Hverdagsliv

SPØRSMÅL & SVAR

27. november 2019

Er du så polished som du fremstår?
Hvis jeg fremstår som polished, så er svaret: På ingen måte, verken inni eller utenpå. Mamma sier ofte at jeg må ha vært yrkessjåfør i mitt forrige liv.

Tips til hva man kan gi kjæresten i julegave?
Mitt beste tips er å kjøpe julegave sammen! For eksempel en ting dere har ønsket dere sammen, eller en tur dere har lyst til å reise på/spare til. Sparer begge parter for stress og svette kjøpesenter-turer, og man får noe man virkelig trenger. Eller enda bedre: En opplevelse sammen. Hvis man syns det er viktig å ha noe å pakke opp på julaften, kan man for eksempel bli enig i at man kjøper en liten symbolsk ting i tillegg. Kan være en personlig nøkkelring, lommebok, toalettmappe, utstyr til en tur man skal reise på. Hvis du vil holde det tradisjonelt og kjøpe en ordentlig gave, er mine tips: AirPods, touch-hansker, tursekk/jobbveske, en digg morgenkåpe og tøfler, et personlig gavkort. Og en butt plug, bare fordi det er morsomt at han må åpne den foran familien.

Når kommer ferdig house tour?
Når leiligheten er ferdig innredet og pyntet om 2000 år! Men jeg skal selvfølgelig vise masse underveis 🤗

Kjenner du på press når det kommer til barn og giftemål?
Ikke fra omgivelsene, men jeg tenker så klart på at jeg fyller 30 neste år, og at det nærmer seg veldig. Var og kjøpte babygave til et vennepar i helgen, og ble uten å overdrive rørt av bittesmå juleantrekk, sko og ryggsekker. Betyr det at den biologiske klokken har begynt å tikke fort? 😂

Når tenker dere at barn kan være aktuelt? Det blir tidenes unge!
Det blir én krevende unge, hvis hen blir 50% av hver, haha! Når-spørsmålet forblir en privatsak inntil videre, man vet jo aldri hvilke utfordringer man kan møte på når man setter i gang ❤️

Bruker du fortsatt tannbleking? I såfall hvilken type?
Jeg har fortsatt å kjøpe og bruke strips fra Spotlight som jeg reklamerte for i november i fjor. Men nå tar jeg bare en strips en sjelden gang for å freshe opp. Jeg har lyst til å kjøre 14 dager i strekk igjen, men jeg  slutte å snuse (og kutte ned på kaffe) først, ellers føles det helt meningsløst.

Hvordan overleve vinteren?
Komme seg på trening, uansett hvor vondt og vanskelig det er! Og ha det fint og hyggelig rundt seg. Pynt tidlig til jul, tenn levende lys og rydd helt til du blir ryddig i hodet 🙏🏼

Favorittserie akkurat nå?
Så akkurat ferdig MotherFatherSon på Sumo, ble helt hekta!

Hvis du kunne reise et sted akkurat nå, hvor hadde det blitt?
Jeg er veldig opptatt av 2. verdenskrig om dagen, så jeg ville reist til Krakow og tatt med Gravlyset til Auschwitz. Jeg var der da jeg gikk i 10. klasse, men kunne tenke meg å dra dit igjen med litt mer kunnskap i ryggsekken. Jeg kunne godt reist varmt og langt også, men med mine nye fly-krav blir det maks én sånn tur i året. Jeg flyr kun med visse flyselskap, og kun på business når det er langdistanse. Ikke fordi jeg er en diva, men fordi det demper den uutholdelige frykten min. Å sitte og holde seg fast med høy puls i 14 timer er så utmattende at feriefølelsen forsvinner 😅

Skal du kjøpe noe på Black Friday?
Ja, det skal jeg. Treningstøy, sminke, lamper og forhåpentligvis noen julegaver. Jeg syns det er helt innafor å handle på Black Friday så lenge man kjøper ting man uansett skulle kjøpe.

Topp 3 guilty pleasures? 
– Å pille meg i nesen når jeg ser på film (elsker det, men det var lettere som singel)
– Å kjøpe flere av et plagg jeg elsker, for å føle meg trygg i tilfelle jeg søler/ødelegger/sliter ut det første. Jeg har en kjole jeg til og med har kjøpt i forskjellige størrelser med tanke på resten av livet… Kall meg gjerne gal, jeg er enig. Til mitt forsvar så er det som regel snakk om bærekraftige kvalitetsplagg.
– Ehm, snus? Jeg skal slutte på nyåret. Skulle gjerne gjort det nå, men da henger både eksamensperioden og julaften i en tynn tråd 👹Det var det for denne gang!

I skrivende stund er jeg et trist syn. Med nattkjolen stappet ned i joggebuksa, etter å ha kjørt Gravlyset til toget. Og det er over to timer siden jeg kom hjem 🤔 Skjerpings! Nå skal jeg freshe meg opp og starte dagen på ordentlig 👊🏼

37 Comments

 • Reply Beate 27. november 2019 at 11:15

  Polished er du ikke! Du er ekte! Fordi om du er vakker og kler deg fint o.s.v, er du jo en töff type jente! Det syns jeg er en sååå kul mix!!! Love it! Höres ut som jeg skryter av meg selv her nå, men jeg er slik selv, hehe! Allsidig er bra!!! 😉 Snus ja… huff, jeg vil ikke slutte! Det gir meg for mye glede! 😉 Haha! Klem til deg vakre yrkessjåför! 😉 <3

  • Reply Ida Wulff 27. november 2019 at 13:50

   Haha!! Godt å høre at vi er to som er så fantastiske mennesker 😂❤️❤️ ønsker deg en fin dag videre 😻

 • Reply A 27. november 2019 at 12:00

  Hvor er lampen fra? 😀

  • Reply Ida Wulff 27. november 2019 at 13:49

   Fot ukjent, skjerm fra Home&Cottage 😄

 • Reply Linn 27. november 2019 at 12:05

  Jeg synes det er snodig, og ikke minst frekt å spørre så mye om barn osv., for det å anta når man SER FOR SEG å få barn, og når man faktisk får barn kan være så langt fra hverandre, og det er uten tvil sårt dersom det ikke går med en gang man «går inn for det».
  Jeg gleder meg på deres vegne den dagen det skjer, men frem til det har jeg det moro med å høre om snusslutt og blåmandager. Hver du sikker, den dagen dere skal ha/får barn kommer folk som tidligere var nysgjerrige krek til å bli sure fordi det er for mye av dèt også:p

  • Reply Ida Wulff 27. november 2019 at 13:49

   Jeg er forsåvidt enig med deg, selv om jeg ikke tror at hensikten er vond. Det går ikke innpå meg, men hvem vet den dagen noe kanskje går galt 🤷🏼‍♀️ og haha, ja, kjenner til noen gjengangere som kommer til å KLIKKE ❤️ men det får de bare gjøre 😂

 • Reply Tina 27. november 2019 at 12:44

  Helt of topic, men de buksene der! Så freshe og fine. Hvor er de fra? 😀

  • Reply Ida Wulff 27. november 2019 at 13:46

   De er fra Five Units 🥰

 • Reply Silje 27. november 2019 at 13:29

  Altså den lampen😍 Kan jeg spørre hvor den er fra?

  • Reply Ida Wulff 27. november 2019 at 13:47

   Lampefoten heter Etna, men jeg husker dessverre ikke merket! Skjermen er kjøpt hos Home&Cottage 💕

 • Reply F 27. november 2019 at 15:23

  Jeg har et spørsmål, og det er hvordan du har så sunn og stram hud? <3 Pannen din er jo glatt som asfalt, håper jeg holder meg så godt som deg!
  Har begynt å bruke solkrem til hverdags etter å ha lest det på bloggen din, men er det noe spesielt annet du har gjort for å forebygge – eller kun heldige gener? 🙂 Klem!

  • Reply Ida Wulff 27. november 2019 at 16:16

   Sant skal sies: Bildene på bloggen min er så blurry/kakete at bildene mine ser retusjerte ut. Det har jeg selvfølgelig klaget inn (et par ganger..) så jeg håper det blir fikset snart 😖 Jeg har prøvd mye rart av hudbehandlinger opp gjennom årene, men nå holder jeg meg til en god hudpleierutine + skrubb minst én gang i uka. Og selvfølgelig solfaktor året rundt, kjempebra at du har begynt med det ❤️ Klem til deg!

 • Reply Lone 27. november 2019 at 17:44

  Ikke Botox i pannen? Venninnene mine på samme alder med like glatt og fin panne tar injeksjoner.

 • Reply Trine 27. november 2019 at 20:06

  Hahahahaha, dette med nesa og film traff meg så hardt at jeg spruta ut i latter. Du er gøy, ass!

  • Reply Ida Wulff 27. november 2019 at 23:27

   Har vi noe til felles? 🤔😂❤️

 • Reply Anne 27. november 2019 at 20:15

  Alltid gøy å lese innleggene dine<3

  • Reply Ida Wulff 27. november 2019 at 20:52

   Så hyggelig at du syns det 😍💕

 • Reply Siri 27. november 2019 at 20:21

  Hei hvor er de fine stolene fra?

  • Reply Ida Wulff 27. november 2019 at 20:53

   Slettvoll ❤️

 • Reply Anonym 27. november 2019 at 22:15

  Du er så herlig er det mulig…. gleder meg hver eneste gang å søke idawulff og se nye innlegg!!! Aldri slutt å blogge!!!

  • Reply Ida Wulff 27. november 2019 at 23:28

   Du er snill! ❤️❤️ så utrolig hyggelig!

 • Reply A 28. november 2019 at 10:05

  Hvor er genseren din fra? *-*

  • Reply Ida Wulff 29. november 2019 at 09:42

   Ella&Il 💕

 • Reply Tonje 28. november 2019 at 11:07

  Blir like glad hver gang det er et nytt innlegg. Jeg sitter alltid igjen med en god følelse etter å ha lest her inne. Kort oppsummert, du gjør meg glad.😊

  • Reply Ida Wulff 29. november 2019 at 09:42

   Så utrolig hyggelig å høre!! ❤️🙏🏼🙏🏼 finnes ikke noe bedre kompliment enn det 😻 ønsker deg en nydelig dag!

 • Reply AAA 28. november 2019 at 21:16

  Jeg er så glad i buksene til five units, og synes denne fargen var så fin! Lurer på om du vet hvilken farge det er på denne modellen, ble så usikker på om det er hvit når jeg søker den opp på nett skjønner du 🤔 På forhånd takk for svar ❤️

  • Reply Ida Wulff 29. november 2019 at 09:37

   Sorry, det aner jeg ikke! Lenge siden jeg kjøpte den. Men den er beige, ikke hvit ❤️

 • Reply Linn 29. november 2019 at 11:11

  Elsker denne typen innlegg ! Håper du får en fin helg <3

  • Reply Ida Wulff 29. november 2019 at 13:36

   Takk det samme ❤️❤️❤️

 • Reply Thea 29. november 2019 at 17:51

  Jeg må slutte å lese bloggen din mens jeg ammer minstemann i søvn, fordi jeg plutselig spruter ut i latter 😂 Du har virkelig en gave når det kommer til det å skrive!

  • Reply Ida Wulff 30. november 2019 at 12:27

   Haha, ååå 😂❤️❤️❤️ tusen takk!!

 • Reply Marie 1. desember 2019 at 11:43

  Elsker at du byr på deg selv 😀 Bloggen din er alltid en fryd å lese!

  • Reply Ida Wulff 3. desember 2019 at 11:33

   ❤️❤️❤️❤️

 • Reply Maiken 1. desember 2019 at 23:16

  Søkte nettopp opp tips til snus-slutt, så kom ditt innlegg opp fra 2014 om akkurat det. Men så ser jeg nå at du begynte å snuse igjen etter du slutta😫 hadde troa på med selv når jeg leste første innlegget, men datt fort ganske langt ned igjen 😅
  Hva som gjorde at du begynte igjen?? Du fikk det til å høres såå enkelt ut😭

  • Reply Ida Wulff 2. desember 2019 at 00:27

   Tipsene mine funka, jeg sluttet i over et år 😅 valgte å begynne igjen «med vilje» fordi jeg tenkte det kom til å hjelpe meg med å fokusere på studier 🙈

 • Reply Thea 28. desember 2019 at 20:29

  Elsket dette innlegget! Var så deilig å lese om dine mindre perfekte sider, som vi alle har😄 Følte jeg ble kjent med deg på et helt nytt nivå. Likte deg godt fra før av, men enda bedre nå❤️

  • Reply Ida Wulff 29. desember 2019 at 09:59

   ❤️❤️❤️

  Leave a Reply