Hverdagsliv Nybygg, hjem & interiør

NÅ BLIR DET HJEMMEKOSELIG HER

13. november 2019

Reklame for Christiania Belysning

500 KRONER I RABATT PÅ FLOWERPOT-LAMPER HER

I går fikk jeg endelig på plass noen lamper her hjemme. Det ble så lunt og hyggelig, at både Gravlyset og jeg bare: Hvorfor fikset vi ikke det før?! Vi kunne ikke gjøre annet enn å hoppe i hver vår kosedress og snurre en film. Filmkveld med dimmede lyspærer på alle kanter, dét er sånt man setter pris på når man har nesten har vært et halvt år uten en skikkelig lampe 😅

Flere av de nye lampene er fra Christiania Belysning. De har ikke bare 40 fysiske butikker rundt omkring i Norge, de har også en veldig fin nettbutikk som du burde sjekke ut hvis du er på lampejakt.

Lampen som nå står på TV-benken hjemme hos meg, er en Flowerpot VP3 fra &Tradition i fargen matt mørkegrå. Flowerpot var faktisk den aller første lampen jeg kjøpte selv. Jeg hadde kjøpt min første leilighet, og forelsket meg hodestups i en bronsefarget taklampe. Nå er jeg ikke så vill etter bronse lengre, men Flowerpot’ene er fortsatt fine 😄Ønsker du deg en Flowerpot-lampe, eller vet om noen som ville blitt glad for den til jul? I Christiania Belysning sin nettbutikk får du 500 kroner i rabatt på den nå i november. Lampen finnes som bordlampe og taklampe, og i fargene matt mørkeblå og matt mørkegrå. Dette er eksklusive farger som kun Christiania Belysning har ❤️

Du finner Flowerpot-lampene i nettbutikken HER!

I tillegg til denne bordlampen, har jeg fått opp taklampe over sofagruppe og over spisegruppe. Mangler fremdeles lamper til soverommet, gjesterommet og kjøkkenkroken – men nå er det såpass med lys her at det ikke haster. Her er en liten sneak peek på lampen over spisegruppen. Skal selvfølgelig vise noen bedre bilder etterhvert, jeg må bare stæsje opp litt 😉Denne lampen heter Nickie, og du finner den HER. Den får man nå til 20%, så den er myye rimeligere enn den ser ut til 🤗

Hva syns du om lampene?

Ikke glem å sjekke ut Christiania Belysning sin nettbutikk, de har så mye fint og mange gode tilbud. I tillegg til de rabattene jeg har nevnt, har de for eksempel 20%-50% rabatt på mange fine taklamper 👏🏼

21 Comments

 • Reply E 13. november 2019 at 17:00

  Hvor er det fine skjørtet ditt fra? <3

  • Reply Ida Wulff 13. november 2019 at 18:36

   Det er en kjole fra Ella&Il 🥰

 • Reply Annette 13. november 2019 at 17:50

  Lekre lamper😍 jeg lurer på om du har noen gode tips til å få hestehalen så perfekt bakover som du har på bildet?😅

  • Reply Ida Wulff 13. november 2019 at 18:36

   Ikke sant 😻jeg starter forarbeidet når håret er vått, ettersom jeg er født med krusete hår 😅 grer det våte håret i en stram hestehale og føner lokket i noen minutter, før jeg tar ut hestehalen og føner videre. Da legger hestehalen seg mye finere etterpå!

 • Reply Charlotte 13. november 2019 at 21:40

  Nydelig kjole!! 🙂
  Jeg har skikkelig lyst på en lik selv.
  Hvor har du fått tak i denne? 🙂
  Den er jo perfekt nå på vinteren med en tynn strømpebukse til 😉

  • Reply Ida Wulff 14. november 2019 at 16:31

   Den er fra Ella&Il! 🙂 Mener jeg kjøpte den i nettbutikken til Fine Ting! Klem

 • Reply Karina 14. november 2019 at 14:45

  Hvor er den skjenken fra ? Den var jo råflott!

  • Reply Ida Wulff 14. november 2019 at 16:30

   Slettvoll! 🙂

 • Reply Thea 14. november 2019 at 16:10

  Hvor er den syykt kule vasen fra?!

  Ellers god torsdag! <3

  • Reply Ida Wulff 14. november 2019 at 16:30

   Den er fra Jonathan Adler <3 Samme til deg!

 • Reply Sara 15. november 2019 at 18:12

  Du har fin stil og leilighet. Men jeg lurer sånn på hvorfor du ønsker en så upersonlig-dratt-rett-ut-av-interiørmagasin leilighet? Ingen personlig bilder/minner av verken venner eller familie? Mulig jeg er gammeldags men syntes alle kjører denne «tomme» stilen, helt like leiligheter.. hadde vært redd For å sette meg ned hos deg tilfelle jeg sølte noe på gulvet eller krølla ett pledd i sofaen 😂

  • Reply Ida Wulff 16. november 2019 at 09:47

   Her skal det være langt fra tomt og upersonlig, jeg har bare ikke kommet lengre 😅 personlig preg kommer, hehe 💕

 • Reply Hdgjjfh 16. november 2019 at 22:10

  Belager, men hjemmekoselig er vel det aller siste ordet jeg ville brukt for å beskrive den kjipe, grå, metalliske lysgreia der… Kjøpt og betalt.

 • Reply Anonym 17. november 2019 at 08:50

  Kjempe fint og fine bilder 🤩 Jeg lurer veldig på hvor peisen din er fra jeg? Akkurat sånn som jeg er ute etter.

  • Reply Ida Wulff 17. november 2019 at 09:59

   Hei! 💕 det aner jeg dessverre ikke, den var standard i leiligheten da vi kjøpte den 🙁

 • Reply Anonym 17. november 2019 at 18:35

  Lurer på hvor bildet på skjenken er fra?

  • Reply Ida Wulff 17. november 2019 at 21:17

   Den er fra Slettvoll 😊

 • Reply Astrid 17. november 2019 at 18:44

  hvor er lykten fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 17. november 2019 at 21:17

   Six bond street 😊

 • Reply Julie 5. desember 2019 at 17:47

  Hei! Hvilken størrelse på lampen over spisebordet har du?:)

  • Reply Ida Wulff 6. desember 2019 at 10:17

   70 🙂

  Leave a Reply