Hverdagsliv

JEG GÅR FOR GLØDEN

15. desember 2019

Reklame for Goodiebox

Eksamensperioden gjør noe med deg. Eller, den gjør i hvertfall noe med meg.

Matvanene mine går til helvete. Glem alt om smoothiebowls, salater og havregrøt. Denne jenta skal ha pizza og burger – helst mye av det også. Jeg gråter en del. Det var nok verre i bachelorperioden, på masteren har jeg vært et noe mer i balanse. Her for eksempel, har jeg nesten ikke sovet på en uke og gleder meg til eksamen i bedriftsøkonomi.Jeg får gjerne styr og orden på alt annet enn meg selv. Kassene i boden med Barbie-utstyr har aldri vært så på stell som i den eksamensperioden jeg bestemte meg for å bruke en hel uke på å rydde boden. Det hender jeg er så fornuftig at jeg tar meg en tur i frisk luft. Du vet, i regnet er det ingen som kan se at du gråter. Da jeg var singel, endte eksamenslesning gjerne opp på byen. Og så var jeg dobbelt så deppa morgenen etter, da jeg våknet med en cheeseburger som hodepute og ostepop over hele gulvet.Jeg kan starte dagen med å gå i dusjen og være klar for å gripe dagen, men så bli jeg grepet av eksamensangst i stedet, og blir sittende sånn her i to timer. Uten å gjøre noe som helst. Mest av alt, går nok eksamensperioden ut over hvordan jeg ser ut. Kaffebart, snusflekker og fett hår blir liksom en naturlig del av hverdagen, og gløden forsvinner sakte men sikkert fra huden. Det skal ikke mye til før jeg forvandles til Piirka fra Borettslaget. Nå er eksamensperioden min endelig over for denne gang. Det er vanskelig å beskrive med ord hvor deilig det er! Jeg har som vanlig forfalt, forspist og føler meg helt elendig. Men nå har jeg tid til å snu skuta rundt. Spise sunt. Trene. Ha hjemmespa. Bruke litt tid på badet, som jeg er så glad i. Rett og slett få gløden tilbake, både på innsiden og utsiden.

Tema på månedens Goodiebox er Go With The Glow. Det kunne ikke passet bedre. Nytt tilskudd til hjemmespaet, det er jo det beste med Goodiebox.I Go With The Glow-Goodieboxen la jeg spesielt min elsk på denne saken, som er et hair towel. Jeg pleier å gå lenge med håndkle på hodet når jeg har dusjet. Både fordi jeg sminker meg med vått hår (så sminken kan sette seg mens jeg føner håret) og fordi jeg foretrekker å begynne å style håret når det er håndkletørt. Da blir det ikke like mye slitasje på håret, og produktene trekker bedre inn enn hvis håret er kliss vått. Jeg har aldri eid et hair towel, men jeg må si det føltes veldig pro. Og så ser et jo fint ut! Digg at man kan være i aktivitet uten at det faller av, slik et vanlig håndkle gjør. Det festes nemlig ved hjelp av en strikk og en knapp, og sitter som støpt på hodet. Med mindre du er helt ny her inne på bloggen, regner jeg med at du har hørt om Goodiebox før. Men for sikkerhets skyld: Goodiebox er et konsept som gjør at det føles ut som om du har litt bursdag hver eneste måned. For 199 kroner får du en fast pakke hjem til deg, og du er garantert å motta produkter for minst 650,-. Verdien på produktene pleier å være mye høyere enn det, jeg blir som regel positivt overrasket. Man kan si opp abonnementet sitt når som helst, Goodiebox har den hyggeligste kundeservicen du kan tenke deg <3

Verdien på Go With The Glow-Goodieboxen er 1117 kroner, utenom for helt nye medlemmer som i tillegg får et ekstra produkt til en verdi av 400,-.

Du kan bestille Goodiebox’en din HER hvis du vil få med deg Go With The Glow- Goodiebox’en!

40 Comments

 • Reply Maria 15. desember 2019 at 13:50

  Hvor er nattbordet og lampen på dem fra?

  • Reply Ida Wulff 15. desember 2019 at 15:08

   Nattbord kjøpt hos Borgen Møbler, lampefot kjøpt hos Møbelringen og skjermer hos Sofies Villa 😊

 • Reply Christina 15. desember 2019 at 14:08

  «Cheeseburger som hodepute», ler så jeg griner! Elsk på bildene! Selv reklameinnleggene dine klarer du å formidle med briljant humor. Samarbeidspartnerene dine burde betale deg dobbelt så god som du er! Du må aldri slutte å blogge, vær så snill. Bloggen din er en fornøyelse å lese. Ingen over, ingen ved siden av.
  PS, du har helt klart rett hva angår pynteputer. Det ligger i navnet, de er til pynt😉

  • Reply Ida Wulff 15. desember 2019 at 15:09

   Haha ååå, du er meg vel grei! ❤️ og takk for støtten på pynteputene 😅🙏🏼

 • Reply Beate 15. desember 2019 at 15:50

  Haha, Ida! Du er bare så göyal! 😀 Få ofte en god latter når jeg er inne her hos deg altså! Det setter jeg STOR pris på! Finns ikke bedre enn det! 😀 Ser glowen kommer seg igjen nå! 😉 Så deilig at du er ferdig med eksamener for denne gang! Hohoho! Du blirre snart jul! 😀 Klem! <3

  • Reply Ida Wulff 15. desember 2019 at 17:16

   Jaaa, sykt digg med juleferie 😀❤️❤️

 • Reply Tina 15. desember 2019 at 16:42

  Jeg ler meg ihjel av bildet når det regner 😂😂😂 For en bra dame du er!

  • Reply Ida Wulff 15. desember 2019 at 17:15

   Er det mulig å bli så stygg 😭😂❤️

 • Reply Linn 15. desember 2019 at 16:48

  Veldig enig med Christina ovenfor her 🙂 sann fornøyelse å lese bloggen din!

  • Reply Ida Wulff 15. desember 2019 at 17:15

   Takk Linn ❤️❤️

 • Reply Malin 15. desember 2019 at 17:42

  Det var ekstra godt å lese dette i dag, når jeg sitter og skriver min aller siste oppgave på jussen (foruten masteroppgaven da…). Innleveringen er i morgen, så jeg kjenner meg veldig igjen i både bilder og beskrivelser. Ingen gråting her foreløpig, men natten er lang! Etter altfor mange år på skolebenken skal det bli en FRYD å ikke ha flere eksamener eller innleveringer 😀

  • Reply Ida Wulff 15. desember 2019 at 17:42

   Ååå så godt at det nærmer seg ferdig for alltid! Masse lykke til med siste innspurt, heier på deg ❤️👏🏼

 • Reply Maria 15. desember 2019 at 18:25

  Det er godt å kunne lese om den virkelige sannheten bak eksamensperioden. Kunne ikke kjent meg bedre igjen i dette innlegget nå som jeg sitter og leser til sykdomslæreeksamen som er på torsdag.. ønsker deg god jul nå som eksamen er overstått! 🎄

  • Reply Ida Wulff 16. desember 2019 at 00:34

   Lykke til på torsdag ❤️

 • Reply Aba 15. desember 2019 at 22:26

  Nå må jeg bare skrive; du må virkelig være Norges beste blogger! SÅ flink til å skrive og utrolig morsomt. Hyller deg!🙌

  • Reply Ida Wulff 16. desember 2019 at 00:33

   Så utrolig hyggelig at du syns det ❤️ Takk! 🙏🏼

 • Reply Anonym 15. desember 2019 at 23:38

  Ahh godt å kunne kjenne seg igjen! 4 små (kremt lange) dager til jeg får juleferie .. tårene sitter løst og dessverre er jeg nyoperert så blir ingen turer ut i regnet heller gitt!

  • Reply Ida Wulff 16. desember 2019 at 00:33

   Klem til deg ❤️❤️❤️

 • Reply Anette 16. desember 2019 at 07:02

  Haha, Piirka hadde jeg helt glemt 😂. Selv føler jeg meg mer som Ruth med min forkjølelse 🙈

  • Reply Ida Wulff 16. desember 2019 at 08:56

   Haha, der utgjør vi et smashing team 😂 God bedring 💕

 • Reply Marit 16. desember 2019 at 09:00

  Herlig innlegg, og nettopp derfor dette er en av mine favorittblogger!! Usminket og ærlig, bokstavlig talt, og i dobbel forstand😅
  Og fantastisk godt reklameinnlegg, da!!

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:05

   SÅ hyggelig, takk!! <3

 • Reply AAA 16. desember 2019 at 09:21

  Dette trengte jeg å lese idag 🙏🏼 Forspiste meg i går på chips, etterfulgt av flere timer på sofaen å tenkte på alt jeg burde lese. Eneste effektive jeg gjorde var å sortere undertøyet mitt etter farge. Så nå sitter jeg her og gir det en ny sjanse, med et hår som burde vært dusjet for lengst og nettopp inntatt kjeks og brus til frokost. Lenge leve eksamensperioden 😂 Gratulerer med å være ferdig med eksamen for i år ❤️

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:06

   TAKK, og heia deg <3

 • Reply stine 16. desember 2019 at 18:28

  så fint teppe på gulvet 😸 er det vegg til vegg teppe og hvor er det kjøpt? hva heter fargen vis du husker?😁😁😁

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:04

   Det er et gulvteppe, ikke vegg til vegg 😀

 • Reply Anonym 16. desember 2019 at 19:16

  Morsomt innlegg 😂

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:04

   <3 <3

 • Reply Ingrid 16. desember 2019 at 21:56

  Haha slike innlegg elsker jeg, takk for at du deler 😂 Og lykke til med studiene videre!

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:04

   Takk snille Ingrid <3 Ønsker deg en god jul!

 • Reply Sandra 16. desember 2019 at 23:28

  Kjenner meg så altfor godt igjen i disse beskrivelsene dine av studentlivet at jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte 😭😂 Jeg ble selv ferdig med eksamensperioden i dag, og takk Gud for det! TAKK for at du ikke pynter på sannheten, så vi som leser ikke føler oss unormale!! Haha. Gratulerer med vel overstått semester ❤️

 • Reply Ronja 17. desember 2019 at 14:08

  Hei Ida. Denne mld hører egentlig til innlegget du skrev om den fine lampen «Nickey» for en liten stund siden. Jeg har sendt deg en mld på fb (messenger) angående den og håper du kan svare meg der. Har fått lampen hjem nå men er en liten krise som jeg ser du har fått orden på hjemme hos deg. Vanskelig å forklare. Men plis sjekk messenger!
  Mvh Ronja.

  • Reply Ida Wulff 17. desember 2019 at 21:54

   Hei! Ikke fått noe av deg på messenger, men skriv gjerne her 😊

 • Reply Marie 17. desember 2019 at 16:49

  Queen Ida! Gratulerer med vel gjennomført eksamensperiode 😉

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:03

   Takk snille <3

 • Reply Shazma 19. desember 2019 at 10:40

  Gjør det noe å gå bare bestått karakter på eksamen. Det r mitt siste semester på høyskolen. Lyst til å gi opp.

  • Reply Ida Wulff 19. desember 2019 at 16:13

   Halloo det viktigste er å delta! Hvis du ikke klarer mer og hvis det går ut over resten av livet ditt: Gå for å bestå! Virkelig, det er mitt beste råd <3 ønsker deg lykke til

 • Reply Shazma 19. desember 2019 at 10:41

  Jeg får dårlige karakterer noe som gjør jeg føler meg tapt.

 • Reply Ingvild :) 23. desember 2019 at 14:52

  Herregud, de grinebildene er bare gull!! Misforstå meg rett, er dritt at du hadde det så kjipt, men kjenner meg så igjen i snørr og tårer og hovent ansikt. Takk for en god latter! Ønsker deg en rolig og fin jul, håper du får slappet godt av og ladet opp <3

  • Reply Ida Wulff 29. desember 2019 at 21:13

   <3 <3 <3

  Leave a Reply