Hverdagsliv

HARDE PAKKER UNDER JULETREET

10. desember 2019

Reklame for Desenio / Rabattkode IDAW30 gir 30% rabatt til og med 12. desember

NYE BILDER PÅ VEGGEN ✨

Inngangspartiet hjemme hos meg har fått ny veggpryd fra Desenio. Det gjorde gangen  mye hyggeligere å komme inn i. Å skulle henge opp noe på veggene sitter egentlig langt inne – for tenk hvis man blir lei. Men med Desenio er ikke det noe problem. For blir man lei, koster det bare noen hundrelapper å få et helt nytt uttrykk. Selv bytter jeg ut plakatene mine kanskje én gang i året. Men disse er jo i svart-hvitt, og det er vanskelig å bli lei av.

I dag vil jeg deg en rabattkode på Desenio, som du enten kan bruke til å freshe opp hjemme hos deg selv, eller til å handle noen julegaver. Er det én julegave jeg er ganske sikker på at faller i smak hos de aller fleste, så er det et fint bilde å henge opp på veggen. Desenio har noe for alle – til og med postere til barnerom!

ØVERSTE BILDE HER / NEDERSTE BILDE HER

Til mitt eget inngangsparti valgte jeg to bilder i størrelsen 50 x 50. Jeg er litt opphengt i kvadratiske bilder om dagen, syns det er så fint. Penny er enig i at det var en fulltreffer, hehe!

Desenio selger ikke bare fine postere, de har også rammer og annet tilbehør. «Glasset» i rammene er av tykk akryl, noe som gjør at de er lette og uknuselige. Veldig kjekt med lette rammer, så man slipper å ødelegge veggen. Selv banker jeg en liten spiker skrått inn i veggen, nærmest ingen skade skjedd.

Å bestemme seg for hvilke postere man skal bestille er ikke alltid like lett. Derfor har Desenio en bildevegg-bygger på siden sin, hvor du kan lage bildeveggen din på nett før du bestiller den hjem. Bildevegg-byggeren finner du HER, og jeg anbefaler virkelig å benytte seg av den, enten du skal bestille postere til deg selv eller i gave ❤️

POSTER PÅ SKJENK FINNER DU HER

HER KAN DU KJØPE GAVEKORT

Skal du sende gave til noen som bor langt borte, er gavekort hos Desenio et supert tips – så slipper du høye fraktkostnader. Lag en liten goodiebag med bodylotion, sjokolade og gavekort på postere, så har du en skikkelig fin julegave 🤗 Når man kjøper gavekort får man det tilsendt på mail, så kan man enkelt printe det ut og stæsje det opp som man vil.

Hva som befinner seg inni pakkene kan jeg selvfølgelig ikke vise frem, men jeg er helt sikker på at mottakerne blir glade 😌

Rabattkoden IDAW30 gir deg nå 30% rabatt hos Desenio. Den funker på alt utenom rammer, handpicked/collaboration/personlige posters, og varer 10.-12. desember.

Du kan shoppe hos Desenio HER!

Hvordan ligger du an med julegavene? Jeg har som vanlig ikke klart å holde mitt eget løfte: Å bli ferdig med julegavene før desember måned starter 😅

17 Comments

 • Reply Anita 10. desember 2019 at 18:47

  Jeg bare greier ikke å forstå hvorfor folk vil ha plakater fra Desenio, IKEA, Pictureit etc. på veggene…. Masseproduserte plakater er virkelig noe av det siste jeg kunne tenke meg å henge opp.. Jaja! Bortsett fra at jeg fyrte meg litt opp over denne reklamen, så er bloggen din stadig gøy å lese. Liker at du har humor og byr på det selv! Fortsatt fin førjulstid:)

  • Reply Ida Wulff 11. desember 2019 at 13:41

   Hei Anita! 🙂 Det må du få lov til å synes! Selv foretrekker jeg å kunne bytte ut dekorasjonen på veggene, fremfor å investere i ett kunststykke som jeg skal ha til evig tid. Fin førjulstid til deg også! <3

 • Reply Cecilia 10. desember 2019 at 20:34

  Hei Ida😊

  Ett lite tips bare, for å slippe spikerhull i veggen;

  https://www.jula.se/catalog/bygg-och-farg/beslag/inredningsbeslag/sjalvhaftande-krokar/sjalvhaftande-spikar-008668?gclid=CjwKCAiAob3vBRAUEiwAIbs5Tnt4T_noVhws5R25Vvuk6240KgmSfgNxEjCq-2w34nP2eoT1mbDZ0BoCGpgQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

  VI har akkurat kjöpt oss hus, og hae renovert det etter alle kunstens regler 😁 , Det siste jeg vil ha er hull i veggene jag har betalt i dyre dommer for 🙄😅

  Disse kan du fjerne uten att det blir merker på veggen😊

  • Reply Ida Wulff 11. desember 2019 at 13:40

   Taaakk for tips! <3 Vet du om den tar noe av malingen når man eventuelt river dem av?

   • Reply Cecilia 11. desember 2019 at 19:21

    Den tar ikke malingen😊 Testa den på en vegg som var nymalt ( malt for to uker siden), og det gikk helt fint😊

    • Reply Ida Wulff 11. desember 2019 at 21:21

     Da er det jo heeelt geialt! <3

   • Reply AAA 12. desember 2019 at 10:14

    Håper det er greit jeg legger til en ting her <3 Jeg brukte dette på den ene veggen i stuen, og var veldig fornøyd. Testet også først for å se om malingen ble tatt med, uten å merke noe til det. Når vi skulle flytte tok vi ned bildene, og det var etter min mening ganske tydelige merker etter disse. Klisteret på disse sitter såpass sterkt at det har etterlatt seg merker, og jeg får det ikke vekk. Da synes jeg det er bedre med et lite spikerhull som jeg har har på soverommet, det finnes så mange måter å tette de fint igjen. Er nok veldig forskjellig om disse etterlater seg merker, men ville bare dele min erfaring!

    • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:24

     Tusen takk for at du deler <3

 • Reply Kristina 10. desember 2019 at 21:44

  Jeg bestilte 5 rammer derfra og alle hadde riper i glasset, så vil ikke si at de er uknuselige.. Men de var heldigvis så snille at de tilbakebetalte alt uten at jeg måtte stresse med å returnere de igjen. Så tommel opp for det ☺️ har kjøpt flere postere fra de og er super fornøyd, men rammer kjøper jeg heller på ikea 😅

  • Reply Ida Wulff 11. desember 2019 at 13:39

   Å nei, så kjedelig! 🙁 Så uheldig har jeg aldri vært med rammene – selv om jeg riktig nok trodde det, før jeg fant ut at jeg måtte rive av plast på begge sider 😅 Bra de ordnet opp så greit <3

 • Reply Lisa EH 11. desember 2019 at 01:24

  Hei. Så nydelig leilighet! Hvor er den svarte skjenken fra?

  • Reply Ida Wulff 11. desember 2019 at 13:38

   Sixbondstreet 🙂

 • Reply Silje 12. desember 2019 at 17:49

  Jeg trodde denne bruk-og-kast-mentaliteten begynte å bli umoderne, men så feil kan man ta. Du er jo ei dame med god smak, hvorfor investerer du ikke i kunst i stedet? Bedre for miljøet, også slipper du at huset ditt blir identisk med resten av bloggnorge.

 • Reply Vanessa 13. desember 2019 at 13:29

  Så fin kjole, hvor er den fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 14. desember 2019 at 18:00

   Ella&Il 🙂

 • Reply Christina 15. desember 2019 at 14:22

  Hvor er det du fikser håret ditt?
  Har du en sponset frisør?

  • Reply Ida Wulff 15. desember 2019 at 15:09

   Nei, har ikke det 😊

  Leave a Reply