Hverdagsliv

DET BLIR EN SÅNN HELG

6. desember 2019

Reklame: Genseren er en gave fra Ella&Il

GENSER HER ✨

Hei, og god helg! ❤️ I hvertfall til alle som har muligheten til å ha en god helg. Selv skal jeg bruke hele helgen på å skrive ferdig årets nest siste eksamen, og nå er jeg på det stadiet hvor jeg ikke orker å lese over det jeg har skrevet. Synet av mine egne ord gjør at det snører seg i halsen, og jeg skulle gjerne bare ha levert hele driten uten å se meg tilbake. Men en god natts søvn løser som vanlig det problemet, og i morgen kommer jeg sikkert til å være fit for fight igjen.

I kveld skal jeg (for det meste) la tastaturet ligge i fred, og kose meg med kjæresten min. Vi skal lage god mat og se sesong 3 av Hvite gutter. Jeg vil forresten tipse om Hjem til jul på Netflix – første Netflix Original som er laget på norsk. Anbefales, den var skikkelig koselig og litt morsom 😄

Jeg har egentlig ikke så mye mer å komme med, jeg ville bare ønske en god helg. Og til alle som sitter i samme båt som meg, og strever med eksamen: Jeg heier på dere! Det er bare de som vet, som vet hvor vondt det kan gjøre i sjela. Snart er det over, og da er det glemt 👊🏼 Snart bare 3 vipper igjen på hvert øye, yeeess!

12 Comments

 • Reply Malin 6. desember 2019 at 19:50

  Jeg har 5 eksamener i januar….noe du kan trøste deg med der altså. Har noe å gå å glede meg til HELE julen 🤣😎

  • Reply Ida Wulff 7. desember 2019 at 23:03

   Hjeeelp, hvordan er det i det hele tatt mulig?! :O Stakkars deg!

 • Reply Marie 7. desember 2019 at 00:28

  Lykke til med eksamen, Ida! Jeg skriver sjeldent/aldri kommentarer på blogger – men vit at du er favoritten min. Du er troverdig, skriver fantastisk godt, Jeg elsker alle tips, kjenner meg igjen i paraplyer osv osv, lista er lang!
  Jeg har selv to eksamener igjen, og er gravid i 9. måned. Håper på en liten juleferie før den virkelige eksamenen starter, les fødsel😅 Lykke til, og heia oss❤️

  • Reply Ida Wulff 7. desember 2019 at 16:22

   Hei! ❤️ Først og fremst: GRATTIS! Du er jo beinhard – tenk å være gravid i 9. måned og styre med eksamener!! For det andre: TUSEN takk, setter veldig pris på at du stikker innom kommentarfeltet 😽 Håper du får deg en bitteliten juleferie, og masse lykke til med alt! Stor klem

 • Reply Anonym 7. desember 2019 at 10:25

  Fin genser, hvilken størrelse har du?

 • Reply Hannah 7. desember 2019 at 15:35

  Åå, kan jeg låne Penny litt i eksamensperioden😍 bare sånn for trøstens skyld😂

  • Reply Ida Wulff 7. desember 2019 at 16:19

   Haha 😂 Skulle gjerne lånt henne bort, men nå er matmor og matfar hjemme fra sydn igjen ❤️ Lykke til med eksamen!

 • Reply Christina 7. desember 2019 at 16:11

  Hei Ida!
  Håper du koser deg i helgen, tross eksamenstid.
  Jeg har kjøpt nybygg og lurer på om dere har vaskemaskin og tørketrommel separat eller kombiløsning? Dersom dere er fornøyd med kombi, hvilket merke og modell har dere?
  Klem <3

  • Reply Ida Wulff 7. desember 2019 at 16:19

   Heu du <3 Prøver! Hehe. Gratulerer så mye med kjøpet 😀 Jeg gikk for kombiløsning og er faktisk veldig fornøyd. Men tror det finnes mange dårlige der ute. Den vi har heter Perfectcare 800 fra Electrolux, tror den kostet rundt 10K på Elkjøp. Har også fått en snekker til å bygge den inn, med skap/oppbevaringsplass helt opp til taket. Og det får man jo ikke til, hvis man har vaskemaskin og trommel stablet oppå hverandre. I en tidligere leilighet hadde jeg denne fra IKEA over – veldig kjekk den også, hvis det skal være på budsjett: https://www.ikea.com/no/no/p/lillangen-skap-til-vaskemaskin-hvit-00206096/
   Lykke til med nybygget ditt, klem til deg!

   • Reply Iselin 9. desember 2019 at 12:12

    Hei Ida,

    Har du mulighet til å legge ut bilde av den innbygde løsningen eller sende til meg på mail? Jeg holder på å pusse opp leilighet og har veldig lyst til å skjule vaskemaskinen jeg også!

    Lykke til med innspurt i eksamenstiden! 🙂 <3

    • Reply Ida Wulff 9. desember 2019 at 18:25

     Jeg har sendt deg på mail! <3 Tusen takk! 😀

 • Reply http://mobileautodetailingkc.com 11. august 2023 at 19:06

  Say, you got a nice blog article.Really looking forward to read more. Cool.

 • Leave a Reply