Hverdagsliv

RINGEN & EN NY LIVSSTIL

5. januar 2020

God søndag fra kjøkkenbordet! Her er mitt hundrede forsøk på å få vist frem forlovelsesringen. Jeg syns det er så vanskelig å få til pene bilder av fingrene mine, så jeg gikk for knoke-posering denne gangen 😂 Dessuten har jeg RØD manikyr… Jeg som så å si alltid har en klassisk fransk manikyr – hvorfor måtte jeg gå bananas og se ut som nissens lille hjelper denne gangen?! Forlovelsesnegler = fransk manikyr. Det irriterer meg at jeg bommet, og ja, det er overfladisk. La meg leve.

Nok om min minst fotogene kroppsdel, og over til det som skjer i bakgrunnen her. Gravlyset har fermenteringsverksted… Hele leiligheten lukter kål, løk og jeg vet ikke engang hva. Å starte et nytt og sunnere år er en evig klisjé, men vi er ikke for kule for å gi det et forsøk. Det har i hvertfall ikke stanset oss fra å bruke tusenvis av kroner på Berit Nordstrand sine bøker, økologiske grønnsaker og nytt kjøkkenutstyr 😂 Og slapp av – dette småchubby kjæresteparet går ikke inn for å slanke seg. Vi har bare oppdaget hva tarmen egentlig er, og skal behandle den meget godt fremover, i håp om et langt og lykkelig liv med masse energi. Denne endringen har jeg skikkelig tro på, og det har jeg aldri ellers. Hvis du trenger matinspo som er bra for tarmen, kan jeg anbefale å se de to sesongene med Bra Godt på Sumo ❤️ Kanskje du plutselig sitter og fermenterer grønnsaker du også, hehe.

Det er min kjære som er kjøkkensjef og tar seg av fermenteringen. Jeg skal ikke prøve å late som om jeg er oppe og hopper engang. Jeg er faktisk nede i kjelleren og surrer littegrann om dagen. Det er flaut. Å ikke være radioaktiv av glede, etter verdens beste jul hvor jeg til og med ble forlovet. Men snus-abstinenser og mensen er en dårlig kombo,  jeg håper at jeg snart føler meg som meg selv igjen. Tenk at jeg har vært uten snus i en uke nå! Jeg vet med sikkerhet at jeg aldri kommer til å snuse fast igjen, for dette var slitsomt.

Resten av kvelden blir det (sunn) pizza og en fin film på TV. Måtte morgendagen bli lysere og abstinensfri (for oss alle) 😽

37 Comments

 • Reply Beate 5. januar 2020 at 20:50

  Så gøy!!!😁 Jeg har også prøvd meg på fermentering! Masse godt å lage! Og ja, den seien er gull å se på! Mye kul tarmprat der!😉 SÅ fin ring!!! Du er rå Ida! Snart er abstinensene over! You rock!🤘Stor klem! ❤️

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2020 at 09:55

   Stor klem til deg og Beate, håper du har hatt en fin start på det nye året 💖😗

 • Reply Anonym 5. januar 2020 at 21:01

  Hei Ida! Kan du please holde oss oppdatert på snus sluttingen? Er selv på dag 5 og føler jeg er inne i en dyp depresjon. I tillegg er jeg blitt syk, og får nesten angst av å tenke på at jeg er på vei inn i en travel skoleperiode – UTEN snus. Serriøst, jeg er på gråten! 😪 Har du prøvd onico? Har ikke prøvd det selv men er redd for om det er like ille for tannkjøttet…?

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2020 at 09:54

   Hei stakkars du ❤️ jeg føler med deg! Kos deg med andre ting, enn så lenge. Selv bruker jeg onico akkurat nå – men som du sier, det er virkelig ikke bra for tannkjøttet det heller. Derfor har jeg gitt meg selv ut uken, og så slutter jeg med det også. Prøver å ta så få onico som mulig gjennom dagen. Heier på deg!!

   • Reply Anonym 6. januar 2020 at 18:33

    Uff, det skal ikke være lett….. Man føler jo at man mister sin nærmeste venn, omtrent? Merker også at jeg blir myyye mer sulten og fysen på mat 🙄Skal prøve å holde meg unna onico og så godt som mulig (men ty til den om suget blir for stort og på fest 🤓). Fikk aldeles skrekken etter jeg faktisk studerte tannkjøttet mitt her om dagen, og visste heller ikke at tannkjøttet ikke vil komme tilbake der det har trekt seg opp!!! 😩 Uansett, klapp på skulderen til oss så langt!

    • Reply Ida Wulff 9. januar 2020 at 21:15

     Æsj, tannkjøttet!!! Man blir jo livredd… Heia oss ja <3

 • Reply Ida 5. januar 2020 at 21:33

  Gratulerer med forlovelsen🥰

  Så gøy dere tester fermentering! Har kun prøvd å fermentere kål, det må ha skjedd noe feil i prosessen🤔 ihvertfall så holdt jeg på å gå i spyinga av lukten (og da er det noe galt har jeg forstått)😂 Så gjerne oppdater hvis dere finner noen favoritter så skal jeg prøve igjen🤩👏 Anbefaler kombucha og vannkefir på det sterkeste btw👌

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2020 at 09:53

   Tusen takk! 💕 hehe, uffda, det hørtes ikke noe særlig ut. Hvis dette blir en suksess, skal jeg absolutt skrive om det 👏🏼

 • Reply Tone 5. januar 2020 at 22:09

  En annen ting i bakgrunnen: Hva skjer med vasken deres?

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2020 at 09:49

   Ekstrem oppussing!

 • Reply Randi 5. januar 2020 at 23:48

  Gratulerer så mye ❤️
  Lekker ring, men på venstre hånd? Eller blir jeg lurt av bildet?
  Det er vel høyre hånd som er vanlig her til lands? Eller?

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2020 at 09:52

   Tusen takk ❤️ ja, har også hørt at det er vanlig. Men så likte jeg å ha den på venstre – kanskje fordi jeg er venstrehendt 😄

   • Reply Aline 6. januar 2020 at 12:05

    Så kult at du er venstrehendt…me too! Jeg liker også best å ha ringene mine på venstre hånd. Du kan helt fint ha forlovelsering på venstre, men giftering på høyre om du skal følge «norske regler» 🙂

    • Reply Ida Wulff 6. januar 2020 at 15:22

     Hmm, gifteringen skal jeg nok ha på stortåa ;p

   • Reply Camilla 6. januar 2020 at 19:21

    Kan tenke på at i Danmark har de den på venstre, og late som det er derfor 😂

    • Reply Ida Wulff 7. januar 2020 at 01:42

     😂👍🏼

   • Reply Madeleine 7. januar 2020 at 19:12

    Jeg er også venstrehendt og ville puttet den på venstre hånd fordi det faller meg naturlig. Nærmest hjertet ❤️ Må også si at jeg kunne ikke brydd meg mindre om hvilken hånd folk mener jeg skulle hatt ringen på altså

    • Reply Ida Wulff 8. januar 2020 at 00:57

     Veldig enig 😅🙈❤️

 • Reply Julie 6. januar 2020 at 06:56

  Nydelig at dere har oppdaget fermentering og tenker på hva som er bra for tarmene! Det henger så utrolig godt sammen med resten av kroppen! Sjekk ut vannkefir, nå som dere er i gang! Det gjorde underverker for min kropp og mage! Og gratulerer så mye med forlovelse, gleder meg til å følge deg på veien mot bryllup! 😉 <3

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2020 at 09:48

   Vannkefir har jeg bare hørt om, ikke satt meg inn i hva det er. Men det skal jeg så absolutt gjøre 😊 og tusen takk! ❤️

 • Reply Anonym 6. januar 2020 at 18:38

  Man kan vel selv velge hvilken hånd man vil ha både giftering og forlovelsesring på? 😄 Jeg har begge mine på venstre! Jeg er også venstrehendt og foretrekker å ha dem der ☺️
  Ringen din er nydelig forresten ❤️

  • Reply Ida Wulff 9. januar 2020 at 21:15

   Tusen takk ❤️ Venstre er best 😀

 • Reply Camilla 6. januar 2020 at 18:53

  Forlovelsesring brukes ofte på venstre tror jeg 🙂 Min er på venstre – og tror nesten vi har like ringer. Er den fra Gullfunn? LEKKER <3

 • Reply Julie 6. januar 2020 at 19:45

  Elsker å følge bloggen din og din hverdag.
  Gratulerer så mye med forlovelse❤️

  • Reply Ida Wulff 7. januar 2020 at 01:41

   Så hyggelig, tusen takk for at du følger ❤️❤️

 • Reply Nina 6. januar 2020 at 21:20

  Gøy med noe nytt 😄

  Send gjerne litt snusfrie tanker hitover, på torsdag etter jobb har jeg ei uke fri og den uka skal etter planen benyttes bak låste dører (så jeg ikke begår mord) når jeg prøver å kutte snusen selv 😂

  • Reply Ida Wulff 7. januar 2020 at 20:39

   Ååååå, masse lykke til! Jeg heier på deg <3

 • Reply Anonym 6. januar 2020 at 22:45

  Hei Ida. Gratulere så mye med forlovelse. Jeg har alltid følt du er ærlig og oppriktig. Pleier aldri å kommentere på din blogg, men jeg har et spørsmål. Har du noen tips for kjærlighetssorg? Litt uheldig tidspunkt å spørre rett etter forlovelse, men håper du vil ta deg tid. Fortsett å være den ekte bloggeren du er. Ingenting har fått meg til å smile de siste dagene- men så kom jeg på paraply innleggene dine, har lest alle sammen. Takk for at du deler. Varme klemmer fra meg til deg❣️

  • Reply Ida Wulff 9. januar 2020 at 21:12

   Hei kjære du, beklager at jeg ikke rakk frem til kommentaren din før nå <3 Min erfaring er at det faktisk ikke finnes noen kur. Annet enn å gråte så hardt at det ikke er mer igjen, og ligge og føle at man dør helt til man merker at det ikke kan bli verre. Plutselig blir det stille og lysere, og du skjønner at det faktisk er sant som alle sier: Tiden leger alle sår. Og det blir litt bedre for hver dag som går. Kjærligheten kan være brutal, sender deg mange gode klemmer og tanker <3

 • Reply Julia 6. januar 2020 at 23:32

  Gratulerer så mye med forlovelse, vakre Ida 🙂
  Nydelig ring, vil du fortelle hvor den er fra?

  Ønsker deg et godt nytt år og lykke til med å slutte med snus, you can do it 😀

  Klem

  • Reply Ida Wulff 9. januar 2020 at 21:09

   Tusen takk <3 Ringen er kjøpt hos en lokal gullsmed her hvor jeg bor. Vet ikke hvor den er på, venter på å få sertifikatet 😀 Klem

 • Reply Siri 7. januar 2020 at 19:54

  Anbefaler deg å sjekke ut Helene Ragnhild når det kommer til fermentering og kosthold som er godt for tarmen! Hun er bare rådyktig <3

  • Reply Ida Wulff 7. januar 2020 at 20:38

   Takk for tipset, skal sjekke henne ut <3

 • Reply Guro 8. januar 2020 at 11:34

  Gratulerer så mye med forlovelsen og for en nydelig ring 🙂 Gleder meg til å følge deg fremover med tanke på bryllupsplanlegging og alt som hører med. Og ikke minst i matveien. Du er så fin på alle måter! Takk til deg for all inspirasjon og små gleder i hverdagen, og ikke minst; takk for ærligheten <3

  • Reply Ida Wulff 8. januar 2020 at 23:33

   Så snill du er ❤️ tusen takk for at du er her inne!

 • Reply Mettez 8. januar 2020 at 17:00

  Hvor mange leser innleggene dine? Har det blitt flere eller færre de siste par årene?

  • Reply Ida Wulff 8. januar 2020 at 23:33

   Ganske stabilt 😊

  Leave a Reply