Hverdagsliv

SLIK STARTER JEG HVER DAG

16. januar 2020

Inneholder reklame for Oslo Skin Lab

GOD MORGEN ☕️

Etter at vi la om livsstilen vår her hjemme, ser morningene litt annerledes ut. Jeg har nemlig ikke pleid å spise frokost, fordi jeg ikke føler på sult før utpå formiddagen. Men nå har jeg funnet ut at kroppen og hodet mitt faktisk fungerer bedre hvis jeg får i meg en fresh frokost før dagen starter, så det har jeg begynt å ta på alvor.

Men når man ikke har lyst på mat, er det ikke bare å kaste i seg en tørr brødskive. Neida… Her må det dulles, styres og gjøres apetittelig – og sunt, så klart 😉

DEN FASTE FROKOSTEN BESTÅR AV: 

 🌱 Kaffe med kollagenpulver fra Oslo Skin Lab

🌱 Vegansk yoghurt med granola, blåbær, kiwi, en dæsj honning og en klatt peanøttsmør.

🌱 Vann + vitaminer, som ikke er avbildet her

💚 Noen tips: Kjøp økologisk og plantebasert når det lar seg gjøre. Og skrell kiwien med potetskrelleren, så du kutter vekk minst mulig. Putt kollagenpulveret i kaffekoppen før kaffen, da vil du ikke merke at den er der.

Nam nam, dette burde du prøve, hvis du er en frokost-hater sånn som meg 😄 Nå har jeg spist dette i snart en måned, så det kan jo være at jeg gjør noen justeringer snart.

Kollagenpulveret har jeg selvfølgelig fortsatt med inn i det nye året også. Nytt er det at Gravlyset også har begynt å ta det. Han har alltid «stjålet» andre vitaminer av meg, men ikke vist interesse for kollagenpulveret. Det forandret seg da vi la om kostholdet, og begynte å tilbe Berit Nordstrand. Han bare: Duu…? Det kollagenpulveret ditt? Haha 😂 Alt man må dele når man havner i et forhold…

Uansett: Kollagenproduksjonen i kroppen vår svekkes med alderen, og synker gradvis når vi nærmer oss 30 år. Og det er da linjer og rynker begynner å dukke opp. Å få i seg kollagen kan være bra for flere områder, blant annet hår, hud og negler. Folk er forskjellige og opplever nok forskjellig effekt. Personlig har jeg oppnådd mindre rynkedybde (les om det her), hud som føles mykere på kroppen, og såpass sterke negler at jeg har sluttet å bruke akryl og gelénegler. Anbefaler deg å lese Oslo Skin Lab sine studier her. De har gjort studier på at The Solution (kollagenpulveret deres) kan redusere og forebygge linjer, rynker og cellulitter. Sistnevnte har jeg ikke merket noe til selv – ærlighet varer lengst!

Hvis du vil starte det nye året med Oslo Skin Lab sitt kollagenpulver i kaffen, vannet eller maten din (ja, du kan blande det i hva som helst, det smaker ingenting) så skal du få et kjempegodt tilbud på det: 60% rabatt på din første bestilling, og deretter 30% rabatt på de neste leveringene etter det. 

Du kan bestille HER ❤️

PS. Når du bestiller blir du automatisk abonnent. Du kan si opp når som helst, hvis du ikke ønsker å fortsette å ta kollagenpulveret. 

 

34 Comments

 • Reply Anna 16. januar 2020 at 07:56

  Hvilken yoghurt og granola bruker du?:) prøver å venne meg til frokost selv..

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2020 at 08:43

   Yokos fra Berit Nordstrand, granola fra Bare Bra 💕

 • Reply Pernilla 16. januar 2020 at 08:27

  Hei!
  Tror du det vil gjøre huden bedre på en som er tidlig i 20-årene? 😄

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2020 at 08:42

   Tror du fint kan vente til slutten av 20-årene med å ta kollagenpulver 😊❤️

 • Reply Helene 16. januar 2020 at 08:51

  Angående kollagen så tenkte jeg bare å informere om at det er veldig mangelfull dokumentasjon på effekten av kollagen, og det som finnes tilsier at det ikke har noen effekt, og at det faktisk kan fungere mot sin hensikt hvis eldre spiser det. Litt mer informasjon her:
  https://www.ntfe.no/i/2018/2/tfe-2018-02b-1523

  Når det skal sies er det ikke farlig for unge og friske personer å ta kollagen, egentlig bare unødvendig å bruke penger på, og det finnes ingen quickfix for huden som man kan gjennomføre, utenom kirurgi eller lignende da. Når det kommer til å gjøre det beste mulige for huden sin, så kommer man langt med mye vann, nok grønnsaker og et generelt sunt kosthold!

  Hilsen Helene

  • Reply Nina 16. januar 2020 at 12:38

   Tenkte på det samme. Studerer dette her, og det er mye kritikk rettet mot de som foretar denne forskningen. Den omtales som objektiv, men det er mye som skurrer dersom man ser på det med kritiske og faktiske, objektive øyne. Kjemisk sett er kollagen proteiner som brytes ned til aminosyrer, på lik linje med vanlig mat. For å si det veldig forenklet.

   Dog, føler man at det funker og drar nytte av det, så er det jo ikke skadelig.

 • Reply Malin 16. januar 2020 at 12:25

  Du er min favorittblogger, den første jeg begynte å lese fast og jeg berømmer deg for innleggene dine om HPV-vaksinen og #sjekkdeg. Men jeg blir så matt når du reklamerer for sånt fjas som dette og andre kosttilskudd 😩 Jeg skjønner at det er annonser du lever av, men det må finnes bedre ting å annonsere for enn dette som absolutt alle med et helt normalt kosthold ikke har bruk for? Veit du takker nei til mange samarbeid og det er nettopp derfor jeg ikke forstår hvorfor kosttilskudd kommer gjennom nåløyet hos deg. Det er bare tull!

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2020 at 18:51

   Hei! Det er veldig hyggelig, takk 💖 men jeg syns virkelig ikke dette er fjas, jeg vet at jeg har fått de resultatene jeg har fått. Jeg har testet kosttilskudd i lange baaaner som jeg aldri ville reklamert for, feks skin repair, piller som skal øke forbrenningen ++. Men dette står jeg for, og kommer også til å bruke den dagen jeg ikke lengre får det sponset 😊

 • Reply AAA 16. januar 2020 at 12:33

  Takk for frokostips, det må jeg teste ut! Og gratulerer med C 😍 Så utrolig behagelig ut det settet du har på deg på første bilde, kan jeg spørre hvor det er fra? Ha en fin dag videre til deg!

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2020 at 14:01

   Tusen takk 😀 Settet er fra H&M. Fin dag til deg også <3 <3

 • Reply Renate 16. januar 2020 at 13:38

  Kor har kjøpt det fine settet som du har på det på bilde? Takk for svar 🙂

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2020 at 14:00

   H&M 🙂

 • Reply Trine 16. januar 2020 at 15:43

  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt bestikket ditt…

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2020 at 18:49

   Det er fra Kremmerhuset 😊

 • Reply Linn B 16. januar 2020 at 17:07

  Hei Ida. Virker som du driver skjult reklame for Berit Nordstrand. Nevnt henne flere ganger i det siste, og bilder av yoghurten i dette innlegget. Ser stadig kommentarer om «hvor er ditt og datt fra!» og selvfølgelig er første kommentaren her om det. Jeg tror du har skrevet den selv og at du driver skjult markedsføring.
  Du er smartere enn de fleste andre bloggere, men jeg gjennomskuer deg her altså.

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2020 at 17:25

   HAHA, skulle gjerne vært sponset av Berit Nordstrand, koster skjorta 😂 god bedring med attituden din!

 • Reply Mona 16. januar 2020 at 17:58

  Hei Ida 🙂 Hvilken størrelse har du den trini fake fur jacket Ella & ill i? Jeg prøvde å bestille den på nett, men de er utsolgt i størrelse M 🙁 Er den helt vanlig i størrelsen?:) Takk for svar 🙂

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2020 at 18:04

   Jeg har M, opplever at den er vanlig i str 💖

 • Reply Mona 16. januar 2020 at 17:59

  Hei Ida 🙂 Hvilken størrelse har du den trini fake fur jacket fra Ella & ill i? Jeg prøvde å bestille den på nett, men de er utsolgt i størrelse M 🙁 Er den helt vanlig i størrelsen?:) Takk for svar 🙂

 • Reply Tutta 16. januar 2020 at 18:07

  Kan du ikke skrive litt mer om livsstilsendringen deres? 😊 Syntes det er både spennende og inspirerende å lese om ✨

  • Reply LH 16. januar 2020 at 19:28

   Uff, nei takk! Med all respekt til deg Ida, men livsstilsendringer og kosthold er vel det jeg ønsker minst av, middagstips er supert, men der stopper det for min del 😄 her er det min historikk med spiseforstyrrelse som kicker inn, så mulig flertallet av leserne dine er uenige med meg, og ønsker mer om livsstil og kosthold 😊

   • Reply Ida Wulff 16. januar 2020 at 20:13

    Dont you worry ❤️❤️❤️ ville aldri funnet på å dele noe som har med vekt/slanking/kroppsfokus å gjøre. Nå vet jeg ikke nok om hva som trigger, men jeg har ikke planer om å dele noe annet enn tips til god (og sunn) mat. Please si i fra til meg hvis du noen gang føler at jeg går over en grense, vil da ikke miste deg som leser LH 😌

 • Reply Helene 17. januar 2020 at 10:15

  Ettersom du ikke svarer på kommentaren min over, så tillater jeg meg å legge inn en ny kommentar, hehe! Selv om du personlig opplever en virkning av dette kosttilskuddet, så betyr det ikke at det faktisk fungerer. Man skal ikke kimse av placeboeffekten! Og jeg personlig mener at dette blir dyrt å betale for placeboeffekten. Du som influencer og når ut til mange, bør være forsiktig med hva du anbefaler av kosttilskudd, spesielt de som ikke har noen dokumentert effekt. Greit nok at produktet ikke gjør noen skade, men det er dyrt, og man kommer SÅ langt med bare helt vanlig mat. Måten du har reklamert på i dette innlegget er misvisende, og det syns jeg er veldig synd.

  Jeg liker deg og bloggen din virkelig godt, Ida, men måten du reklamerer på her gjør at du mister troverdigheten litt hos meg. Håper at du fremover sjekker opp i aktuelle fakta når du har tenkt å reklamere for kosttilskudd, og ikke bare blir lurt av de som faktisk betaler deg for denne reklamen.

 • Reply Sara 17. januar 2020 at 10:17

  I kostholdvitenskap er det nok mange ulike meninger, og de aller fleste er veldig sterke. Kostholdet er viktig for kroppen og jeg mener at du gjør mye riktig. Mange gode næringstoffer og sunn og variert mat ser det ut som for meg. Men etter å ha jobbet en del med kollegaer som jobber med både ernæring og miljøgifter så har jeg blitt enda mer engasjert, spesielt i økologisk produksjon. Siden det krever så mye mer av jordkloden vår (mye matsvinn, mer vannkrevende, krever større landområder, menneskestyrt insektskolonier) så mener jeg at man skal tenke seg godt om hvor nødvendig det er. Eneste forskjellen man har funnet blant de som spiser økologisk og de som ikke gjør det kan faktisk skyldes at de som spiser økologisk som regel spiser og lever sunnere generelt. I EU og spesielt Norge er det strenge krav på sprøyting slik at det skal være en god ting for plantene og miljøet. Det blir litt som vaksiner, da. Ofte dyrkes maten vi spiser i Norge steder der landbruksresursene er færre enn vi har i Norge også.

  Når økologi handler om dyrevelferd er jeg helt og fullstendig for, men når det kommer på bekostning av miljø og det er en unødvendig luksus vi rikinger vil ha, er jeg helt imot 🙂

  Jeg tar masse inspirasjon av kostholdet deres utenom dette da (ikke fermenteringen), men når du anbefalte andre å kjøpe økologisk måtte jeg fortelle om denne siden av økologien også.. Ha en fin dag, Ida og Dennis! Håper dere finner det som er riktig for dere (og verden 🙂 )

 • Reply V 17. januar 2020 at 14:00

  Svaret ditt til LH her, nok et bevis på at du er en 1er i denne influencer verden😉😍🙌👏

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2020 at 20:10

   <3 <3 <3

  • Reply LH 19. januar 2020 at 21:27

   Helt enig, V! Og Ida: det skal mye til for å miste meg som leser, da snakker vi skjult promotering av restylane og plastisk kirurgi 😄 men svaret ditt er som V sier, bevis på hvorfor du fortsatt er den beste og mest ekte i denne industrien 😊

 • Reply Maria 18. januar 2020 at 23:41

  Hei! Visste du at kiwi fint kan spises med skallet på? Faktisk er det her de fleste vitaminene ligger. Bare en liten fun-fact jeg fikk lyst til å dele som gjør at man får enda litt bedre tid på morgenen;)

 • Reply Astrid 19. januar 2020 at 19:43

  Hei, hvor er skålene deres fra? Veldig fine!

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2020 at 20:09

   Sinnerup, en butikk i Danmark 🙂

 • Reply Anonym 3. februar 2020 at 06:24

  Kollagen har ingen effekt. Får du resultater, så er det nok placebo eller andre ting

 • Reply Ida 4. februar 2020 at 23:55

  Jeg er 25 år, og fikk i fjor en eske av dette kollagenpulveret av min mor som ikke ønsket å bruke det likevel. Jeg er ekstremt plaget med kviser og uren hud, og har prøvd mye forskjellig uten hell. Kosthold og hudpleierutiner er ikke nok (til og med sluttet å bruke sminke for å ikke irritere huden så mye). Dette pulveret hjalp veldig på kvisene! Jeg har også mye røde arr etter en kvise i lang tid etterpå, og pulveret jevnet ut dette også.

  • Reply Ida Wulff 5. februar 2020 at 00:03

   Ååå så fantastisk!! 😀😀❤️👏🏼

 • Leave a Reply