Hverdagsliv

OVERRASKENDE PLANER PÅ VALENTINES & KLAR FOR HELG

23. januar 2020

HÆLLO ❤️

Før jeg sier noe som helst annet, så må jeg sladre: Gjett hva Gravlyset har booket på Valentines Day i år? Flybilletter. Og hotell. I England. Med gutta. For å se på fotballkamp. Jeg er i sjokk. Min første Valentines Day som forlovet – jeg hadde sett for meg å bli overrasket med en romantisk utflukt. Eller i det minste en fuckings hjerteformet omelett og roseblader på dass. Men, nei. Jeg blir forlatt. Skal jeg se positivt på det, så får jeg i det minste sengen for meg selv, og kan spise så mye takeaway jeg vil. Se på TV til midt på natta og gå på do med åpen dør. Min Valentines i år blir rett og slett en skikkelig singel-helg 😑

Nok om det. Noen som begynner å bli klare for helg? Det gjør jeg! Denne helgen er stappet med bursdager jeg gleder meg til. På lørdag skal jeg inn til Oslo og feire en venninne som fyller 30, og på søndag skal både mamma og pappa feires. Det eneste som er kjipt er at formen er litt halvveis – men det har den vært i tre uker nå. Jeg blir aldri ordentlig syk, jeg bare føler at jeg holder på å bli det. Lurer på om det er influensavaksinen som gjør at det liksom ikke slår full blomst? Eller kanskje det er all den solhatten jeg bælmer hver gang jeg kjenner litt grus i halsen?! Uansett så krysser jeg fingre, tær og kjønnshår for at jeg holder meg frisk. Har ikke vært syk på over et år nå, og vil gjerne fortsette på den friske sti. Jeg hadde egentlig ikke så mye å komme med i dag, jeg ville bare stikke innom og si hei ❤️ Gravlyset står på kjøkkenet med surdeigsstarteren sin og baker brød til helgen (😂) og jeg ligger utålmodig og venter på at vi skal snurre i gang dagens episode med Love Island.

Hvilket par er deres favorittpar? Selv heier jeg litt på Nate og Tammy akkurat nå!

38 Comments

 • Reply Kine 23. januar 2020 at 23:07

  Sånne her innlegg er gull 😘

  • Reply Ida Wulff 24. januar 2020 at 09:45

   ❤️❤️❤️

 • Reply Monica 23. januar 2020 at 23:19

  Altså, måten du skriver på😍
  Alltid like fengende!
  Digger at du ikke maler er glansbilde av livet, men skriver fra leveren. Det er så nydelig!
  Er lei av å klikke meg inn på bloggere som kommer med samme innhold uke etter uke, mnd etter mnd. Glansbilder og tomt innhold. Du er i en helt egen klasse. Virkelig!

  • Reply Ida Wulff 24. januar 2020 at 09:45

   Herregud så hyggelig, jeg orker ikke!! ❤️ tusen takk Monica 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

   • Reply Luna 24. januar 2020 at 18:17

    Er SÅ enig! Har Ida på fastspeed liksom, haha!
    Du er egen klasse! <3

    • Reply Ida Wulff 29. januar 2020 at 18:59

     <3 <3 <3

 • Reply Hilde 24. januar 2020 at 03:47

  I mine år med samboer og senere forlovede har jeg lært meg å droppe forventningene til valentine. Med en mann som er sjef på en resturant så ender hvert år med at han må ditche meg og fly ned på jobb. Han er heldigvis romantisk resten av året😂

  • Reply Ida Wulff 24. januar 2020 at 09:43

   Hehe ja jeg velger å ta det helt med ro 😅 syns bare det var litt komisk. Fotballtur av alle ting!

   • Reply Hilde 24. januar 2020 at 16:49

    Ser den, fotball er liksom ikke min store lidenskap heller😂 men tenk så digg å ha en chill kveld alene, med take away og god plass i senga! 😍

    • Reply Ida Wulff 24. januar 2020 at 17:21

     Det blir faktisk veldig digg. Det burde bare vært en annen dag 😂❤️

 • Reply Henriette 24. januar 2020 at 09:05

  Bælmer du solhatter når du begynner å bli syk? 😟

  • Reply Ida Wulff 24. januar 2020 at 09:43

   Ikke bokstavelig talt, men jeg har 20 dråper solhatt i drikken min 2-3 ganger om dagen ja 😄

 • Reply Jeanett 24. januar 2020 at 10:03

  Det er også min første valentines som forlovet, og gravid! Og mannen skal på hyttetur med gutta valentineshelgen 😂 Pleier ikke å gjøre noe stort ut av den dagen egentlig, bare en bedre middag og tilbringe tid sammen. Men jeg må si at jeg nå unner han litt tid borte fra sin hormonelle halvdel 🙈

  • Reply Ida Wulff 24. januar 2020 at 15:01

   Ååå, så koselig for dere <3 Bortsett fra det med at han reiser fra deg på Valentines, haha! Jeg ble såå glad da han booket seg fotballtur, men datoen ble et lite skår i gleden 😂 Hyggelig at du unner ham det <3 <3

 • Reply Mari 24. januar 2020 at 10:51

  Haha, du er ikke alene! Blir ditchet selv på valentines nettopp på grunn av fotballhelg med gutta… 😂

  • Reply Ida Wulff 24. januar 2020 at 12:03

   Hva er galt med dem 😂

 • Reply Eline 24. januar 2020 at 11:00

  Nate og Thammy her også! Syns hun kan være hakket sjalu, men. Tror kanskje Karoline er min favoritt av jentene, og skulle ønske Omid heller kunne gått for henne.

  Jeg lever meg alt for mye inn i dette😂

  • Reply Ida Wulff 24. januar 2020 at 12:02

   Enig! Håper Omid og Karoline får hverandre til slutt, hehe ❤️✨ Thammy er ganske sjalu, men likevel eeelsker jeg hvordan hun tramper forbi når Nate snakker med andre 😂

 • Reply Beate 24. januar 2020 at 11:03

  Dere er mitt favorittpar! ❤️ Utenom deeet, liker jeg best Oda og Nate. I knooow, de er ikke et par, men de 2 er mine faves! God helge klem til deg kule! ❤️

  • Reply Ida Wulff 24. januar 2020 at 12:03

   Ååå du er søt da ❤️ Oda og Nate virker helt supre! God helg til deg også 😍

 • Reply Sarah 24. januar 2020 at 14:56

  Haha! Litt egentid når man ellers er samboere og veldig tett på hverandre, kan jo ofte være et friskt pust 🙂

  Ha en fin helg, kos deg med feiringer og god bedring! Elsker bloggen diiin, den er så «down to earth» og velformulert – samtidig som den inspirerer <3

  Klem!

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2020 at 19:00

   Takk snille, så hyggelig å høre!! <3 <3 Stor klem til deg

 • Reply C 24. januar 2020 at 17:43

  Den genseren så fryktelig deilig ut, hvor er den fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2020 at 10:34

   H&M 😀

 • Reply Berit 24. januar 2020 at 18:21

  Hvis du har hanglet siden januar så kan det være histaminnivået i maten som trigger. Dere hadde begynt med fermentering? Det gjør at histaminnivået blir skyhøyt og når man ikke er vant til det så kan det bli for mye for kroppen å håndtere. Les litt om det og se om du kjenner deg igjen:) God helg!:)

 • Reply Rebecca 24. januar 2020 at 23:05

  Hvor blir det av forlovelseshistorien?😍😍

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2020 at 10:34

   Den delte jeg i romjulen 😄❤️

 • Reply Charlotte 25. januar 2020 at 10:13

  Så fine bilder, ser ut som en herlig lunsj! Er det et spisested i Tønsberg? 🙂

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2020 at 10:34

   Nesten, det er Herr & Fru på Nøtterøy 😊

 • Reply Maren 26. januar 2020 at 00:27

  Ali og Mie er mitt favorittpar😍

 • Reply Ingrid 26. januar 2020 at 06:11

  Haha høres ut som du har funnet deg ein bra fyr! Har ein liknande type skjønna du. Mine forventingar var aaaltfor høge, men tok ikkje lang tid før dei forsvant heilt 😂Eg e berre glad for at han e flink til å holda vennskapene ved like og at ikkje alt handle om oss. Han er jo her resten av tida tenker eg 😂 men ja, bra fyr uansett! Livet hans er ikkje berre du og han, og vennskap er gull verdt! Og take away og åleinetid er deilig iblant😉

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2020 at 19:02

   Veldig sant altså, deilig at han har litt kompiser ;p

 • Reply L :-) 27. januar 2020 at 14:40

  Etter 13 (eller er det 14….) år har jeg gitt opp både Valentine’s og morsdag, altså, jeg blir så jævlig sur når jeg ikke får blomster, frokost, får sove lenge og alt det der, så da er det like greit å ha gitt opp de forventningene der 😀

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2020 at 19:04

   Hehe <3 <3 Sender deg en internett-blomst!!

 • Reply Sara 27. januar 2020 at 20:23

  Så at du er fan av Berit Nordstrand og vil tipse om denne artikkelen. Bare svindel https://tjomlid.com/2015/07/25/sukker-oppspinn-og-kostholdsmyter-fra-berit-nordstrand/

  • Reply Ida Wulff 27. januar 2020 at 22:06

   Bare svindel? Har du lest konklusjonen i innlegget? Den er: sukker er ikke så farlig som Berit påstår. Så slapp av 😅

   • Reply Sara 28. januar 2020 at 17:13

    Når hun skriver bøker fulle av svada, råder folk til å endre kostholdet sitt uten vitenskapelig belegg, og tjener penger på dette så er det per definisjon svindel. Hvis jeg hadde kjøpt boken hennes hadde i hvert fall jeg satt pris på å få et hint om at jeg burde være skeptisk.
    Og forresten: jeg gav deg et tips om en artikkel, hvorfor skriver du at jeg skal slappe av?

  • Reply Anita 29. januar 2020 at 08:02

   Det er masse vitenskapelig belegg for det Berit Nordstrand skriver. At Tjomlid finner forskning som viser det motsatte og drar konklusjoner deretter gjør det ikke mindre troverdig. Tjomlid er heller ikke ernæringsekspert.

  Leave a Reply