Hverdagsliv

NYTT ÅR, NYE MULIGHETER?

2. januar 2020

Nytt år, nye muligheter! Vi er så opptatt av de nye mulighetene det nye året skal bringe, av den friske starten vi får. Det blanke arket. Og så våkner de fleste av oss med hodepine, knusktørr gane og vinflekker på kjolen. Selv våknet jeg på gjesterommet hos en venninne, og måtte få med meg min stakkars forlovede på badet så han kunne holde håret mitt mens jeg kastet opp. Godt nyttår! Hehe. La oss heller være enige om at det nye året starter 2. januar. For vi trenger 1. januar til å være fyllesyke, og spise «den siste burgeren». Ikke at jeg skal slutte å spise burgere, men 2019 var et meget usunt år for meg. Det har satt sine spor, og jeg er klar for å skjerpe meg. Så i 2020 blir det litt færre burgere – heldigvis er pizza også godt 😼

Tilbake til nyttårsaften! Jeg feiret med gode venner i Oslo, og kunne ikke vært mer fornøyd med feiringen. Vi fikk servert kjempegod tre-retters, og det ble konkurranse, quiz og spill. Fikk til og med sett noen raketter før jeg sovnet fra festen 🤭Så fine folk ❤️

I dag startet vi det nye året med en gåtur, før kjøleskapet ble fylt opp av økologiske grønnsaker. Nå skal vi straks tømme leiligheten for julepynt, og det gleder jeg meg så iiinnmari til! Har vært kjempekoselig med alt det røde, men jeg er stappmett. Stappmett på rødt og grønt, jeg vil bare ha det ryddig og rolig her. Så blir det spennende å se hvor mange kasser denne julepynten kommer til å fylle….

Ellers: Nå har jeg vært uten snus i 5 dager og 13 timer. For å være ærlig, så har jeg det helt jævlig. Jeg svetter, fryser, er dritkvalm – og har selvfølgelig kort lunte. Jeg våkner om nettene, er trøtt uansett hvor lenge jeg sover, og ja… Det er noe skikkelig drit. Men jeg håper det snart blir bedre nå 🙏🏼 Hvis bare den dumme kvalmen går over, så er det ikke noe stress 😅

Vi høres snart igjen 😽

11 Comments

 • Reply Helene 2. januar 2020 at 15:32

  Godt nyttår, Ida! Jeg er gravid i 12. uke og har akkurat samme symptomer som deg, haha. Tanken på belønningen holder meg gående, kanskje du også trenger en premie?

  • Reply Ida Wulff 2. januar 2020 at 20:53

   Godt nyttår og gratulerer så mye! ❤️ belønningen er at hjørnetannen min ikke blir noe lengre 😂🙊

 • Reply Nysgjerrigper 2. januar 2020 at 15:59

  Skal vi ikke få se forlovelsesringen snaaaaart?

  • Reply Ida Wulff 2. januar 2020 at 20:52

   Den er på sitt andre besøk hos gullsmeden for krymping 😅 så den dukker opp når den dukker opp!

 • Reply Astrid 3. januar 2020 at 16:34

  Jeg giftet meg for noen år siden, og hadde drømmmebrylluppet, men det kostet meg mye stahet på alle som mente noe om alt. Prøv å ha fokus på at alt skal være billigst mulig – det blir likevel en god del penger som må brukes. Vi hadde billig lokale, grei mat med ikke alt for mye folk, men det ble likevel 100.000 kr på hele greia! Gleder meg til å følge bryllupsforberedelsene deres =)

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2020 at 03:45

   🥰🥰

 • Reply Linn L. 4. januar 2020 at 20:38

  Åhh Ida, jeg lo så godt av den storyen på insta av deg med abstinenser (sorry not sorry) – det så så fælt ut😂😭 Håper du er ov3r det verste snart?!!
  Forøvrig er jeg helt enig i at 1.januar ikke teller som en del av det nye året – prøv å ha en kid på 1 år tiiiidlig dagen etter å ha holdt nyttårsmiddagen (edru selvfølgelig) 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

 • Reply Aline 8. januar 2020 at 02:48

  Nå har jeg ikke fått æren av å gifte meg enda; men det jeg har observert som både forlover og «vanlig» gjest i andres bryllup er følgende:

  – Ingen bryr seg om du har hvite, lysegrønne, okergule eller rød servietter. (Jo kanskje rød faktisk, haha, men ellers..) De skal tørke seg rundt munnen og så lenge det ikke tar helt av på fargekartet så er det jo OK.
  Jeg stod 2 timer i en butikk med bruden å skulle hjelpe med å velge mellom hvit og lyyyyyyysegrønn. Altså… Brudgommen var fargeblind, men han skulle FaceTimes i tillegg for å høre hva han syns gitt.

  – Dagen er selvfølgelig deres og det er der fokuset burde være, men det er seriøst drita kjedelig å mingle på et lokale med et svett fruktfat i flere timer fordi brudeparet er avgårde til fotografering. Husk aktiviteter/underholdning eller bare en veldig bra location med ting å se på/gjøre. Jeg mener det perfekte må være å sende gjestene avgårde i sånn bytog på sightseeing med vin og rebus 😂 Da brytes isen med alle SÅ lett!

  – Toastmaster må ha kontroll og faktisk være ganske artig. Ikke hoppe opp i tide og utide slik at alle må stoppe å spise, det blir litt knotete.

  – Sett ut engangskamera på bordene, ekte og levende bilder! Og ingen kan slettes eller redigeres.

  – Velg den kjolen du føler deg mest komfortabel i. Husk å sette deg ned i de du prøver for å se at det også duger.

  Lykke til💕 Gleder meg til å følge prosessen. ☺️

  • Reply Ida Wulff 9. januar 2020 at 21:09

   Takk for masse konkrete og fine tips!! <3 Klem til deg 😀

 • Reply http://mobileautodetailingkc.com 11. august 2023 at 18:16

  Awesome blog article. Cool.

 • Reply Anaxani 1. november 2023 at 09:20

  Systemic lupus erythematosus after mesotherapy with acetyl L carnitine cialis 20mg

 • Leave a Reply