Hverdagsliv

FRISK SØNDAG + SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL

12. januar 2020

For en frisk og solfylt søndag! Her hjemme startet dagen med en fresh frokost, før vi hoppet i turklærne og bevegde oss ut i frisk luft. Vi har gått tur, og besøkt venninnen min som bygger hus rett oppi veien. Derfor jeg er litt støvete i tøyet, hehe. Men åh, man får jo lyst til å hive seg rundt og lete etter tomt med det samme, når man ser andre bygge hus….

Uansett! Det er på tide å svare på ukens spørsmål ❤️

Når blir bryllupet?
Det vet vi ikke enda 😌 Vi har mange store spørsmål på bordet om dagen, så vi flytter litt rundt på bryllupet hver eneste dag 😅 Min første tanke var at det måtte bli i 2020 – og akkurat nå er jeg på 2022. Men alt kan skje, haha.

Klarte du å slutte med snusen? 
JAA, har passert to uker nå! Bruker fremdeles Onico littegrann, men skal snart slutte med det også.

Krangler du og kjæresten ofte? 
Vi kranglet mye mer i starten enn det vi gjør nå – det var en del av det å bli kjent og tilpasse seg hverandre.. Nå har vi så å si aldri alvorlige krangler – kun sånn hverdagskrangling som gjerne har et glimt i øyet, eller som blåser over på 5 minutter.

Er du gravid? Du stråler om dagen 😍
Nei, det er jeg ikke. Jeg kommer til å dele det når jeg blir gravid. Men takk likevel 😉

Dine beste tips for å skrive en god bacheloroppgave? Hilsen stressa student!
Hmm.. Gjør det enkelt for deg selv, ikke tenk at du skal finne opp kruttet på nytt. Skriv om et tema som interesserer deg. Og bruk tiden din med veileder godt – det hjalp meg masse. Kom godt forberedt til veiledningstimer, så du får mer ut av dem. Og gjør skrivingen til noe hyggelig. Ha det rent og ryddig rundt deg, handle inn masse god (og gjerne sunn) snacks, tenn levende lys og ta hyppige pauser. Hvis du skriver med noen, lag taco og gjør noe hyggelig sammen innimellom. Lykke til 🤗

Hvor lenge var du og Gravlyset kjærester før dere ble samboere? 
Vi ble kjærester 8. september og flyttet sammen 14. oktober 😂 Det hadde aldri skjedd hvis jeg ikke allerede hadde sagt opp leiligheten jeg leide på Tjuvholmen. Jeg skulle jo egentlig flytte hjem til foreldrene mine mens jeg ventet på nybygg, så det ble bingen i stedet.

Hva er det koseligste du vet å gjøre sammen med kjæresten? 
Kjøre bil, gå tur, sitte ved kjøkkenbordet og prate, være på ferie (minus flyturen), fredagskvelden generelt ❤️

Kommer du til å dele bryllupsplanleggingen? 
Det har jeg ikke tenkt på, men det kan jeg helt sikkert gjøre. Jeg deler jo det meste av livet mitt 😽

Hvorfor slutter du å snuse? Jeg finner ikke motivasjon til det 😭
Fordi tannkjøttet/innsiden av overleppa så ut som den hadde vært gjennom en kjøttkvern. For ikke å snakke om tannkjøttet som har begynt å trekke seg tilbake over hjørnetannen. Det, i tillegg til at jeg er redd for kreft i munnen, var nok motivasjon for meg!

Frokosttips?
Min faste frokost om dagen er: Yokos (en vegansk yoghurt) med granola, blåbær, kiwi, en dæsj økologisk honning og en klatt økologisk peanøttsmør.

Hva betalte dere for leiligheten, og kommer det snart en ny house tour?
Vi betalte i underkant av 7 millioner. Jeg har lagt ut en uferdig house tour her. En ny kommer når vi er ferdige med å innrede, og det vet jeg ikke helt når vi er 😀 Vi har alle de store tingene på plass, men det er liksom ikke blitt skikkelig hjemmekoselig her enda.

Hva falt du for ved Gravlyset? 
Han var en snill, glad og ukomplisert fyr som viste interesse for meg uten at det ga meg brekninger 😂 Jeg har prøvd å date snille, fornuftige menn tidligere, men de har alltid endt opp med å gi meg den følelsen jeg fikk på barneskolen, når gutter var forelsket i meg. Den ekle følelsen når noen spurte om sjans… Eller ga meg et hjertesmykke i gave. Det klør under huden, og jeg må bare vekk. Er det noe som kjenner seg igjen i dette? Ingen? Nei? Hehe. Uansett. Gravlyset, eller Dennis som han heter, er en fantastisk snill fyr med masse humor og omsorg. Vi har de samme verdiene og ønskene for livet, og er egentlig bare en veldig god match! Syns jeg, da 💖Jeg tror vi stopper der! Tar med meg resten av spørsmålene til neste uke 🤗

Nå skal vi ha planleggingsmøte i heimen, det er sommerferien som skal diskuteres. Og det skal gjøres foran peisen under et pledd, herreguuud så kald jeg er. Kanskje det varmer litt å planlegge sommeren. Snakkes snart!

14 Comments

 • Reply Carina 12. januar 2020 at 18:05

  Dette spørsmålet er på ingen måte fiendtlig innstilt, selv om det sikkert kommer til å høres slik ut – men jeg lurer: bruker du botox/fillers/andre «fillerprodukter» i ansiktet? Eller har du bare ekstremt gode hudpleieprodukter som får ansiktet ditt til å se SÅ stramt men smooth ut?

  Jeg må også få si at jeg syns du gjør en veldig fin jobb med bloggen din, og at jeg mener genuint du er den siste gjenlevende bloggeren i Norge som blogger GODE innlegg! Alle andre har blitt så kommersielt fokusert og ingen skriver gode, relateable innlegg lenger. Venninneinnlegget ditt var fantastisk. Håper du fortsetter å skrive innlegg om alt og ingenting mange år til <3

  • Reply Ida Wulff 12. januar 2020 at 22:34

   Hei <3 Ah, nei, det er lenge siden jeg har tatt noe sånt. Ikke at jeg er i mot det eller aldri skal ta det igjen – men det kan jeg ikke snakke mer om her 😅 Skal også sies at jeg heller ikke er så smooth som jeg ofte ser ut på bloggen, bildene her blir blurry og utydelige, noe som er platformen sin skyld. Har prøvd å få fikset det i evigheter.. Men jeg må jo si at jeg selv syns jeg har en veldig fin og glødende hud, og det er nok takket være de 10 minuttene jeg spanderer på huden min hver morgen og kveld. Sørger alltid for at den er helt ren, får nok pleie, og tar de tilskuddene jeg tror på. Og tusen takk for så utrolig fine ord, det setter jeg virkelig pris på ❤️ Stor klem

 • Reply ElisabethH 12. januar 2020 at 19:43

  Kjenner meg veldig godt igjen i kløingen! 😂 Samtlige gutter/menn har gitt meg underhudskløe og jeg har gjort det slutt med alle – helt til jeg ble sammen med nåværende samboer. Plutselig var det akkurat som om jeg fant en egen ro. Selvom jeg var oppspilt og forelsket og på mange måter livredd – så var jeg rolig i hjertet, på en måte. Dårlig formulert, men. 😀 Det var i alle fall tydelig fra veldig tidlig av at han var «den rette», om man kan kalle det det.

  Det tok 32 år før jeg fant ham, men jeg er så glad jeg ikke tok til takke med noe som ikke føltes helt riktig! ❤

  • Reply Ida Wulff 12. januar 2020 at 22:39

   Haha, godt å høre at vi er flere med den «sykdommen» 😂❤️ Og så fint at du fant den riktige til slutt! Klem til deg

 • Reply Caroline 12. januar 2020 at 22:29

  Hei! Hvordan planlegger du å legge opp dagene under masterskriving? Er så fint å kunne følge en som er i samme bås, sjeldent med influensere med typ lik studiehverdag. For har inntrykk av at du skal skrive nå? Klem fra Caroline🥰 og lykke til!

  • Reply Ida Wulff 12. januar 2020 at 22:38

   Hei <3 Jeg går deltid, og skal dessverre ikke begynne med skrivingen enda! I wish, gleder meg faktisk, hehe. Men jeg har ikke så mye å komme med på det området. Ønsker deg masse lykke til. Klem 😀

 • Reply Frida 13. januar 2020 at 21:21

  Elsker bloggen din Ida! Du skriver på en morsom og reflekterende måte. Morsomt med spørsmål🤗

  Ha en fin uke🤗

 • Reply Jenn 13. januar 2020 at 22:32

  Haha!! Følelsen du beskriver rundt det «å bli spurt» på barneskolen og erfaringen med _for snille gutter er så SPOT on hvordan jeg har hatt det. Jeg får pækkærn og løper! Som dessverre har ført til at jeg crusher på de mindre snille typene ifuknowwhatimean

  • Reply Ida Wulff 14. januar 2020 at 01:52

   Hvorfor er vi laget sånn!! Det er så dumt 😅

 • Reply Isabell 14. januar 2020 at 00:43

  Herregud, gleder meg på dine vegne! 🤗 Gleder meg også til å se deg i brudekjole 😍

  • Reply Ida Wulff 14. januar 2020 at 01:49

   😄❤️❤️

 • Reply Mari 14. januar 2020 at 20:50

  Jeg kjenner meg utrolig godt igjen i det du skriver om dating av gutter. Bare jeg får en følelse av at jeg blir heelt kvalm av tanken på at enkelte skal ta på meg? Unngår å date for å slippe følelsen jeg får av enkelte, hvordan skal det gå… Haha!

  Ellers er jeg veldig enig i første kommentaren i innlegget, du skriver utrolig godt, stå på <3

 • Reply Ida Johanne 15. januar 2020 at 11:35

  Til neste spørsmålsrunde. Jeg så på Sophie elise sin verden på tv, der hun sa at hun tror ikke blogging er like I bildet om 3 år. Har du tenkt noe på det? Jeg merker at flere influencere går til YouTube, er det noe du har i tankene eller har du noen fremtidsplaner om blogg skulle falle helt ut? Jeg håper ikke du slutter å blogge selv om kanskje blogging er på vei ut. Du er vel den jeg leser fast pga din hverdagslige blogging og ikke prøver å være så mye ekstra. Vært fast leser siden du startet, nå er jeg 27 og plutselig innser at shit blogging har vart noen år! Men du holder dirve i bloggingen selv om noen dager er sikkert ikke like motiverende alltid! U go girl!

  • Reply Ida Wulff 15. januar 2020 at 11:54

   Jeg tar det med i neste ukens spørsmål, takk! <3 Og så hyggelig at du har fulgt meg så lenge! Klem til deg

  Leave a Reply