Hverdagsliv Serietips og musikk

HODEKLØER, JULESTRESS & SERIETIPS

18. desember 2019

Hallo i luken! Jeg fikk hodekløer i pakkekalenderen min i dag – det er en undervurdert liten sak. Flere som er fan? 😂 Jeg tror Gravlyset er lei av at jeg maser om å bli tatt i hodebunnen/puset i håret. Men det er det beste jeg vet, så jeg kommer aldri til å slutte å mase. Klø ditt eget hue, liksom.

De siste dagene har jeg hatt juleferie, tenk det. Likevel har jeg ikke klart å logge meg på Macen og skrive noen ord – juleferie betyr jo egentlig bare at man får tid til å gjøre de 3215 tingene som har hopet seg opp på to do-listen. Som å kjøpe julegaver, for eksempel! Julegaveshoppingen ble ikke den idyllen jeg hadde sett for meg at den skulle bli. Men litt stress før julen er kanskje bare bra, så blir det ekstra godt når juleroen senker seg.

Tenkte å komme med noen serietips i dag, til de som allerede har fått fred på jord:❤️ Hjem til jul. Vår første norske Netflix Original! Klart vi må se den, heia Norge. Hehe. Denne miniserien handler om Johanne, en 30 år gammel kvinne uten kjæreste og barn. Og med en familie som maser og maser og maser, ender hun opp med å lyve på seg at hun endelig har fått kjæreste. Her er det mye å kjenne seg igjen i – datene hun går på, får meg til å tenke tilbake på mine siste år som singel. Det er så mange syke menn der ute. Grøss 😂 Her får du både julestemning og latter. Finnes på Netflix!

❤️ Tell Me a Story. En av de mange seriene jeg har bladd forbi i evigheter. Hadde aldri sett den hvis ikke noen hadde tipset meg i kommentarfeltet her inne! Serien er basert på kjente eventyr som Tre små griser, Rødhette & Ulven osv. Men hvis man ikke er så fan av det, kan man lett overse konseptet og bare nyte serien. Selv syns jeg det var sjarmerende å kjenne igjen karakterer og elementer fra eventyrene jeg så vidt husker. Denne var så spennende at jeg måtte ha pute foran ansiktet mange ganger! Hele sesong 1 og litt av sesong 2 ligger hos HBO.

❤️ MotherFatherSon. Denne har jeg vel nevnt i en bisetning tidligere. En av de bedre jeg har sett på lenge! Kort fortalt en thrillerserie som handler om en styrtrik familie hvor alt bare går til helvete. Jeg krysser fingrene for en sesong 2. Du kan se den på Sumo!

❤️ The Sinner sesong 2. Jeg har tipset om sesong 1 tidligere, så hvis du ikke har sett den heller, har du mye å glede deg til. I sesong 2 blir en ung gutt arrestert for et grusomt mord, og vi blir dratt inn i et nett av hemmligheter hos en… Passe gal sekt. Du kan se begge sesongene hos Netflix.

Kom gjerne med noen serietips til meg, jeg er helt tom for ting å se på! Gleder meg veldig til å binge You i romjulen, da

Nå skal jeg avgårde og fikse neglene mine, og så skal mormor, mamma og jeg bake til jul. Litt kosedag i dag, så får resten av uka heller bli et levende kaos 😄

48 Comments

 • Reply Anonym 18. desember 2019 at 12:54

  The capture på sumo om du ikke har sett den 😊 Og mellom oss.

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:03

   ooh, den tror jeg ikke at jeg har sett 😀 Mellom oss var fantastisk, gleder meg sjukt til sesong 2! Hvis den kommer..

 • Reply Anne 18. desember 2019 at 13:00

  Anbefaler «Älska mig» på Viaplay. Fantastisk fin☺️

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:02

   Taakk for tipset :*

 • Reply K 18. desember 2019 at 13:42

  Kan sterkt anbefale Succession om du ikke har sett den. Veldig bra og for et persongalleri. Og The Spy var også bra. God jul!

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:02

   Sett sesong 1, men har sesong 2 tilgode 😀

 • Reply Elisabeth L 18. desember 2019 at 14:59

  Har du sett Mindhunter? Sesong 1 og 2 er på Netflix, og basert og ekte hendelser 🙂 vi likte sesong 2 bedre enn 1, men begge er er verdt å se <3

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:02

   Jaa, elsker det! <3

 • Reply Christina 18. desember 2019 at 15:04

  Vet!!! Jeg prøver å tipse folk om «Tell me a story», men føler ikke jeg klarer å overbevise dem 😆 The Sinner 1 også er bare 🙌🏼🙌🏼
  Har du forresten sett «Unbelievabel»??

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:02

   Ahh, må ha mer Tell me a story ASAP <3

 • Reply Christina 18. desember 2019 at 15:05

  Og «Godless»??? Ja, western men så bra!!! Om et lite samfunn bestående nesten bare av kvinner i da mennene omkom i gruveulykke.

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:01

   Ikke sett!! Takk for tips <3

   • Reply LH 21. desember 2019 at 22:15

    Ida! Jeg tipset deg om Godless for sikkert et år siden, du kommer til å angre på at du ikke har sett den enda, sinnsykt bra serie 😁 tipset Kristina om den også, men tror sjangeren gjør folk (spesielt jenter) skeptiske 😄

 • Reply Yasmin 18. desember 2019 at 18:16

  Netflix anbefalinger: Timeless (! <3), Haunting of Hill House (skrekkserie, men den er så mye mer enn det! Så bra!), The Good Place (fryktelig smart og morsom serie, tidenes sesong 1 finale) Quicksand, Ozark (tenk Breaking Bad), Grace & Frankie. Animerte serier som faktisk er fryktelig morsomme: Big Mouth og Final Space.

  Fortsatt god førjulstid!

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:01

   Takk for tips! Av de jeg HAR sett, så kan jeg se at du har god smak 😀 God førjulstid til deg også <3

 • Reply Karoline 18. desember 2019 at 19:54

  Du MÅ se virgin river på Netflix, elsker den 😍

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:01

   Den er usett! Takk for tips <3

  • Reply Jeanette 21. desember 2019 at 22:43

   Det er jo en total kopi av Hart of Dixie(som er en fantastisk fin serie!) 😅

 • Reply Sanne 18. desember 2019 at 21:05

  His Dark Materials på HBO! Kan ikke huske om du har nevnt den eller ikke, men så fort du har sett 2-3 episoder kommer du godt inn i den og den er så spennende – foreløpig bare en sesong, siste episode i sesongen kommer neste uke. Husker heller ikke om du har sett Dirty John (Netflix, minner nesten litt om You), unbeliveable (netflix) eller Orphan black (netflix)

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:01

   Nei, den har jeg ikke sett! Så takk for tips <3 Dirty John har jeg sett, for en sjuking! God jul, hvis det ikke er for tidlig å si 😀

 • Reply Rikke 18. desember 2019 at 21:25

  The Marvelous Mrs. Maisel på Amazon prime, den er helt fantastisk 😂😍 virkelig verdt å abbonere på Amazon kun for denne serien! Men The man in the high castle ligger også der, og den funker den òg 👍

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:00

   Tusen takk for tips, og god jul til deg 😀

 • Reply Ida 18. desember 2019 at 22:46

  A million little things på sumo. Beste jeg har sett på lenge <3

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:00

   Takk for tips, Ida <3

 • Reply Mari 19. desember 2019 at 00:41

  The morning show på Apple TV+ må du se, er veldig sikker på at du ville likt den!! 😍 (gratis prøveperiode)
  Elsker denne serien som endelig setter kvinner og business i hovedfokus, med kvinner som vet hva de vil ha og ikke er redd for å si det. Veldig inspirerende og man blir kjapt hekta ☺️🙌🏻

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:00

   Har begynt å se NÅ! Takk for tips 😍😍😍

 • Reply Bell 19. desember 2019 at 10:12

  Gledelig jul <3

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 18:00

   God jul til deg også <3 Hvis ikke det var et serietips, da?! Hehe

   • Reply Bell 22. desember 2019 at 14:21

    Hehehehe 😂

 • Reply Julie 19. desember 2019 at 14:30

  Jeg har sett alle seriene du nevner, og er helt enig at de alle er verdt en titt! Jeg har vært tom for serier i det siste, men for et par dager siden oppdaget jeg serien «Pose», som ligger på Netflix! Den handler om LGBTQ-samfunnet i New York på slutten av 60-tallet, når dansestilen Vouge var det nye it-shit og HIV og AIDS var underkommunisert i forskning og legemiddelindustrien, og ansett for å være en selvforskyldt «pest». Utrolig hjertevarm serie om mennesker som finner samhold blant likesinnede, og som kjemper kamper for seg selv, men også for et bedre samfunn, med humor og «sassyness» <3 Anbefales!

  Takk for stadig fine innlegg. Du er gull!

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 17:59

   Hørtes spennende ut!! Tusen takk for tips og god jul ❤️

 • Reply Kamilla 19. desember 2019 at 22:00

  Hei Ida 😊 Hva har det å si for deg om du ikke «dukker opp på jobb» på et par dager? Mister du betydelig inntekt, eller er det for det meste reklamen du tjener penger på? 🧐 Ble bare veldig nysgjerrig (og veldig misunnelig, hvis det ikke har store konsekvenser for inntekt). Hilsen ei som gleder seg stoooort til litt julefri fra jobb ❤️

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 17:59

   Hei Kamilla ❤️ Det har ingen konsekvenser med mindre folk slutter helt å lese bloggen min. Så på lang sikt vil man jo miste samarbeidspartnere. Men jeg blogger som regel ikke hver dag, det finnes nok av arbeid å gjøre «behind the scenes» til tider. God jul og klem til deg! Håper du får en deilig juleferie 😊

 • Reply Christina 19. desember 2019 at 23:53

  Har du sett Succession på HBO? Fikk anbefalt den av en venn. Jeg ble forberedt på at det tok noen episoder for å like den, så jeg holdt ut. Den er faktisk veldig bra. Men vanskelig å få medfølelse med noen av karakterene da de er rimelig ufyselige. Anbefales virkelig!

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 17:57

   Jeg har bare sett sesong 1, så mangler å kose meg med sesong 2 😀 <3

 • Reply Silje 20. desember 2019 at 08:20

  Du må se Fred til lands på NRK hvis du ikke har sett det enda! Dansk thriller 🤗

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 17:57

   Ikke sett! Tusen takk for tips 😀

 • Reply Isa 20. desember 2019 at 17:52

  Du må se ikke kødd med katter på netflix! Den handler om drap, ikke spesielt mye om katter

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 17:57

   Uffda!

 • Reply Helen 20. desember 2019 at 19:48

  The capture på tv2 sumo 😍 kjempespennende!

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 17:57

   Takk for tips! <3

 • Reply C 21. desember 2019 at 00:48

  Grimm på netflix

 • Reply Cecilie 21. desember 2019 at 01:47

  Hei. Har et spørsmål som ikke er helt relevant til innlegget, men men! Hvilken typer vipper tar du? Klassiske, volum? Syns dem ser så fin ut, uten og bli så «fake». Noen plass i Oslo du anbefaler jeg kan gå til?

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 17:57

   Jeg tror jeg tar volum, men det ser ganske fake ut i en ukes tid <3 Jeg gir ikke ut info om hvor jeg går hen, så mail meg i såfall :*

 • Reply Anine 21. desember 2019 at 07:30

  God jul ❤️

  Er Hjem til jul trygt å se sammen med foreldre i jula? Hehe :))

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2019 at 17:56

   Ja, det vil jeg si! Hehe. God jul til deg også ❤️

 • Reply Yasmin 23. desember 2019 at 08:55

  Kom på to til, Billions på HBO og Pose på Netflix :)!

 • Reply Mammatil2 25. desember 2019 at 19:55

  Papirhuset… helt rå

 • Leave a Reply