Hverdagsliv

FORSINKEDE SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL

22. januar 2020

For det første: HEI ❤️ For det andre: Sorry for at svar på forrige ukes spørsmål ikke kommer før nå. Vi bloggere innbiller oss jo at folk sitter og venter i spenning, så derfor sier vi sorry for den slags 😂 Da kjører vi i gang:

Har du tenkt noe på hvordan du vil forholde et eventuelt barn til SoMe?
Nei, det har jeg ikke tenkt på.

Har du en tidsramme på når du ser for deg å få barn?
Ja, men den holder jeg for meg selv inntil videre. Man vet aldri om ting går som ønsket, og hvordan man eventuelt takler det om ting ikke går. Ser for meg at det da vil være vondt å få spørsmål om det hele tiden. Men fingers crossed for at alt går som planlagt og ønsket!

Har dere noen ferieplaner?
Vi har ikke booket noen ting enda, fordi jeg venter på eksamensdatoer. Men i løpet av året vil vi til Hellas, Italia (kjøre rundt), til Danmark og besøke min familie – og ellers på noen fine helgeturer her i Norge.

Vil dere oppdra fremtidige barn i Oslo eller Tønsberg?
Jeg er skråsikker på at jeg aldri skal oppdra barn i Oslo, og heldigvis er Gravlyset enig. Det ligger an til å bli Tønsberg.

Hva er 5 årsplanen?
For meg er 5 årsplanen å fullføre masteren, få 1-2 fine barn, gifte meg, finne huset vi skal bo i frem til pensjonist-alder, kanskje skrive en bok, og KOSE meg mest mulig sammen med familie og gode venner 😍

Hva er ditt favoritt spisested i Tønsberg?
Det er faktisk ingen som imponerer meg her for tiden, så jeg har nesten sluttet å gå ut og spise.

Er kjæresten din handy?
Ikke så handy at jeg ville satt ham til å pusse opp et hus, men han er brukbar når det kommer til småting som må fikses i hjemmet. Og så er han av den typen som ikke gir seg før han klarer det han setter i gang med, alt må bli perfekt. Derfor kan ting ta litt… Veldig lang tid.

Jeg så på SE på tv, der hun sa at hun tror ikke blogging er like i bildet om 3 år. Har du tenkt noe på det? Jeg merker at flere influencere går til YouTube, er det noe du har i tankene eller har du noen fremtidsplaner om blogg skulle falle helt ut? Jeg håper ikke du slutter å blogge selv om kanskje blogging er på vei ut. Du er vel den jeg leser fast pga din hverdagslige blogging og ikke prøver å være så mye ekstra. Vært fast leser siden du startet, nå er jeg 27 og plutselig innser at shit blogging har vart noen år! Men du holder drive i bloggingen selv om noen dager er sikkert ikke like motiverende alltid! U go girl!
Først og fremst: Så hyggelig at du har fulgt meg så lenge! Og takk for fine ord ❤️ Jeg går ikke rundt og tenker på at blogging snart er dødt, for det har jeg hørt i 7-8 år. Til tross for det har det aldri gått bedre! Likevel er det ikke sånn at jeg tror at dette eventyret kommer til å vare for alltid. Jeg har uansett stor tro på mitt eget univers, og tror det er individuelt hvilke bloggere som «dør» i nærmeste fremtid. Utløpsdatoen er nok nær hvis du holder deg aktuell med drama, clickbaits, plastiske operasjoner osv. Det kommer en dag hvor du ikke har flere kroppsdeler du kan operere, og en dag hvor folk slutter å klikke på de ekstreme overskriftene dine. Folk blir lei, og vil egentlig bare ha noe de kjenner seg igjen i. Skulle hele bloggbransjen «brenne ned» helt plutselig, så sitter jeg godt i det. Jeg har snart en mastergrad, har spart penger – og er generelt bare smart og kul 😏Bildene er tatt på Tjøme, halloo så fint 🙌🏼

I dag står jobb, ærender og pappa sin bursdag på planen. Det skal egentlig ikke være noen feiring i dag, men jeg tvinger meg på som jeg alltid gjør. Selve fødselsdagen er hellig 😂🙋🏼

Ønsker deg en nydelig onsdag ✨

35 Comments

 • Reply Anonym 22. januar 2020 at 11:39

  Hvorfor er du så imot å oppdra barn i oslo?
  Er du redd for å ta en vanlig jobb mtp at du aldri har hatt det?

 • Reply Silje 22. januar 2020 at 11:44

  Kan jeg spørre hvilken høyde det er på slettvoll vasen du bruker til orkideen?🤗 syntes hjemmet ditt har blitt så flott! Elsker stilen din

 • Reply Kine 22. januar 2020 at 14:02

  Hei!
  Jeg og samboeren har vurdert å ta med barna på 2 og 6 år til Danmark i sommerferien, men er veldig usikre på hvor vi evnt skulle tatt turen. Har du noen anbefalinger der? 🙂

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2020 at 12:19

   Hei! Så kos. Jeg aner virkelig ikke, har faktisk aldri vært turist i Danmark. Kun i København og i hjembyen Odense. Så jeg er dessverre ikke så mye til hjelp <3

 • Reply Tuva 22. januar 2020 at 18:47

  » og er generelt bare smart og kul 😏» Elsker det! Det er du virkelig 🙂

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2020 at 12:18

   Hehe ❤️ ❤️

 • Reply Ulrikke 22. januar 2020 at 23:08

  Altså, preeaaach til svaret ditt om SoMe!!

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2020 at 12:18

   ❤️ ❤️ ❤️

 • Reply Linda 22. januar 2020 at 23:47

  Elsker siste kommentar🙂Master og sparing! Du er flink Ida,du er ekte og naturlig og det digger jeg. Keep up the good work💪

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2020 at 12:18

   Takk snille Linda <3

 • Reply Eline 23. januar 2020 at 09:50

  Haha, må le litt av Sophie Elise som poster om deg på instagram stories. Mener liksom at du ikke kan si at du er smart og kul, for hvis du hadde vært det, ja da hadde du ikke trengt å skrive det. Og skriver også at hun ikke liker folk som skriver hva de er i stedet for å gjøre noe med det. Da måtte jeg virkelig le, for hun er jo «klimaaktivisten» sjæl, men likevel sponset av EF, Lapoint, Nelly osv. osv. som oppfordrer til noe helt annet enn miljøkampen hvert fall.

  Dette var kanskje onsdagens paraply for meg, lol. Liker innleggene dine kjempegodt, og jeg håper bloggen din aldri «brenner ned»!

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2020 at 12:18

   Har ikke sett storyen, men det høres ut som hun tar dette svaret som et personlig angrep. Dét har jeg ikke tid til 🙄 Så hyggelig at du liker bloggen min, klem klem ❤️

 • Reply Thea 23. januar 2020 at 10:17

  Har vært fan lenge, du er rå! Just keep blogging please ❤️

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2020 at 12:14

   ❤️❤️❤️

 • Reply Anne 23. januar 2020 at 10:32

  Elsker stikker ditt til Sophie Elise 😂😂 Riv henne ned!!

 • Reply Anne 23. januar 2020 at 10:32

  Elsker stikker ditt til Sophie Elise 😂😂😂 Riv henne ned Ida!!

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2020 at 12:16

   Har overhodet ikke noe ønske om å rive noen ned. Og det er et svar på hennes utspill, ikke et stikk mot henne personlig. Heller mot bransjen, som ja, hun er en del av 😌

 • Reply Tina 23. januar 2020 at 13:27

  Altså, det du sier er jo helt sant og bare helt «selvsagt». Skjønner ikke hvordan SE kan bli så personlig krenket over det og beskylde deg for å ville ta fra henne suksessen osv. Den reaksjonen der sier virkelig alt om refleksjons- og modenhetsnivået hennes – så håper virkelig ikke du tar det til deg og slutter å komme med sånne «sunne» uttalelser om bransjen

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2020 at 14:27

   Jeg vet ikke ordrett hva hun har sagt for jeg følger ikke. Men ut i fra hva jeg leser i mitt eget kommentarfelt, virker det som om ting er tatt helt ut av kontekst og ikke minst veldig personlig. Jeg kommer uansett alltid til å si min mening ❤️ Klem!

 • Reply Elsa 23. januar 2020 at 13:51

  Hei, jeg er i utgangspunktet bare en happy leser som ikke lar meg provosere av bloggere og deres valg eller væremåter. Her må jeg likevel si jeg ble skikkelig provosert. Du skriver et helt enkelt avsnitt om at du tror at du lever lengre i denne bransjen hvis du leverer noe leserne kan kjenne seg igjen i. Dette eskalerer til at du er en person som ikke unner andre fremgang eller whatever. Dette stakk tydeligvis såppass mye at hun som «aldri rakker ned på andre» prøver å få deg til å fremstå slem. Jeg ble faktisk flau på hennes vegne nå. Når det er sagt, så er du både smart og kul, så nyt det 😀

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2020 at 14:28

   Hehe takk snille Elsa ❤️ Slem er jeg i hvertfall ikke!

 • Reply Mariella 23. januar 2020 at 14:44

  Som første som faktisk snakker høyt om dette – tusen takk! Har ikke fulgt så mye med på bloggen din tidligere, men dette fikk virkelig øynene mine opp for deg. Slike som deg trenger vi!!

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2020 at 15:35

   ❤️❤️

 • Reply Ida 23. januar 2020 at 16:36

  Så storyen til SE, men ante ikke at det var et stikk til DEG. Altså, ta det du skrev personlig, hun må ha følt seg maks truffet. Hun begynte da å tagge alle influencere så alltid var støttende og heiet andre fram. Jeg syns absolutt ikke det var et personlig stikk fra deg å nevne at du sa godt i det, langt ifra. Jeg syns det er smart av deg å ha flere ben å stå på annet en bloggen, og da mener jeg ikke en YouTube kanal eller et sminkemerke, TV-show ol, men en mastergrad det står det respekt av! Ville bare si det.

  • Reply Ida Wulff 24. januar 2020 at 09:46

   Takk Ida ❤️😙 snilt av deg!

 • Reply Anne 23. januar 2020 at 18:36

  Ikke uten grunn du er min favoritt i den norske bloggverden. Fortsett med hverdagsinnlegg og ærlighet!!😍

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2020 at 20:42

   Så hyggelig, takk 💖

 • Reply Marita 23. januar 2020 at 19:39

  Helt enig med deg ang blogg! Lest bloggen din siden starten, og du er den eneste jeg leser fast enda. Så lenge du fortsetter å levere som du gjør, tror jeg du kan være i dette gamet leenge. Aldri slutt med paraplyene dine❤️❤️

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2020 at 20:43

   Takk snille❤️❤️ så hyggelig at du har fulgt meg så lenge! 🙏🏼 stor klem

 • Reply Idun 24. januar 2020 at 00:07

  Har fulgt deg litt av og på siden caffelatte-dagene, og jeg har alltid hatt sansen for deg. Kanskje nettopp fordi du ikke gjør så mye utav deg med skandaler og ville påfunn så har jeg aldri mistet sansen for deg heller. Du virker rett og slett bare som en ressurssterk og fornuftig dame som jeg er interessert i å høre hva har å si. Ønsker deg alt godt og god helg!

  • Reply Ida Wulff 24. januar 2020 at 09:44

   Tror ikke det går an å få noe finere kompliment enn det?? Tusen takk for at du følger, Idun 🙏🏼❤️

 • Reply Marthe s 24. januar 2020 at 18:15

  Jeg har lest bloggen din siden «tidenes morgen» eller ja, hvertfall sinnsykt lenge og du skriver, formidler hverdagen din og inspirerer på en måte som få av dine «kollegaer» klarer i denne bransjen. Jeg har ståltrua på bloggen din i mange mange år frem i tid – og om blogg skulle dø ut håper jeg virkelig at du fortsetter å dele, være ærlig og kommunisere på en måte som bare Ida Wulff kan, bare på en annen plattform 🥰 Koz og klemz och god helg!

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2020 at 19:05

   Takk snille du <3 <3 <3

 • Reply Tonje 24. januar 2020 at 20:25

  Som flere andre her skriver: Du er den eneste bloggeren jeg fortsatt følger fast. Jeg er ikke inne på bloggen din hver dag, men når jeg først er her leser jeg vært eneste innlegg. Det hender at jeg går inn på blogger jeg leste før, men ender opp med at jeg bare ser på bildene. Det er som du sier, vi kan kjenne oss igjen. Det handler ikke bare om å skape clickbates, spennende historier og drama for å få bloggen til å gå videre. Du viser ditt ekte liv, på godt og vondt. Elsker at du er ekte, står for det du sier, og at du ikke føler på at du må være noe annet enn akkurat det du er for å holde deg interessant for oss lesere. Keep up the good work!!! ❤️

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2020 at 19:02

   Takk for så utrolig fine ord, jeg blir helt rørt ❤️❤️❤️

  Leave a Reply