Hverdagsliv Studier

Å VÆRE EN OK STUDENT ER HELT OK

14. november 2019

I dag har jeg hatt en fin og litt småtravel dag. Jeg har vært i Oslo og møtt med med agenten min Susan, løpt noen ærender, og brukt de to timene på toget til å tømme mailboksen. Og kommentarfeltet. Jeg pleier å ha 100 kommentarer i kø, nå har jeg 5. Følelsen av en tom mailboks og et ryddig kommentarfelt: Det er som å barbere seg etter at man har latt det gro litt for lenge! Små gleder, hehe ❤️ Jeg vet at jeg bruker lang tid på å godkjenne og svare på kommentarer noen ganger, men det er bare fordi jeg vil svare på alt. Kommentarer er det fineste med bloggingen, så det koser jeg meg med når jeg har tid til å svare.

Ellers fikk jeg tilbakemelding på en oppgave jeg har skrevet i dag. Karakteren er heldigvis bare godkjent/ikke godkjent, og godt er det. For tilbakemeldingen var som følger: Hvis dette var en eksamensinnlevering, ville studenten fått en under middels karakter. Auch 🙈 Den svei. Men så leste jeg tilbakemeldingen høyt for Gravlyset da vi var ute og kjørte bil, og han bare: Bra, da hadde du i hvertfall stått. Så highfivet vi der vi satt og ventet på grønt lys, og all skammen forsvant. Det var en fin påminnelse om at jeg har lovet meg selv å ikke bry meg for mye. Å være en ok student er helt ok. Jeg skal fortsette å kjempe meg gjennom denne mastergraden, uansett hvor gresk det blir for meg. Kanskje jeg til og med lærer meg gresk til slutt…

Noen som føler seg klar for eksamensperiode? Hjelp, som det nærmer seg. Selv mangler jeg én innlevering og 2 stk eksamen før jeg kan ta juleferie. Det positive er at jeg kun skal ha hjemmeeksamen dette semesteret! Selv om det er krevende, er jeg bare overlykkelig for at jeg slipper muntlig eksamen 🙌🏽Nå skal jeg bromme avgårde og hente kjæresten min på togstasjonen, ønsker deg en fin kveld ❤️

33 Comments

 • Reply A 14. november 2019 at 17:23

  Får du E er du med 👍🏼 Mitt mantra når jeg gikk siving😂

  • Reply Ida Wulff 14. november 2019 at 23:12

   Haha, for et nydelig mantra! Jeg adopterer 😂😻

 • Reply Julie 14. november 2019 at 18:43

  Fikk en nedslående tilbakemelding på et utkast for semesteroppgave idag, så dette var godt å lese ❤️ Jeg prøver også å bare komme meg gjennom masteren😅

  • Reply Ida Wulff 14. november 2019 at 23:11

   Heia oss!! ❤️❤️

 • Reply Anonym 14. november 2019 at 20:24

  Så fine bilder! Fikk skikkelig julestemning☺ Eg tok matte-eksamen igår. Håper på å komme inn på vernepleieren til neste år! Siden eg strøyk i matte i vår må eg vente et helt år, det er så kjedelig. Men innleget ditt idag gav meg en god følelse at kanskje eg har det sånn til neste år! Travelt opptatt med innleveringer og eksamen. Da skal eg tenke : ok, er helt ok!😄

  • Reply Ida Wulff 14. november 2019 at 23:11

   Krysser fingrene for at du kommer inn på vernepleier, og at du har mange jævlige eksamensperioder foran deg i årene fremover 😍🙏🏼

 • Reply Ida 14. november 2019 at 23:18

  Det skjerfet var nydelig😍 hvor er det fra?
  Masse lykke til med eksamener. Hilsen ei som er i samme båt🤓

  • Reply Ida Wulff 15. november 2019 at 08:14

   Skjerfet er fra Mulberry 🥰 Takk, og i ligge måde du! Blir digg å gå i land 👏🏼

 • Reply Linda 14. november 2019 at 23:32

  Hvor er det fine skjerfet ditt fra? Lykke til med oppgave og eksamener, Ida.

  • Reply Ida Wulff 15. november 2019 at 08:14

   Det er fra Mulberry 💕 Tusen takk!

 • Reply Marie 15. november 2019 at 09:11

  Jeg sitter faktisk og skal lære meg gresk, bokstavelig talt, og det er ikke å anbefale 😅 Har så lyst til å gi opp, men jeg skal klare det! Lykke til med alt du skal gjennom, nydelig deg ❤️ Ha en god helg!

  • Reply Ida Wulff 15. november 2019 at 09:17

   Oi, lykke til med det, hehe 😀❤️ God helg til deg også!!

 • Reply Kristina 15. november 2019 at 10:10

  Åh, jeg føler med deg…
  Sitter med en eksamen jeg har strøket på tidligere. Så denne gang mååå det bare gå 😫 Masse lykke til Ida!!

  • Reply Ida Wulff 15. november 2019 at 10:39

   Krysser fingrene for deg!! <3 <3 <3

 • Reply Ida 15. november 2019 at 12:58

  Hei Ida. Hvor er kåpen din fra? 🙂 Den var veldig fin!

  • Reply Ida Wulff 15. november 2019 at 13:09

   Den er fra et merke som heter Norr! 🙂

 • Reply Ida 15. november 2019 at 13:31

  Så fine bilder!

  • Reply Ida Wulff 15. november 2019 at 15:53

   ❤️❤️

 • Reply Katrine 16. november 2019 at 07:37

  Dette er kjempeviktig at DU sier, og jeg håper mange studenter leser dette. For i likhet med deg er det mange som tenker at ok er kjedelig uansett hvor mye innsats man har lagt ned. Så at du går foran og viser at «vet du hva, dette er bare en liten del av meg som ikke definerer meg», det er viktig og det snakkes for lite om. Man kan ikke gjøre mer enn sitt beste, og det er godt nok. Og man har hele livet på å lære seg å bli bedre. Tenk så kjedelig man hadde vært om man hadde vært god på alt. Ønsker deg en super helg!

  • Reply Ida Wulff 16. november 2019 at 09:57

   Det håper jeg også, Katrine ❤️ og ja: perfekt er kjedelig! Super helg til deg også 🙏🏼

 • Reply marte 16. november 2019 at 10:35

  Hei Ida.
  Her er min paraply, eller tanke, sånn at du vet du ikke er alene 😅
  Jeg har også hjemmeeksamen på min mastergrad; 3000 ord +- 10% der det må velges tema og problemstilling selv, pluss 300 sider selvvalgt pensum. Jeg har valgt tema og problemstilling, jeg har lest litt, men jeg klarer ikke begynne å skrive!! Håper det løsner snart 🙂 selve hjemmeeksamen er heldigvis fra 25-29. November. Lykke til med dine eksamener <3 Skriv gjerne flere eksamensrelaterte innlegg, det gir motivasjon 🙂

  • Reply Ida Wulff 21. november 2019 at 09:23

   Alltid godt å høre at man ikke er alene i et synkende skip! 😅❤️ masse lykke til med hjemmeeksamen!!

 • Reply Er visst ferdig å studere 17. november 2019 at 13:27

  Kjipe tilbakemeldinger kan av og til kjennes som slag i magen, altså! Min kjipeste tilbakemeldingen fikk jeg da jeg søkte på ph.d.-stipendiat: «søkeren tilfredsstiller klart ikke kravet om høyt faglig nivå, og det er så langt opp til terskelen for hva som kan aksepteres at det vanskelig kan kompenseres av en god prosjektskisse».

  Jeg har et B-snitt. Riktig nok et svakt B-snitt, but still 🤷‍♀️😅

  • Reply Ida Wulff 19. november 2019 at 10:25

   Oi, den var brutal!! «så langt opp til terskelen» :O

 • Reply Lisa 18. november 2019 at 11:15

  Hei Ida, hva heter fargen på skjerfet ditt? 🙂

  • Reply Ida Wulff 19. november 2019 at 00:41

   Aner dessverre ikke, lenge siden jeg kjøpte det 🙁

 • Reply Christine 18. november 2019 at 17:18

  Befriende! Jeg måtte akseptere en D i disse dager 😇

  • Reply Ida Wulff 19. november 2019 at 00:37

   Får man D er man også med! 👏🏼👏🏼 ref en som skrev lengre opp her, hehe. Klem til deg ❤️

 • Reply S 19. november 2019 at 15:17

  Jeg elsker når du skriver om studielivet. Går selv master og føler meg så alene og fortapt! Takk for at du motiverer 🙂

  • Reply Ida Wulff 20. november 2019 at 20:51

   Takk selv❤️ og heia oss!

 • Reply Maja 23. november 2019 at 15:18

  Eksamensperioden er tøff uansett eksamensform! Misunner deg hjemmeeksamen, hadde kun den eksamensformen i vår – og med tre skriftlige og en muntlig nå så kjenner jeg på savnet etter en hjemmeeksamen! Hvis du har gode tips/erfaringer til muntlig så tas dette imot med en stor takk! Det er lett å kjenne på nervene når en skal sitte ansikt til ansikt og «forsvare» det en har lært til de som skal vurdere en.

 • Reply Lilly 26. november 2019 at 19:54

  Gode tips og tanker! Takk!

  Litt utenfor tema: Har du et hotel å anbefale i Tønsberg? Skal dit med jobben en helg, og synes det er vanskelig å få oversikt på nett. Man har kanskje ikke nødvendigvis bodd så mye på hotel i hjembyen, men prøver meg likevel:)))

  • Reply Ida Wulff 27. november 2019 at 08:26

   Aldri bodd på hotell her, så har virkelig ikke peiling 🤔 skulle jeg booket meg inn et sted, så hadde jeg nok valgt et hotell på brygga, kanskje Thon eller Quality/Oseberg?

  Leave a Reply