvis legge dette bak meg for godt. Hjerte hjerte smilefjes.

Hvordan går det med folk i mørket? Jeg skjønner ikke hvorfor, men jeg blir satt ut hvert år. Av at det er mørkt når jeg står opp og mørkt når jeg kommer hjem. Og kulda som svir på lårene og på ørene….. Men! Jeg kompenserer med å handle julepynt, og tenke at dette er juletid i stedet for vintertid. Da blir det straks litt koseligere. Adder vi litt D-vitamin, en varm jakke og trening så skal det nok gå bra.

Nå skal vi snurre Truls og Hellstrøm her, og så er det natta. Nattaklem fra meg til deg 🤗

14 Comments

 • Reply Beate 6. november 2019 at 22:02

  Åhhh, sååå godt å höre, Ida!!! 😀 <3 God klem! <3

  • Reply Ida Wulff 7. november 2019 at 08:28

   Klem til deg og <3 <3 <3

 • Reply Ida 6. november 2019 at 23:45

  Kjempeglad på dine vegne med tanke på de gode nyhetene❤️

  • Reply Ida Wulff 7. november 2019 at 08:28

   Takk, snille Ida ❤️

 • Reply B 7. november 2019 at 01:48

  Idaaaaa!
  min en av mange pet peeves: Når dyna er feil vei og man ser inngangen til dynetrekket i ansiktet…. Tenker bare føtter og alt som har med føtter i ansiktet… :'( Gjør så vondt i sjela altså!

  • Reply Ida Wulff 7. november 2019 at 08:27

   Haha! Vet ikke med deg, men vi legger oss med rene, delikate føtter 😉

 • Reply L 7. november 2019 at 08:07

  Jeg har faktisk vært bekymra for hvordan det gikk med celleforandringene dine siden det er så lenge siden du har blogget, haha. ER SÅ GLAD for å høre at det gikk fint❤️

  • Reply Ida Wulff 7. november 2019 at 08:28

   Ååå, så søt du er ❤️❤️❤️ Heldigvis gikk det veien denne gangen. Klem til deg!

 • Reply O 7. november 2019 at 08:44

  Å så hyggelig å høre😊 gått igjennom det samme akkurat samtidig som deg, har vært godt å ikke være alene om det ved å lese bloggen din. Fikk nettopp gode nyheter etter konisering selv💛

  • Reply Ida Wulff 7. november 2019 at 10:43

   Så BRA! Hurra for oss ❤️❤️❤️

 • Reply Linn L. 7. november 2019 at 19:49

  Jippiiii angående koniseringen! Håper det holder seg sånn 😀

  Og jeg er helt enig med deg angående mørket… Jeg føler jeg bare famler rundt uten dagslys, det er kaldt i trynet og jeg er dævvtrøtt hele tiden og må bruke sånne stygge pusesokker som kjæresten hater (det er litt digg da =). Gleder meg faktisk til det kommer litt snø, da blir det i det minste litt lysere ute <3

  • Reply Ida Wulff 7. november 2019 at 22:43

   Haha, så koselig med pusesokker da ❤️ og ja, snø blir faktisk litt koselig! Å se ut på hvertfall 😅 klem til deg 🥰

 • Reply Sandy 8. november 2019 at 12:06

  Dette er den beste nyheten jeg har fått denne uken 😀 Takk for at du er åpen om dette og at du ikke slutter å minne folk på å ta prøven. Du inspirerer, Ida! Håper dere får en fantastisk helg x

  • Reply Ida Wulff 8. november 2019 at 13:01

   Takk, kjære deg <3 For en utrolig hyggelig kommentar å få! Jeg skal ikke slutte å minne folk på det. Håper du også får en fantastisk helg 😀

  Leave a Reply