Hverdagsliv

HJEMMEKONTOR & EN NY TAKLAMPE

21. november 2019

Reklame for Christiania Belysning

NY LAMPE OVER SPISEBORDET 👆🏼

Hello, its me! Bortsett fra dagens PT-time, har jeg sittet ved spisebordet mitt og hatt 50/50 hjemmekontor og studiedag. Da vi flyttet inn i det nye hjemmet vårt, valgte vi bort kontor til fordel for gjesterom. I forrige leilighet innredet jeg et kontor, og gjett hvor mange ganger jeg brukte det i løpet av et år: én gang. Så å bruke opp et helt rom på det var bare trist! Selv om et ordentlig hjemmekontor er en fin tanke, så er det ved spisebordet jeg sitter. Og nå har vi endelig fått opp en lampe her 😀 Det hastet mest med tanke på julaften og mørke middager, men hjemmekontoret har også fått seg et løft kan du si. 

NICKIE LAMPE HER

Lampen som henger over spisebordet heter Nickie Lampe, og er fra CB Home-kolleksjonen. Du finner den Christiania Belysning sin nye nettbutikk HER. Jeg har den i 70 diameter, men den finnes også i 50. Selv er jeg veldig glad i stoore lamper med stoffskjerm. Det fine med denne lampen er at den kan brukes på flere måter, hvis man skulle bli lei med tiden. Enten med fire små lampeskjermer, eller helt uten skjerm. Men akkurat nå foretrekker jeg den store skjermen 🤗Spisestua/hjemmekontoret kommer til å bli så fint når det er ferdig! Akkurat nå er det litt tomt, selv om det hjalp mye med taklampe. Vi skal jo ha spisesofa mellom de to sorte skapene, et stort bilde på veggen – og ikke minst fylle opp skapene med glass og annet interiør. Men som alt annet tar det litt tid. Vi har ikke bestilt spisesofa en gang! Skal dog sies at vi har hengt opp lampen og plassert bordet slik at det vil passe når spisesofaen kommer. Når det gjelder taklamper lønner det seg å tenke litt frem i tid. Spesielt om man kommer til å flytte på bord og lignende. For i de fleste tilfeller ønsker man jo at lampen skal henge sentrert over et bord. 

FLOWERPOT HER

Og ikke glem at du fremdeles får 500 kr rabatt på de fine Flowerpot-lampene hos Christiania Belysning! Tilbudet gjelder november måned, og Christiania Belysning har to eksklusive farger som du kun får hos dem: Matt mørkegrå og matt mørkeblå. I både bordlampe og taklampe! Jeg gikk for en bordlampe i matt mørkegrå, da den passet best til mitt interiør. En fin liten sak som pynter opp den ellers ganske tomme TV-benken min ❤️ Flowerpot-lampene finner du HER.

Ellers har Christiania Belysning en kampanje på bord- og gulvlamper akkurat nå. 20-50% rabatt! Tror jeg må benytte anledningen til å finne noe til soverommet, for der skal vi ha begge deler.

Nettbutikken til Christiania Belysning finner du HER. Vil du besøke en av de fysiske butikkene deres, kan du finne din nærmeste her.

8 Comments

 • Reply Karianne 21. november 2019 at 23:15

  Hvor er genseren fra? Veldig fin 🙂

  • Reply Ida Wulff 22. november 2019 at 10:06

   Fra Zara, men det er lenge siden jeg kjøpt den! <3

 • Reply Anniken 21. november 2019 at 23:22

  Du er en av få bloggere som kler seg så bra! Hvor er genseren fra?

  • Reply Ida Wulff 22. november 2019 at 10:06

   Oi, det vet jeg ikke om jeg er enig i! Hehe. Genseren er fra Zara, men den er nok et år gammel <3

 • Reply Christine 22. november 2019 at 11:10

  Fine du og fine hjemmet ditt! <3 Kan jeg spørre hvor buksen er fra?

  • Reply Ida Wulff 22. november 2019 at 13:09

   Den er fra Five Units ❤️❤️

 • Reply Ronja 5. desember 2019 at 10:03

  Hei Ida 🙂
  Kan jeg spørre hvordan takfeste du bruker på denne lampen?

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2019 at 11:23

   Hei 💕 jeg tror det er brukt gipsskruer, men er ikke helt sikker. Måtte få hjelp til elektriker fordi jeg ville at ledningen skulle ligge skjult i taket 😊

  Leave a Reply