Hverdagsliv Ida tipser

TILBAKE MED NOEN USPONSA FAVORITTER

12. november 2019

For en grå og trist dag! Jeg skal trene for første gang siden min lille operasjon – det lot seg egentlig gjøre forrige uke også, men da var jeg blitt en sofagris og hadde rett og slett ikke lyst. Nå må jeg bare, jeg vet jo hvor godt det gjør. Så nå får jeg straks kaffebesøk av en venninne, og så drar vi og trener sammen. Fint å slippe torturen alene, hehe…

Jeg har nok en gang skrapet sammen noen usponsa favorittprodukter, og tenkte å dele dem med deg 🤗

USPONSA FAVORITTER 👆🏼

 

❤️ Sourcils Styler fra Lancôme. Denne lille saken har ligget i sminkepungen min i hvertfall i tre år. Det er farge til brynene som du grer på med en liten børste, og jeg bruker den når jeg ikke orker å tegne og styre. Nå som jeg har permanent makeup på brynene, bruker jeg nesten bare denne. Grer på litt farge, og så er jeg good to go. Jeg har den i fargen 02, og tror det er en farge som passer veldig mange.

❤️ Instant Light, en lip gloss fra Clarins. Finnes det noen som ikke har denne egentlig? Haha. Men min farge er 01, hvis noen er interessert.

❤️ Sensai Luminous Sheer Foundation fra Sensai. Jeg bytter foundation av og til, men det er ikke ofte. De siste årene har jeg brukt denne! Fargen 202 Ochre Beige er perfekt til meg og min vinterbleke hud. Når jeg har mørkere hud, blander jeg inn noen dråper med mørkere foundation.

❤️ Håndkrem fra Oribe. Jeg sier ikke at det er den beste kremen som finnes for hendene dine – og den er definitivt ikke et kupp med tanke på prisen. Men den dufter så godt at jeg ikke klarer å la være! Elsker generelt duften av Oribe. Jeg blir like glad hver gang kjæresten min sier at jeg lukter godt, fordi jeg bruker så mye penger på å… Lukte godt 😂

Nå skal jeg gjøre meg klar for besøk og trening! Wish me luck, jeg har aldri trengt det mer. Sånn, på treningsfronten altså 😅

10 Comments

 • Reply ElisabethH 12. november 2019 at 14:28

  Lykke til! 💪 Jeg slacket sånn på treningsfronten at jeg ble forbanna på meg selv, og sinnakjøpte 26 PT-timer på Sats her for noen uker siden. Det har blitt et skikkelig hat/elsk-forhold for å si det sånn. 😂 Men – det gjør nytten da, rart hvor mye mer forpliktende treningsplanene mine ble etter at hver av dem koster 800 kroner, haha!

  • Reply Ida Wulff 13. november 2019 at 09:00

   Haha, omg 😂 ja, det kjenner jeg meg igjen i. Det gjør virkelig nytten når det er så dyrt!! Begynner på igjen med PT-timene mine neste uke, gleder meg! 💪🏻

 • Reply T 12. november 2019 at 15:51

  Hei Ida! Elsker innlegg som det her 😄
  Lurer på én ting! Bruker du enda hudpleie fra Eleni & Chris? Har nettopp gått til innkjøp av serien selv, og håper den er bra! Merker på dagkremen at den »flasser» litt av, på en måte? Er dette noe du har opplevd? Og er du enda like fornøyd med dette merket? 😀

  • Reply Ida Wulff 12. november 2019 at 20:56

   Hei 😀🌸 Ja, det gjør jeg! Merket det samme med dagkremen helt i starten, altså at den flasset av noen områder når jeg sminket over. Men så begynte jeg å påføre mindre krem, og da var det problemet løst 😄 det er et drøyt produkt, så det er fort gjort å påføre for mye! Prøv med litt mindre, så kanskje det blir bra? 🙌🏻

 • Reply Beate 12. november 2019 at 16:50

  Kick ass på trening! Man må bare få det gjort! 😉 Deeeilig etterpå da! 👏 klem! ❤️

  • Reply Ida Wulff 12. november 2019 at 20:58

   Veldig deilig etterpå 😀❤️❤️ klem tilbake!

 • Reply Camilla 17. november 2019 at 23:09

  Husker du brukte Dior Forever foundation for maaaange år siden, og du fikk meg faktisk til å starte med den 😄 synes du Sensai sin foundation er et stort løft fra Dior? Noen pluss/minus?

  • Reply Ida Wulff 17. november 2019 at 23:33

   Hei 😀 Husker ikke Dior så godt, bortsett fra at jeg likte den godt. Har brukt flere andre siden den gang, så har dessverre ikke så mye å komme med <3

 • Reply burberry designer belts 14. januar 2024 at 01:20

  Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to
  assert that I get actually enjoyed account your blog posts.
  Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

 • Reply Rommel 5. februar 2024 at 03:45

  Ahaa, its pleasant conversation concerning this post here at
  this blog, I have read all that, so at this time me also commenting at this place.

 • Leave a Reply