Hverdagsliv

TRE TIPS TIL JULEHANDELEN

20. november 2019

Jeg er nok langt i fra den eneste som går og småshopper til julen. Ikke helt uten dårlig samvittighet, men jeg lover meg selv at alt jeg kjøper enten skal brukes opp eller brukes igjen til neste år. Og året etter der igjen. Nå tenkte jeg i hvertfall å tipse om tre ting jeg har handlet, og som du kanskje kan få glede av også. La oss kalle det noen juletips!

 ET DUFTLYS SOM GIR JULESTEMNING 🎄

Først ut er dette duftlyset fra Kremmerhuset, som dufter Orange Cinnamon ❤️ Der har du julestemning til snyteskaftet for bare 229 kroner. Selv kjøpte jeg 3 for 2. Deilig å ha hjemme for å sette prikken over i’en hva angår julestemning, eller til å gi bort i vertinnegave hvis man skal på julebord eller i et selskap. Jeg kommer til å brenne dette lyset resten av året, så får vi se om jeg blir lei 😂

TIL ALLE JULEKULENE UTEN TRÅD 🙌🏼

Christmas ornament hangers! Jeg brølte som en glad gorilla da jeg snublet over disse på Clas Ohlson forrige uke. Jeg har nemlig kjøpt en hel hær med julekuler uten tråd. Så jeg hadde egentlig forberedt meg på å sitte en helaften og knote med tynne tråder. Men det slipper jeg nå! Disse hekter man bare på julekulene, og så er de klare for å dingle fra treet. Slik funker det!

TIL JULEBORDET🍷

Hårbøyler og briller med julepynt. Så harry, men likevel obligatorisk til julebordet. Eventuelt til julaften, får se hvor medgjørlig familien er! Denne type tilbehør har de mange steder, men jeg syns at TGR hadde det beste utvalget.

Til helgen skal juletreet pyntes her i hus. Jeg gleder meg! Blir spennende å se om jeg har klart å kjøpe nok pynt til det store treet, eller om jeg må ut og handle mer… Da vet jeg isåfall om en som kommer til å bli oppgitt, hehe. Nok om jula, nå må jeg tilbake til skoleoppgaven min som det gjør fysisk vondt å jobbe med 😑 Er det rart jeg er opptatt av jul, når nåtiden er så gørrkjedelig?

Ønsker deg en fin kveld, vi snakkes igjen snart!

12 Comments

 • Reply Margrethe 20. november 2019 at 17:12

  Du gjorde ett kupp når du kjøpte 2 for 3 på duftlys 😂😂

  • Reply Ida Wulff 20. november 2019 at 17:23

   Hahaha, så talentløs!! 😂 Takk!

 • Reply marte 21. november 2019 at 00:23

  Idaaa? Jeg ser prokastineringen er i full gang, men jeg kom med en kommentar som studiestøtte på Ok-student-innlegget ditt! Godkjenn kommentaren så jeg kan få ro😂 Så tilbake til bøkene. Lykke til med oppgaven din <3

  • Reply Ida Wulff 21. november 2019 at 09:22

   Will doooo! <3 hehe

 • Reply Linda 21. november 2019 at 09:14

  Flotte tips. Kid har også et herlig duftlys som lukter orange cinnamon, og det koster 129 kr. 😊

  • Reply Ida Wulff 21. november 2019 at 09:21

   Takk for tipset, det må jeg sjekke ut 🤩

 • Reply Trine 21. november 2019 at 11:04

  Kanskje litt kjedelig for noen (ikke for meg, hehe) men hva slags gavepapir og div du kjøper til jul settes stor pris på, da man har raidet omtrent alle butikker og kun funnet billig ræl eller glorete og dyrt🙂
  Litt redd for at årets innpakningspapir blir stygt i år.. Så tips fra deg mottas med stor takk 🤩

  • Reply Ida Wulff 21. november 2019 at 13:24

   Overhodet ikke kjedelig for meg heller, hehe. Jeg jakter på gavepapir i disse dager. Men tror bare jeg kommer til å kjøre ensfarget, med fint fløyelsbånd og kanskje en liten busk av et slag 😘

 • Reply Hedda 21. november 2019 at 11:13

  Apple Cinnamon lyset fra Clas Ohlson lukter også sykt godt 🤩🤩

  • Reply Ida Wulff 21. november 2019 at 12:50

   Kanskje jeg var litt raskt ute med å hamstre lys! 😅 kan jo alltids kjøpe til neste år 🤔

 • Reply Beate 21. november 2019 at 11:32

  Takk Gud for at finns enn annen løsning enn de forbaska trådene til kulene!!! Takk, goding! Klem! ❤️

  • Reply Ida Wulff 21. november 2019 at 13:13

   ❤️❤️❤️

  Leave a Reply