Hverdagsliv

EN MÅNED SIDEN SIST

21. november 2019

Dette er ikke meg akkurat nå, for jeg sitter i småsvett treningstøy og begynne fryse litt. I dag har jeg vært hos PT’en min igjen, for første gang på en måned. Først måtte jeg stå over noen av timene våre pågrunn av koniseringen, og så ble jeg bare… En lat sofagris. Det er frustrerende, når man egentlig var så godt inne i det. Jeg følte meg sterk og overgikk meg selv hver uke. Det gikk fra 100 til 0, og nå kjenner jeg virkelig at jeg har lagt på meg og blitt en svakere utgave av meg selv. At jeg legger på meg er ikke noe jeg tar så tungt – men jeg skal ikke påstå at det er ønskelig heller.

I dag var jeg altså tilbake hos PT’en, etter å ha varmet opp med egentrening i en ukes tid. Jeg tror aldri jeg har vegret meg så mye for å trene som jeg gjorde da jeg stod opp i dag morges. Mens jeg drakk morgenkaffen min, lå jeg og tenkte over alle mulige unnskyldninger for å avlyse rett før. Å kaste 600 kroner ut av vinduet føltes ikke som noe problem, så lenge jeg slapp å dra dit. Katten jeg ikke har må til dyrlegen. Jeg fant ikke parkeringsplass og måtte kjøre hjem igjen. Jeg har hatt innbrudd i natt, og noen stjal alt treningstøyet mitt. Jeg må bli hjemme og pynte juletre i dag. Jeg er dessverre død. 

Men jeg kom meg avgårde, og det slår aldri feil: Når jeg først kommer meg dit, så forsvinner de negative tankene. Den vonde viljen. Latskapen. Jeg gjør det jeg blir bedt om, og så er det en fantastisk følelse etterpå. Det har aldri skjedd at jeg setter i gang, og ønsker at jeg aldri møtte opp. Hvorfor kan jeg ikke bare lære, og spare meg for de negative tankene i forkant?

Nå er målet å få treningsrutinen tilbake, og holde det gående gjennom vinteren. Det er ikke akkurat drahjelp at det er mørkt, vått, kaldt og trist ute. Så hvis jeg får til en PT-time i tillegg til 2-3 egentreninger, skal jeg være veldig fornøyd med meg selv. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Fint hvis noen kan starte en business som går ut på å hente og bringe folk som ikke orker å dra på trening. Tvangstrøyer, bårer og full pakke 😅 Sofagris Company.

Nei, nå må jeg komme meg ut av treningstøyet før jeg blir forkjølet. Og med disse ordene håper jeg du kommer deg på trening i dag, selv om det er det siste du vil i verden ❤️

10 Comments

 • Reply Anita 21. november 2019 at 14:20

  Jeg begynte å trene i mai i år, PT og hele pakka. Vet ikke helt hva som skjedde, men jeg har klart å holde det gående (det var noe jeg fryktet mest med å melde meg på SATS, at jeg droppet å trene). Og det er ei heller et stort problem å komme seg på trening. Jeg har med treningsbagen på jobb hver tirsdag og torsdag og stikker innom på vei hjem. Jeg trooor mye av grunnen til at jeg sjelden gruer meg eller avlyser, er fordi jeg er så bevisst på hvorfor jeg trener. Jeg har nemlig et langsiktig mål, og det er å holde meg sprek inn i alderdommen (ja, jeg er bare 32…). Så da må jeg bare fortsette å trene da. 🙂 En slektning av meg ble syk for en tid siden, og jeg så hvordan en kropp som har vært i lite bevegelse raskt kan svikte. Og det vil jeg helst gjøre mitt for å unngå, all den tid jeg kan bidra til det selv. «Trening er noe jeg gjør, ikke noe jeg burde ha gjort» er også et motto jeg liker å ha med meg i treningshverdagen.

  Jøss, dette ble langt! Men jeg ville nå bare inspirere med litt treningsmotivasjon. ❤️ God trening!

  • Reply Ida Wulff 21. november 2019 at 19:17

   Så bra jobba! Og det er et veldig fint mål ❤️ Tror vi kommer til å få mye igjen for treningen når vi blir gamle og grå. Klem til deg!

 • Reply Beate 21. november 2019 at 15:31

  You did it girl! Så bra! Sant det du sier altså. Fölelsen etterpå er bare AMAZING! Tenk på det neste gang! 😉 Det gjör jeg! Jeg er en av de irriterende få som ALDRI skulker en treningsökt! Jeg LEVER for de endorfinene! Sånn helt seriöst! Klem! <3

  • Reply Ida Wulff 21. november 2019 at 19:17

   Så deilig! Skulle ønske jeg var født sånn, må dessverre jobbe på spreng med hodet hver gang! Klem til deg <3

 • Reply Anonym 21. november 2019 at 17:07

  Ææh takk! Akkurat det jeg trenger for å komme meg over dørstokkmila i dag, men herregud så lang den er på sånne dager

  • Reply Ida Wulff 21. november 2019 at 19:16

   Ja, det er den virkelig!! 😨 Håper du kom deg på trening <3

 • Reply Helene 21. november 2019 at 18:35

  Var det landgangen 2 du bodde i på Tjuvholmen? Var på visning i dag og leiligheten minnet meg så om din! Husker jeg synes den var så fin når du bodde der, så var litt gøy:)

  • Reply Ida Wulff 21. november 2019 at 19:14

   Ja, det stemmer 😀 Trodde de skulle lage leilighetshotell da jeg flyttet ut, er leilighetene til salgs?

   • Reply Helene 21. november 2019 at 19:33

    Nei den leies ut! Så er nok samme nå som da du bodde der. Frister så utrolig å takke ja til den. Hva synes du om leiligheten/område?☺️

    • Reply Ida Wulff 21. november 2019 at 19:48

     Jeg koste meg veldig der faktisk ❤️ stort sett rolig og ryddig. Sommeren er litt slitsom (sinnsykt med folk), og så er det kaotisk hvis det bor store stjerner på Thief. Har til tider slitt med å komme meg frem til inngangsdøren min 😂 det er miilevis å gå til boden også, men ellers har jeg ikke noe negativt å si.

  Leave a Reply