Serietips og musikk

NOEN DEILIGE SERIETIPS TIL HELGEN

17. januar 2020

God fredag! 💖 Jeg er så glad for at det er fredag!!! Tre utropstegn, bare la meg. I går hadde jeg min første skoledag i 2020, og nå skal jeg straks komme meg avgårde til uni igjen. Tror ikke jeg skal si så mye mer om det, nå skal jeg bare komme meg gjennom ved å glede meg til helg 🙆🏼 Noen som skal ligge rett ut og se på serier i helgen? I såfall har jeg noen gode tips. Det er så mye bra på TV for tiden! Og som vi alle vet: TV-serier er et ypperlig alternativ til å å lese pensum.

Her er noen av seriene jeg er hektet på akkurat nå:🖤 Truth Be Told er en utrolig spennende serie som sirkler rundt et drap som skjedde i et nabolag for mange år siden. Den unge nabogutten ble dømt som voksen og havnet i fengsel, muligens med god hjelp fra journalisten Poppy Parnell. Mange år senere (nåtid) blir hun plutselig usikker på skyldspørsmålet, og starter en true crime-pod hvor hun jakter på sannheten om hva som egentlig skjedde. Hele sesongen ligger på Apple TV+. Must see!

🖤 The Morning Show er en av de bedre seriene jeg har sett på lenge, med blant annet Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Steve Carall i hovedrollene. En dramaserie som tar for seg en stor «Me too»-skandale på et TV-sett. Du kan se hele sesongen på Apple TV+.

🖤 Messiah. I Syria overbeviser en ung mann om at han har klart å stanse IS-krigerne. Er han sendt av Gud? Eller er han en svindler, terrorist? Jeg må innrømme at jeg veksler mellom å like og mislike denne serien, men jeg gleder meg til å se den ferdig og finne ut hva greia er. Du kan se serien på Netflix.

🖤 22. Juli. En ny serie på NRK som viser den forferdelige dagen i flere lag og nyanser. Vi følger menneskene som befant seg i gaten da bomben gikk av. Journalistene. Politiet. Traumeavdelingen på sykehuset. Campinggjestene som ofret livet sitt for å redde liv. Denne er så vond å se på, man samtidig et terningkast 6. Du kan følge serien på NRK.

Håper det var noe du ikke hadde sett på denne lista! Og husk at jeg har anbefalt serier i mange år, du finner alle anbefalingene mine i denne kategorien.

Med ønske om en FIN dag 😽

19 Comments

 • Reply Linn 17. januar 2020 at 13:55

  The Morning Show = EEEELSK❤️❤️❤️ Asssaaa gi meg sesong 2 NÅ! God helg🥰

  • Reply Ida Wulff 17. januar 2020 at 15:52

   Eller hva!! Den var virkelig fantastisk. God helg ❤️❤️

 • Reply Guro 17. januar 2020 at 14:47

  Hei Ida! Ikke relevant til innlegget, eller jo kanskje, for jeg ønsker meg et nytt kosesett å kunne ligge rett ut i å se på serier. Kunne du linka til det du har på deg i forrige innlegg? Synes H&M er helt umulig å lete gjennom både på nett og i butikk 🙈 Håper skoledagen gikk bra og at du får en superfin helg 😁

  • Reply Ida Wulff 17. januar 2020 at 15:52

   Har ikke link, kjøpt i butikk 🥰 god helg til deg også!

   • Reply Guro 20. januar 2020 at 03:20

    Er det linken i kommentaren under? Synes ditt ser mer beige/brunt ut, ikke ribbestrikket og ikke sleng på buksa 🙈

  • Reply Ingrid Victoria 17. januar 2020 at 22:29

   https://m2.hm.com/m/no_no/productpage.0783517003.html

   Mener det er dette settet☺️Finnes i sett m shorts også. Er du hm medlem er det fri frakt over 299

 • Reply Charlotte 17. januar 2020 at 19:59

  The morning show er helt fantastisk bra, ja! Beste jeg har sett på lenge!

 • Reply Julie 17. januar 2020 at 20:39

  Takk for serietips!! Har to tips tilbake (hvis du ikke allerede har sett de) – When You See Us på Netflix og Chernobyl på HBO! Anbefales på det sterkeste! God helg til deg 🙂

 • Reply Ingvild 18. januar 2020 at 13:49

  Du må se Dont fuck with cats. Absurd dokumentar!

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2020 at 20:09

   Så den!!! WHAT the fuck :O

 • Reply Silje 18. januar 2020 at 19:51

  Dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre 😅 men kan jeg spørre hvilken størrelse du har på den svarte potten du har ifra slettvoll med den orkideen oppi😀? Vanskelig å bedømme høyden utifra bildet men var perfekt høyde 😀😀

 • Reply anonym 19. januar 2020 at 11:56

  ok jeg tror du vil like the unbelivable på netflix. Det er en true crime story om voldtekt på 8 episoder. Jeg så hele serien på en dag og brukte sikkert flere timer etterpå for å lese om historien. NB! Ganske grafisk serie, så greit å tenke over om man vil se den dersom man f.eks har lignende erfaringer <3

 • Reply Miu 19. januar 2020 at 19:37

  Kan du fikse rabattkode på Eleniandchris hudpleien du bruker? 🤩

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2020 at 20:09

   Skal prøve på det <3

   • Reply Miu 20. januar 2020 at 18:16

    Jej! Det hadde vært supert 🤩 er på jakt etter god hudpleie!

 • Reply Tina 20. januar 2020 at 10:32

  Ikke akkurat filmtema, men mulig det kommer ny rabattkode på shellac starter kit fra Depend igjen i nærmeste fremtid, kanskje? 🙃🙃🙃🙃

  • Reply Ida Wulff 20. januar 2020 at 14:15

   Det er usannsynlig, dessverre <3

 • Reply Pernille 21. januar 2020 at 08:02

  Anbefaler å se heksejakt på sumo. Alle episodene ligger ikke ute enda, så hvis du liker å se alt i et jafs burde du vente noen uker. Serien er basert på Tønne-saken på tidlig 2000-tallet, hvor en norsk finansperson og politiker får et advokatfirma til å hvitvaske penger for han. En kvinne i advokatfirmaet finner ut av dette, og tar det opp med ledelsen. I stedet for å få en slutt på dette, blir kvinnen utsatt for et enormt press fra firmaet.

  Anbefaler også en dansk action thriller på Viaplay; Journal64. Helt rå!!

  • Reply Ida Wulff 21. januar 2020 at 09:45

   Har begynt på Heksejakt, men ante ikke at det var en sann historie! Stakkars dame.

  Leave a Reply