Hverdagsliv

LEVERT EKSAMEN & VILLBASS I SKOGEN

9. desember 2019

HEI PÅ DEG 👋🏼

I dag leverte jeg årets nest siste eksamen, og innså plutselig hvor lite frisk luft jeg har fått den siste uken. Det har vært mye ostepop og dataskjerm. Så gjett om det var magisk å trøkke på seg turbuksa, og trampe ut i skogen. Jeg har aldri likt skogen. Prøvde meg på å løpe litt i skogen for noen år siden, men endte alltid opp med følelsen av at Leatherface løp i hælene på meg. Og når man først har begynt å skremme seg selv, så er det ingen vei tilbake. Men nå har jeg heldigvis en kjæreste jeg kan drasse med meg, og da er det dritdigg. I dag ble jeg helt villbass – av trærne, snøen og den friske lufta. Bare de som følger meg på Instagram vet. Rart jeg er stuptrøtt eller 😂 Mer skog på meg fremover!

Så DEILIG å ha unnagjort en eksamen. Jeg håper da inderlig at jeg står, men har virkelig ingen følelse av hvordan jeg har gjort det. Senere denne uken har jeg en siste eksamen for i år, og så er det juleferie. Juleferie fra studier i hvertfall.

Nå skal jeg med mine firkantede øyne tilbringe resten av kvelden med Gravlyset mitt. Vi ser nesten aldri på film, men i går så vi Marriage Story, og i dag skal vi se The Irishman, i tilfelle du trenger tips til noe du kan kikke på. Begge på Netflix ❤️

6 Comments

 • Reply Sara 9. desember 2019 at 21:40

  Du er så flink til å skrive! Kan jeg spørre hvor og når jakken er kjøpt? 😀

  • Reply Ida Wulff 11. desember 2019 at 13:41

   Takk! 😀 Jakken er fra Ubr, kjøpt for ca en måned siden <3

 • Reply Linn 10. desember 2019 at 10:53

  Deiliiiig med frisk luft!
  Hvor er jakken din fra?:)

  • Reply Ida Wulff 11. desember 2019 at 13:41

   Virkelig 😀 Jakken er fra Ubr!

 • Reply Martine 10. desember 2019 at 14:52

  Den skogen du står i der er typ den ENESTE skogen jeg ELSKER å løpe i! Svigers bor på Teie, og et par runder der på sommeren før man hopper i vannet nedenfor er seriøst verdens beste følelse <3

  • Reply Ida Wulff 11. desember 2019 at 13:42

   Det er en veldig fin skog å løpe i, «deilige» bakker, hehe 😀 <3

  Leave a Reply