Hverdagsliv

KAMPEN OM PYNTEPUTENE

11. desember 2019

Å få på plass pynteputer i alle møblene har tatt sin tid. Stoffprøver her, stoffprøver der. Testes i dagslys, kveldslys og kunstig lys. De skulle selvfølgelig være skreddersydd. Med kant. Og med sånn innerpute som gjør at de ser fluffy og gode ut. Endelig er putene på plass. Alle møblene i stua er strålende fornøyde, for de er hakket mindre stive nå. Det ser innbydende ut å slenge seg nedpå.

Første kvelden med pynteputer, var Gravlyset i strålende humør. Film. Ostepop. Sofakos. Han valgte seg ut en sofakrok, og begynte å rulle seg rundt i de hvite og lysegrå putene. To under hofta. Rullet én sammen som en pølse for å ha den under hodet.

Jeg var i sjokk. Klarte ikke å si noe. Bare stod og måpte, med en smaksprøve av ostepopen på tunga, mens han lå der og rullet i stykker tre medlemmer av pyntepute-familien.

Hva er det? 

Blikket mitt vitnet nok om at noe var riv ruskende galt.

Det er PYNTEPUTER. Vet du hva de koster? 

Han vet ikke hva putene koster. Vi deler det meste i hjemmet 50/50, men på visse områder vet jeg at det er best å bare seile sin egen sjø. Å få innviglet spesiallagde pynteputer har kommunal behandlingstid. Så, ja. Det er på en måte mine puter.

Vi kan ikke ha puter i sofaen som det ikke går an å ligge på. 

Å joda, kjære. Det kan vi. Eller er det jeg som er helt tullerusk? Jeg har hatt Missoni-putene mine i mange år – de er fremdeles like fine, fordi jeg aldri har ligget og rullet på dem. Og den samme planen hadde jeg med de nye putene.

Kosekvelden med nye pynteputer endte med at jeg måtte krangle til meg putene, før jeg gikk og hentet en sovepute til putemishandleren. Er det jeg som er gal? Ligger folk og ruller på pynteputene sine? Eller er det flere enn meg, som mener at pynteputer er nettopp: PYNTEPUTER? 

Nattaklemz fra tre glade pynteputer uten mannehode på 🙄

127 Comments

 • Reply Malin 11. desember 2019 at 21:56

  Eheh, jeg kjøper ingenting som ikke skal eller kan brukes, men det kan hende at det er økonomien min som tar den avgjørelsen for meg så jeg har egentlig aldri tenkt på det 😅

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:30

   Problemstilling for spesielt interesserte i pynteputer, hehe <3

 • Reply Hedda 11. desember 2019 at 22:13

  Haha, her er jeg faktisk i retning team Gravlyset! Ruller ikke over mine og moser og styrer, men har tenkt at poenget er at man også kan ha de i ryggen for å sitte godt under filmkveld etc🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:30

   Jamen da er vi ikke såå uenige 😀

 • Reply Line 11. desember 2019 at 22:20

  Jeg så i et tidligere innlegg her at dine foreldre bor i samme bygg. Tror du du får vise noen bilder fra deres stue/kjøkken også? Gøy å se forskjellige stiler i samme type leilighet 🙂

  Og en ting til, hvilken farge har dere på veggene i stuen?

 • Reply Line 11. desember 2019 at 22:21

  Jeg så i et tidligere innlegg her at dine foreldre bor i samme bygg. Tror du du får vise noen bilder fra deres stue/kjøkken også? Gøy å se forskjellige stiler i samme type leilighet 🙂

  Og en ting til, hvilken farge har dere på veggene i stuen?

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:30

   Det hadde vært morsomt å gjøre! Ønsket er notert 😀 Veggfargen er kalk fra Jotun <3

 • Reply Maria 11. desember 2019 at 22:39

  Jeg har en samboer som virkelig herjer med putene, både i senga på natta og i sofaen på kvelden. De blir jo helt ødelagte i formen!!! Håper du klarer å banke litt vett inn i din, jeg har gitt opp kampen etter mange år nå🤪

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:29

   Haha 😀 Prøver!!

 • Reply Martine 11. desember 2019 at 22:52

  Jeg må nok si at jeg er som Gravlyset: bruker putene som er i sofaen, haha 🙂

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:29

   Denne kommentaren blir han fornøyd med!! :O

 • Reply Linnnnn 11. desember 2019 at 22:56

  Samboeren min er helt lik, derfor er putene fra hm home, og til tros for det, slår ocden min ut!

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:29

   Men HM Home har faktisk veldig mye fint fått!!

 • Reply Lene 11. desember 2019 at 23:36

  Jeg var tilfeldigvis innom Lune hjem her om dagen for å se på pynteputer. Og sjokkert samboer så ut som han lette etter skjult kamera. Han trodde helt oppriktig at prisene var en spøk. Anyway, her i huset blir putene skvist og flatklemt til det ugjenkjennelige, og derfor nøyer jeg meg altså med å kikke og drømme. Og handler puter i en lavere prisklasse. 😉

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:28

   HAHA, høres ut som min da jeg tok ham med for å se på falske juletrær for første gang. Har en video av at han står leeeenge og stirrer på en prislapp. De er søte da, som tror at fint interiør er gratis 😀

 • Reply Stine 12. desember 2019 at 00:11

  Hahahahaha, fantastisk

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:27

   <3 <3 <3

 • Reply I sofaen skal man få kose seg 12. desember 2019 at 00:26

  Jeg håper virkelig dette var et ironisk innlegg?

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:27

   Det er ikke ironisk, men det er heller ikke dødens alvorlig. Håper det var oppklarende <3

 • Reply Linda 12. desember 2019 at 00:28

  Ææ, jaa, håper det bare er du🙈🙈 Når jeg er på besøk hos folk slenger jeg meg bare ned i sofaen, og kan da fort lene meg inntil eventuelle puter som ligger der. Ser jo ikke forskjell på pyntepute og «vanlig» pute😇 Shit, det her har jeg aldrii tenkt på!

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:29

   Lov å lene seg inntil her! Stor forskjell på det og å krølle putene sammen som papir, haha <3

 • Reply Josefine 12. desember 2019 at 06:25

  Elsker elsker elsker å lese bloggen din hver morgen med en kaffekopp i hånda! Skal ærlig innrømme at jeg tenker at denne gangen er det du som er gal; man må kunne bruke det som er i hjemmet! Meeeen jeg har heller aldri brukt så mye som du sikkert har på puter (bortsett fra gode puter til å ligge på)😂

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:27

   Det kan jeg leve med! Hehe. Og så utrolig hyggelig at jeg får holde deg med selskap når du drikker morgenkaffe <3 <3

 • Reply janne 12. desember 2019 at 07:20

  Det er innlegg som dette som gjør at jeg fremdeles følger din blogg 🙂 Fantastisk!

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:26

   SÅ koselig å høre <3 Takk Janne!!

 • Reply Mona 12. desember 2019 at 08:24

  Her krøller vi oss inntil pynteputene, er nok derfor vi må kjøpe nye støtt og stadig :p

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:26

   Ikke sant! Så da kan vi kalle meg fornuftig og miljøvennlig i stedet for GAL, hehe.

 • Reply Laura 12. desember 2019 at 08:55

  Takk!!! Samboeren min mener jeg er gal når jeg klikker over å finne alle pynteputene samlet i en haug i hjørnet av sofaen. «Er så mye bedre å sitte der når jeg har (ALLE(!!!) 7(!!!!) pynteputene bak ryggen»… Fuck det, de skal stå til pynt! Man kan sitte foran dem, litt inntil er greit, men for guds skyld ikke sitt oppå dem og klem dem ned til flate pannekaker. Takk for at du belyser et viktig tema (haha!). (Skal dog sies at den ene puta av de 7 er en stygg fiberpute som jeg kjøpte spesielt til han fordi han mente at de vi har med fjær ikke var gode å ha under hodet når han skal ta en nap i sofaen *que eye roll*.)

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:26

   Haha, jeg leeer! Helt enig med deg i at det er greit å lene seg inntil og sitte foran, men det får søren meg være grenser :p

 • Reply Kristin Hoel 12. desember 2019 at 08:56

  Så lekre gardiner og oppheng. Hvor har du kjøpt de?

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:25

   Tusen takk <3 Har brukt en lokal systue her i Tønsberg, mail meg på idahewulff@gmail.com hvis du vil ha kontaktinfoen 🙂

 • Reply Therese B 12. desember 2019 at 09:46

  Team Ida her!!

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:25

   Hurra 😀

 • Reply Ana 12. desember 2019 at 10:02

  Neeeeeeiiiiiiiiii! Pynteputer er til pynt og så har jeg løst det med å ha billige puter fra Kid og Skeidar i hans «kosekrok» 😀 Funker som bare det jeg blir ikke nervevrak og han ser ikke forskjell og når vi får gjester fjerner jeg bare hans mishandlede puter 😉

  Skeidar og Kid (sikkert andre også ) har fluffy deilige puter til noen hundrelapper…. Ønsker deg og dine en fantastisk juletid. Leiligheten deres er nydelig! <3

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:24

   Kanskje han må få seg noen egne puter, det er slettes ikke dumt <3 Tusen takk, og samme til deg! Klem

 • Reply Kamilla 12. desember 2019 at 10:23

  Hahaha, du skriver så bra – kan se det for meg😂 har valgt å gå for mindre fancy puter, så ja -vi gnukker og ruller og det som verre er 😉

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:23

   Hahaha, gnukking og rulling <3

 • Reply mariam 12. desember 2019 at 10:24

  haha, morsom lesing! Pynteputene har to bruksområder: til pynt og støtte til å ha på sofaen. Anbefaler pynteputer av dun, som tåler litt trøkk :-))

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:23

   Disse er dun! Så da tåler de kanskje litt mer enn jeg tror? 😀

 • Reply Marit 12. desember 2019 at 11:44

  Hahaha! Elsker måten du skriver på – og er nesten helt enig med deg hva angår pynteputer. Jeg mener det er interiørpynt, men har også flere det er lov å stable og kose med😅

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:23

   Takk, så hyggelig! <3

 • Reply M 12. desember 2019 at 11:49

  Slapp av, Ida. Sånn er jeg også! Her har vi vanlige ok pynteputer som er billige, men fremdeles hater jeg å se de er knørvet og ligget på. Det er pynteputer, de skal ikke ligges på. De skal stå fint oppreist i sofaen!!

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:22

   Takk for støtten <3 hehe

 • Reply julie 12. desember 2019 at 11:55

  Enig med begge, puter skal kunne brukes … men med respekt 😉 Mao: Ligge på de med hodet: Ja. Mose de inn i nye fasonger og ha de under hofta: Nei nei nei :p

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:22

   Haha, høres ut som et ok kompromiss. Minus hode med hårvoks!

   • Reply Anonym 12. desember 2019 at 20:34

    Jeg hviler hodet på to av mine, MEN jeg legger et soveputetrekk over dem. Både for å spare putene for diverse krem og serum og fordi jeg ikke vil ha ansiktet nedi en støvete pute med potensielt mange bakterier. Jeg hater når typen min roter til i mine perfekt plasserte og fargekoordinerte puter! Han ligger oppå dem, krøller dem, putter alle i en haug og det hender til og med at han skyver en på gulvet uten å ta den opp! 😱🤬 Det er nok en mannsgreie å ikke ha respekt for pynteputene.

 • Reply Anette 12. desember 2019 at 12:04

  Tror jeg er den i huset som ruller mest i pynteputer. Brukes per i dag også som ammeputer 😂 Men så kostet de sikkert 99,- på KID interiør 🙈

  Men putene dine er veldig fine, men man bør vel kunne «bruke» de? Tåler sikkert en del i og med at de er såpass kostbare?

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:22

   Ja, får hvertfall håååpe at de tåler litt ;p rulling og hårvoks!

 • Reply Livingdoll.no 12. desember 2019 at 12:35

  Må nok si meg enig med Gravlyset her. Ingen vits med puter i sofaen om de bare tar opp plass og ikke faktisk kan brukes 🙂

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:22

   Der må vi bare være enig om å være uenig!

 • Reply Lise 12. desember 2019 at 12:41

  Har aldri tenkt på at putene ikke skal kunne brukes. De er puter. Hos oss er putene der for comfort. Kanskje kjæresten din også har vært vant til det. Også tenker jeg at det kanskje ikke alltid er så lett å være mann alltid heller. Vi damer har våre meninger, og det er ikke så rart om de ikke alltid henger med😉Men nå fikk jeg litt noia for om jeg kan ha lent meg mot eller støttet opp ryggen hos noen som ikke liker det 😳 Hm, nå fikk du meg til å tenke meg litt ekstra om en annen gang, hvis jeg ser veldig fine puter. No touchie🙈😅

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:21

   Haha! <3 Gjester ruller vanligvis ikke rundt sånn som Gravlyset gjør da. Det er veldig lovlig å lene seg på putene 😂 Men du har rett: Det kan ikke alltid være lett å være mann heller!

 • Reply Anita 12. desember 2019 at 12:45

  Haha! Her har vi pynteputer, og de som er i mitt sofahjørne blir trykket flate på daglig basis. Jeg skal sitte i kroken min, og lene meg på pynteputene, takk! 😂 Det er derfor vi har dem, tenker jeg. 😋 I tillegg til pynteeffekten, så klart.

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:20

   Haha <3 Kos deg i pyntepute-haugen din! Klem

 • Reply Bettina 12. desember 2019 at 13:14

  Hmmm. Jeg tenker vel egentlig at ting bør være til for å brukes. Samtidig har jeg aldri tenkt at det er en forskjell på sofaputer og pynterputer, kanskje? Hadde jeg vært gjest hos dere hadde jeg passet på å ikke søle på de fine putene med matrester, brunkrem, hårvoks, sikkel (lol) og så videre. Og jeg hadde kanskje ikke rullet putene sammen for at de skal soves på. Men utover det tenker jeg at putene bør kunne brukes til å ligge på, sitte inntil, ha i ryggen, og så videre. Hvia ikke hadde jeg aldri klart å slappe av hjemme, siden det er funksjonen sofaputer har for meg. Eventuelt får dere ha noen puter det ikke er noe farlig med, som kan byttes ut når dere får lyst til å sitte eller sove i sofaen og stolene da? 🤪

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:20

   Ja, altså, det er jo forskjell på å lene seg på putene og rulle rundt i dem som en hundevalp, haha 😀 Men noen ekstra puter som det ikke er så nøye med, er en god idé!

 • Reply A 12. desember 2019 at 13:31

  Haha nå lo jeg godt. Hos meg så brukes puter selvfølgelig som hodestøtte ved behov, eller ryggstøtte eller for å skjule magen alt ettersom 🙂 Du minner meg veldig om meg før jeg fikk barn, men for å si det sånn, tre barn og noen år senere så senker man kravene et lite hakk eller ti, både til seg selv og omgivelsene.

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:19

   Jeg får være sær mens jeg kan, når barna kommer får jeg vel andre ting å bry meg om enn bare fine puter, hehe 😀

 • Reply Nina 12. desember 2019 at 13:31

  Haha, elsket å lese dette! Var som å lese om meg selv. Er med andre ord veldig enig – pynteputer er nettopp pynteputer! Og det er heldigvis samboeren inneforstått med etter 7 år med meg 😉

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:18

   Heldig du!!

 • Reply Helene 12. desember 2019 at 14:08

  Han burde skytes. Sliter med det samme selv.. jeg kjefter og kjefter..
  Han svarer tilsvarende Gravlyset,
  – hæ? men, jeg må jo få ligge deilig…..hvorfor har du kjøpt ubrukelige puter? ……du stresser sånn, slapp av.. Dette ender jo bare i at jeg KLIKKER så klager han mer… til slutt gir jeg opp..
  Pick your battles, er det noe som heter har jeg hørt..
  Hos oss har vi en ihelligget Slettvoll med puter som ser ut som de har fått juling, men det er no’ fred i heiem 😉

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:18

   Hahahaha! Skytes var kanskje litt å ta i, men det burde vært bøter ;p God bedring til Slettvoll-putene <3

 • Reply Emma 12. desember 2019 at 15:01

  Jeg er egentlig verken enig eller uenig med noen av dere. Skjønner at du ikke vil at så dyre puter skal rulles sammen og «mishandles», men hadde selv aldri kjøpt puter man ikke kan ligge på 😅 Syns det finnes veldig nok av alternativer til billige puter som ser fine ut, og så får man omså bare bytte de ut litt oftere. Heller det enn å måtte ta putene ut av sofaen og hente puter fra soverommet hver gang man skal slappe av på sofaen. Men hver sin smak ✌🏼

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:18

   Hehe ja, du har et poeng! Skal tenke på det neste gang…..

 • Reply Beate 12. desember 2019 at 15:19

  Haha! The struggle is real! 😉 Love it! Klem! <3

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:17

   Oh yes! Hehe <3 Klem til deg også!

 • Reply S 12. desember 2019 at 15:57

  Her i hus bruker vi pynteputene i sofaen! Trodde det var vanlig, hehe. Men vi har bare pynteputer fra hm/ikea, så de er jo ikke så dyre at det er farlig med de 🙂

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:16

   Pyntepute er pyntepute! Hehe

 • Reply Anonym 12. desember 2019 at 16:11

  Men hva koster de? Ble veldig nysgjerrig nå.

 • Reply Thea 12. desember 2019 at 16:55

  Hahaha, jeg må innrømme at jeg lo litt av dette innlegget. Personlig har jeg litt flere puter i sofaen enn deg, der noen av de er innafor å ligge og gnu i. Men de er nok i en helt annen prisklasse enn dine 😂

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:16

   Hmm, kanskje jeg må kjøpe noen rimeligere også, som han kan rulle på! 😂 😂

 • Reply Cathrine 12. desember 2019 at 17:32

  Du er gær’n 😂 Rulle, rulle, rulleeee

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:17

   😂😂😂

 • Reply Silje 12. desember 2019 at 17:46

  Haha, jeg er helt enig med Gravlyset.

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 18:17

   Buuuu! Haha <3 Det blir han sikkert glad for å høre/lese :O

 • Reply Martine 12. desember 2019 at 19:16

  Hahaha. MENN! Dette har ikke heeelt med pynteputer å gjøre (og jeg har hundrevis av lignende hendelser). Til og med mormor sier fortsatt (og tror) at menn er en rase for seg selv. Vi hadde nylig flyttet inn i nytt hus der kjøkkenet er relativt utdatert. Uansett bestemte vi oss for at vi får pusse det opp etterhvert (dvs om 1-2 år) En dag kommer han hjem og har kjøpt en ny kniv, helt vanlig kjøkkenkniv, hvorpå han stikker denne kniven et par cm ned i benkskiva… jeg måper og forstår ikke hva han holder på med. Han skulle tydeligvis vise meg hvor skarp kniven var, og ettersom vi skal pusse opp kjøkkenet så gjør det jo ikkeno at vi lever i ETT TIL TO ÅR – MED ET STORT HAKK I BENKSKIVA!!!

 • Reply Silje 12. desember 2019 at 19:50

  Er det samme taklampe du har over sofabordet som over spisestua? Har du 70 cm? Hvor bredt er da bordet ditt? Har sett på samme lampe men usikker på hvilken str jeg skal ha. Bordet mitt er 90 bredt. 😊

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2019 at 20:25

   Nei, det er en annen 🙂 Jeg ville lett hatt 70 over et 90-bord, men jeg liker store lamper da!

   • Reply Silje 12. desember 2019 at 21:40

    Takk for svar😊 kan jeg spørre hvor lampen over sofabordet er fra?

 • Reply Tina 12. desember 2019 at 20:41

  Hahaha. Før jeg kjøpte egen leilighet pleide jeg å bo i pappa sin når han og kona var på ferie. Var et par puter som ble tatt bort i den sofaen før jeg kom, for å si det sånn 😛

 • Reply Roos 12. desember 2019 at 21:48

  Hahahaha…… gleder meg til du får barn!

  • Reply Ida Wulff 13. desember 2019 at 01:03

   Jeg også ❤️

 • Reply Inger 12. desember 2019 at 21:55

  Pynteputer er pynteputer😅så her får mannen noen «billige»han kan sitte i stykker😂han nok ikke helt enig i dette med dyre puter som ikke kan brukes til annet en pynt!

 • Reply I sofaen skal man få kose seg 12. desember 2019 at 22:46

  Huff hva gjør dere når dere skal kose dere med en film i sofaen da? Sitte rett opp og ned og titte?
  Man skal jo ha store myke koseputer i sofaen da som man kan ligge inntil og kose seg😃Med pledd og alt

 • Reply I sofaen skal man få kose seg 12. desember 2019 at 23:13

  Du er virkelig en snobb☺️stakkars gravlyset

 • Reply Silje 12. desember 2019 at 23:52

  Jeg fikk litt noia da jeg flyttet inn med samboeren min og både han og barna hans begynte å bruke de dyre pynteputene mine som koseputer, men de har faktisk holdt seg fine gjennom fire år. Veldig imponert med putene 😅

 • Reply Sofie 13. desember 2019 at 00:36

  Hei! Hvor er sofabordet deres fra?😊

  • Reply Ida Wulff 13. desember 2019 at 11:16

   Slettvoll 😊

 • Reply Kathrine 13. desember 2019 at 00:45

  Samboeren min likte ikke putene mine. De er nemlig firkantet, og han syntes det var så ubehagelig å få hjørnespissen inn mot kroppen😆🙄 Så jeg kjøpte 2 runde puter til han forrige jul! Han ble kjempefornøyd og bruker bare disse nå😁

 • Reply Anne 13. desember 2019 at 02:37

  Haha❤️ Jeg kjøper billige fra en superfin (Billig) Interiørbutikk, så kjøper jeg heller nye av og til! Men skjønner problemstillingen din siden de er dyre!

 • Reply C 13. desember 2019 at 07:39

  Åh, kjenner meg sånn igjen! Min samboer har ingen respekt for pynteputene i sofaen vår. Legger alle putene i en stor haug bak seg, ruller på de, knøvler de, legger de under bena etc. Jeg får høy puls! Altså, hunden vår behandler putene bedre! Han legger hodet sitt forsiktig ned på kanten av en pute, eller så ligger han kun med hodet inntil puta. Det er ikke akkurat en veldig respektfull hund vi har i utgangspunktet… du skulle sett hvordan han herjer med pledd! Så her i heimen må jeg til enhver tid gjømme de fine (og dyyyre) ullpleddene etter bruk, og alltid leve med puter fra HM Home, hehe 🙂

 • Reply Stine 13. desember 2019 at 08:46

  Ser ikke helt problemet med å maltraktere putene, de må jo kunne brukes. Jeg har også puter med en prislapp som sikkert ikkje tåler dagens lys 🙈 Om de holder seg fine i formen kommer vel an på hvilke innerputer du har og om du «puffer/banker» putene i Halvor Bakke stil 😂

 • Reply Stine 13. desember 2019 at 09:18

  Min mann ligger på, knørver, lener beina på og albuer pynteputene mine (våre🤓) mens jeg har gneldra og mast. Men det tok kaka da jeg ikke fant igjen tre av mine pynteputer… før jeg så under sofaen. Da hadde han altså rullet og STAPPET de oppunder sofaen for å tette ET HULL så ikke katten skulle komme oppi der. Dro ut tre ugjenkjennelige former med kattehår på! Innså da at vi aldri får et hjem med pene pynteputer, kampen var avgjort.

 • Reply Kristin Hoel 13. desember 2019 at 09:45

  Ser på gardinene dine. Hvor har du kjøpt de og hva heter de?

 • Reply Marianne 13. desember 2019 at 10:14

  Kan ikke putetrekkene vaskes?

 • Reply Ini 13. desember 2019 at 13:24

  Uuh, kjenner desverre igjen det å bruke mye penger på noe, for så å være redd for det 🤣 (Spisestoler i skinn, hvit sofa, eikegulv..) Litt håpløst egentlig. Nå har jeg kjøpt fluffy hvitt teppe, og det blir jo om man griser med mat/chips der 🙈🙈
  Menmen; puter kan vel bare bankes og fluffes tilbake i fasong ? Han får bare lære seg det 😄

 • Reply Sofagrisen 13. desember 2019 at 15:00

  Den tiden som gjenstår til du får barn + ca ett år om du er heldig = tiden de putene kommer til å leve. Kos dere og rull rundt på putene så lenge 😀

  • Reply Ida Wulff 14. desember 2019 at 18:00

   Haha, gruer meg!

 • Reply Tonje 13. desember 2019 at 16:00

  Våre pynteputer er helt ærlig i konstant mos, utenom når vi har gjester. Da puffes de opp, og ser fine ut. Katten vår elsker å ligge oppå dem, så de er stort sett litt overalt i sofaen.

 • Reply Marita 13. desember 2019 at 16:20

  Vi har noen dyre pynte puter som blir rulla sammen, bretta og most. Hatt i tre år og fortsatt like fine i dunen og stoffet 😂 å dette er flanel pluss ett annet stoff. Rister og fluffer opp putene hver kveld før vi legger oss da, men dog, like fine 😃 men jeg er altså på team Ida fordet om! Vi har en viss standard!

 • Reply Maren 13. desember 2019 at 16:32

  Du er gal 😅

  • Reply Ida Wulff 14. desember 2019 at 18:00

   Takk <3

 • Reply Linda 13. desember 2019 at 18:26

  Jeg er egentlig akkurat som deg! Men så fikk jeg barn… Nå er det gulp, brystmelk og til og med brystvortekrem både på sofaen, pynteputene og resten av huset🤪
  Nyt det mens du kan😅

 • Reply S 13. desember 2019 at 19:29

  Haha, først ble jeg sjokka over meningene dine i dette innlegget, men så begynte det jammen meg å demre litt. Dette var meg, missoniputene mine og samboeren min i 2014😅 altså før vi fikk barn. Skjer visst noe etter det altså. Hadde nesten glemt det men🙈

 • Reply Malene 13. desember 2019 at 20:23

  Hver gang jeg trykker inn på bloggen din leser jeg liksom ikke en BLOGG, jeg føler jeg leser en SPALTE og jeg ELSKER DET!! du skriver så bra og har alltid gjort det!! Lever meg inn i alt du skriver og føler jeg står i bakgrunnen og observerer deg og Gravlyset haha <3

  • Reply Ida Wulff 14. desember 2019 at 18:00

   Fineste komplimentet jeg kunne fått!! <3 Takk snille!

 • Reply Caroline 13. desember 2019 at 21:55

  Kjenner meg ekstremt igjen i dette innlegget hahaha!! Samboeren mishandler de stakkars putene så de blir ekstremt stygge i formen. Må konstant ta de ut av trekket og riste de for å få noenlunde firkantformen tilbake.. Helt håpløst 😠

 • Reply Anonymn 14. desember 2019 at 07:23

  Jeg visste at dette innlegget måtte ha mange kommentarer når jeg leste det! Hahaha. Du er så drøy Ida <3 elsker det!

  • Reply Ida Wulff 14. desember 2019 at 18:00

   Haha <3 <3 <3

 • Reply Bente 14. desember 2019 at 11:22

  Jeg dør litt her, «å få innvilget spesiallagde pynteputer har kommunal behandlingstid.» Brilliant 😀 Og ja, jeg også har dyre puter som jeg ikke ønsker man skal SITTE oppå og rulle sammen en ugjenkjennelig masse. Å lene seg inntil eller ha under hodet er greit, da trekkene kan tas av og vaskes. Må le av det du skriver, er så gjenkjenbart.

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:05

   Hehe <3 Godt å høre at vi er flere!!

 • Reply Anette 14. desember 2019 at 12:53

  Jeg mener at det er en grunn til at det heter PYNTEputer. Du har fine puter og bruksputer. Etter at jeg fikk barn og har en putemishandler til bedre halvdel, har jeg kun bruksputer. Hjemme hos foreldrene mine derimot, har min mor pynteputer i sofagruppen som ikke brukes like ofte. Min erfaring er at samtlige mannlige medlemmer i familien ikke respekterer at pynteputene skal legges til side og ikke misbrukes. Jeg føler med deg!

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:06

   <3 <3

 • Reply ano 14. desember 2019 at 15:56

  team gravlys her 🙂 men jeg skjønner deg også, men det blir så slitsomt med et hus man ikke kan «boltre» seg i.. men hvis det er voldtekt av pynteputer så får han vel hente seg hodeputa si

 • Reply sandra 15. desember 2019 at 00:31

  hahaha IDA DA!! Dette er noe jeg ALDRI i mitt liv har tenkt på engang!!! Du må jo ha puter som skal brukes!!! hahahaha :’D jeg har kjøpt billige puter på jysk, så billige at de har så dårlig innhold at jeg har pakket 2 PUTER inni 1 putetrekk!! hahaha, de er deilige å rulle på, gnu tryne nedi og sove på! kjøp han noen egne pynteputer, så han kan nyte sofaen litt!

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:06

   Han skal få egne puter!! Hehe <3

 • Reply Monica 15. desember 2019 at 09:19

  Sykt enig!! Prøv å ha en hund som legger seg midt oppi dem og moser dem i tilegg til en samboer som er misshandler putene. Altså, de er til pynt og pekt bruk tenker jeg. Man kan ha de i ryggen å sitte godt, men det er «mosingen og knøvlingen» som er problemet, å at han IKKE Puffer de opp til liv igjen når han er ferdig med å dorge på sofan😩 Der jeg sitter og hvor han sitter er klasse skille, mine puter er flate, men ikke most, handler om hvordan de bruker dem tenker jeg 🤦🏼‍♀️

 • Reply Tonje 15. desember 2019 at 13:01

  Random kommentar til dette innlegget, men hva var det du hadde på beina(altså sminke) den dagen du møtte gravlyset? Mener han sa du hadde fine bein i YouTube-videoen😅

 • Reply Isabell 15. desember 2019 at 13:03

  Etter mange års samboerliv har jeg gitt opp putekrigen, men pyntelysene mine får han aldri! 🤣 det er, som navnet tilsier, stearinlys som skal pynte, ikke tennes.

 • Reply Nina 15. desember 2019 at 16:17

  Her har vi pynteputer fra H&M Home, som brukes og byttes ut ved behov. Av og til brettes de i to (av mannen), soves på (av meg) eller sparkes bortover gulvet (av guttungen). Null stress! Det jeg derimot blir gal av er hvis mannen tar en av hodeputene mine og mishandler den (bretter, ruller og gnikker). Da får han høre det!

 • Reply Victoria 16. desember 2019 at 01:03

  Greit nok at man kan lene seg inntil fine puter men hvorfor i helvete må de rulles og brettes 4 ganger, en i nakken, to under armen og en under føttene på bordet??? Dette gjelder alle puter, jeg står jo i en time og ihjelbanker putene etterpå! Har så lyst å vise bilde av siden han sover på vs min i senga også🙃

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:05

   Hahah, sååå enig <3

 • Reply B 17. desember 2019 at 02:03

  Jeg har ei lita yorkie jente som elsker puter, så her i hjemmet er kun deilige bruksputer. Må fluffy de flere ganger om dagen ved la merke, men vel verdt 🙂 jeg er selv er veldig komfor menneske. Har x antall puter, alltid fått klager 😅 har klart å gå ned litt på mengden. Har en kjæreste som kaster puter og alt som er i alle retninger, men en ting som jeg ikke klarer er når ting havner på gulvet, det er det verste…. jeg orker ikke… jeg er cleanfreak og ordensmenneske, så jeg må uansett ha trekk som tåler en del vask, ellers får jeg fnatt 🙈 pyntepute eller ei! Lykke til til dere begge 😅 spørs om det ikke trengs et kompromiss her ✌

 • Reply Anonym 21. desember 2019 at 20:56

  Haha, jeg dævver av innlegget 🤣 Vi har det akk på samme måte, og mannen sier som «gravlyset» Og jeg som deg!
  Pynteputer er ikke soveputer men til P Y N T 😂

 • Reply Karin 7. januar 2020 at 13:46

  Hvem har laget speilet? Vil ha!😍

  • Reply Ida Wulff 7. januar 2020 at 20:38

   Send mail for kontaktinfo! 🙂

 • Reply Hanne 14. januar 2020 at 23:17

  Hvor er putene fra ?

 • Leave a Reply