Hverdagsliv

HÆLENE ALLE ORKER Å GÅ I

19. november 2019

Reklame for Skoringen

SKOENE MINE FINNER DU HER 🎄❤️

Det vondeste med julebordsesongen er ikke lite søvn, hodepine eller feilsendte tekstmeldinger. Det er gnagsår og vonde føtter. Dette er ikke første gang jeg hyller de lave hælene fra Skoringen, men nå har de kommet i nytt design for vintersesongen. Så da nevner jeg dem igjen! Med hånden på hjertet de eneste hælene jeg kan trampe rundt i mange timer om gangen, uten å kjenne det litt. Jeg har til og med fått min egen mor til å kjøpe et par – da vet du at de er komfortable 🤩

Skoene passer like godt innendørs uten strømpebukse, som de gjør utendørs med strømpebukse. Åpen tå er ikke bare ment for nakne ben, spør du meg. Og reimen med borrelås gjør at de passer deg uansett størrelse på ankelen. Smale ankler? Stram til. Litt større ankler? No problemo. I tillegg er hælen så lav og stabil, at selv de mest talentløse på høye hæler kan se oppegående ut på dem.

MED GULLDETALJER HER // SORT VELOUR HER

Her ser du de to variantene jeg valgte meg ut for julen. Et par sorte med fine gulldetaljer, og et par i sort velour. Jeg går jo aller mest med sort, og julebordsesongen er intet unntak. Kanskje noen innslag av gull og rødt, nå som jeg er blitt så julete av meg 😄

En av grunnene til at jeg er så glad i skoene fra B&CO, er skinndekksålen med ekstra padding. Det synes kanskje ikke så godt på bildet, men du får en «pute» under foten som gjør at de blir komfortable å gå på. Et sjeldent syn i pensko i denne prisklassen! For prisen er virkelig snill, og kvaliteten er like god. Jeg brukte denne modellen i andre farger gjennom hele sommeren, og kommer til å ta dem frem neste år også. Fine, eller hva? Julens skogarderobe er komplett! Hvis det blir helt crazy snøstorm må jeg nok ta dem med meg i veska, men det får jeg ta når problemet oppstår 🤗

Hælene fra B&CO er forresten heelt normale i størrelsen, jeg har aldri opplevd at de ikke passer.Syns det var så fint med litt detaljer på skoene, når antrekkene mine alltid er så sorte og «kjedelige» ❤️ Disse og mange andre fine sko til vinteren og julebordsesongen finner du nå i butikk hos Skoringen – både på nett og i fysiske butikker.

Det som er så kjekt, er at du kan shoppe på nett og bytte i fysisk butikk hvis du angrer på kjøpet ditt 👏🏼

Alle festsko hos Skoringen finner du HER, og vil du finne din nærmeste Skoringen-butikk, så kan du spore den opp her.

5 Comments

 • Reply Caroline 19. november 2019 at 15:47

  Så fin du er! Hvor er den svarte jakken fra?

  • Reply Ida Wulff 20. november 2019 at 20:50

   Den er fra Floyd, men tror ikke de selger den lengre dessverre 💕

 • Reply Karen 19. november 2019 at 17:41

  Hei! Hvor høye er hælene? Jeg finner det ikke på nett.. 🙂

  • Reply Ida Wulff 20. november 2019 at 20:50

   4,5 cm! 😊

 • Reply https://prestigeautodetailingkc.com 12. august 2023 at 10:44

  Thanks again for the blog article.Much thanks again. Fantastic.

 • Leave a Reply