Hverdagsliv

HELGEN, MØRKET & MANDAG MORGEN

25. november 2019

GOODBYE WEEKEND 🖤

Hvor ble det av denne helgen?! Den fløy så fort at jeg nesten ikke husker den. Så takk og lov for noen snaps som kan minne meg på hva jeg egentlig har gjort, hehe. I helgen har jeg trent. Ryddet boden. Fått orden på spiskammerset. Begynt å pynte til jul. Vært ute og spist. Sett en julefilm på kino. Lekt. Sovet lenge. Ligget i verdens beste seng og sett film: En affære – den var weird, men underholdende nok.

I dag våknet jeg  negativt innstilt. Våkner du noen ganger og tenker: Nei faen, er dette livet mitt? Livet mitt har ikke gjort seg fortjent til at jeg tenker sånn, jeg tror det er mørket som tuller med meg. Men det koster jo litt å snu skuta, når dét er hodet jeg står opp med. Forhåpentligvis vil det hjelpe å trene og rydde. Det er virkelig to aktiviteter som får meg i godt humør, selv om ingen av delene er spesielt morsomt 🤔Jeg krysser fingrene for at dagen blir lysere etterhvert. Både utenfor og inni hodet mitt. Jeg kan ikke huske sist jeg så en solstråle og en liten flik med blå himmel! Og selv om jeg elsker ruskevær: Et lite avbrekk hadde vært nydelig nå 🤗

Ønsker deg en fin start på mandagen!

10 Comments

 • Reply Beate 25. november 2019 at 13:34

  Ser ut til at det var en fin helg! 😀 Jeg gleder meg sååå til å se det gigantiske juletreet deres ferdig pyntet! Åhhh, en dröm å ha et så höyt tre! Eeeelsk! Klem! <3

  • Reply Ida Wulff 26. november 2019 at 19:04

   Jaaa, gleder meg til å vise frem 😀 Klem til deg<3

 • Reply Anne 25. november 2019 at 14:19

  God mandag, Ida! <3 Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men; mener å huske at du har skrevet om et produkt du bruker på leggene for at de skal få en fin, fresh glød (særlig i forhold til bilder med blitz). Husker du hva dette produktet heter?
  Klem 🙂

  • Reply Ida Wulff 26. november 2019 at 19:04

   Hei <3 Husker ikke hva produktet heter for jeg har prøvd mange, men det heter vel noe sånt som tinted body lotion! Klem til deg

 • Reply Cecilie 25. november 2019 at 19:05

  Hei Ida! Lurte på om dere har bestemt dere for lampe på soverommet? Har du evt tips til taklampe? Hvor er skyvedørsgarderoben på soverommet deres fra? Ønsker deg en fin uke😊

  • Reply Ida Wulff 26. november 2019 at 19:03

   Nei, det har vi dessverre ikke 😀 Er alt for mørkt der, så håper vi lander på noe snart. Garderoben er fra Svane. Fin uke til deg også <3

 • Reply Marie 25. november 2019 at 21:16

  Håper dagen ble bedre 🙂

  • Reply Ida Wulff 26. november 2019 at 19:03

   Det ble den <3

 • Reply Bente 27. november 2019 at 01:36

  Hei Ida! Jeg sitter og scroller side opp og side ned om livmorhalskreft (fin nattlig syssel bare for å bli ekstra skremt før jeg ringer gynekologen og bestiller time i morgen). Så husket jeg at du en gang skrev et innlegg om hpv-vaksinen. Tok du vaksinen? Og hvis du gjorde det, hvordan kan du da ha fått celleforandringer?

  God natt:)

  • Reply Ida Wulff 27. november 2019 at 08:28

   Ja, jeg tok vaksinen 😊

  Leave a Reply