Hverdagsliv

LIMET I FORHOLDET VÅRT

2. februar 2020

Reklame for FuelBox – Rabattkode IDAW gir 100 kr rabatt 

UT PÅ TUR 🌲

FOR en helg det har vært❤️ Ettersom min bedre halvdel skal på guttetur til England på selveste Valentines Day, snikfeiret vi litt i går. Eller.. Vi hadde i hvertfall en romantisk getaway! Pakket hver vår sekk med mat, drikke, dopapir og turtøy, og kjørte avgårde til en bitteliten mikrohytte. Jeg reiste avgårde sminkefri og hadde ikke med meg så mye som en eneste krem. Sykt deilig å bare være «fri». Og vi fikk et kjempefint døgn ute i naturen. Mange gode samtaler, latter – men også stillhet. En helt perfekt kjærestetur – minus utedoen med vinduer på alle kanter… Med oss på turen hadde vi FuelBox’en vår, den gode samtalen på boks. Hvis du ikke kjenner til FuelBox fra før, er det en liten boks med spørsmål som setter i gang den virkelig gode samtalen. Det finnes blant annet en egen boks for familie, venner – og min favoritt som er PAR. FuelBox PAR har vært med oss hele forholdet vårt, fra vi var to fremmede. Tenk at vi i dag er hverandres aller nærmeste. Forlovede, som planlegger en fremtid med familie. Det er så rart å tenke på!  Det hele startet med at Gravlyset fikk FuelBox PAR til jul, og den tok vi med oss på vår første kjæresteferie til Thailand. Vi hadde vært sammen i tre måneder, og man kan vel trygt si at vi ikke kjente hverandre, sånn på ordentlig. Jeg husker en dag vi satt utenfor vår lille strandvilla og stilte hverandre spørsmål fra FuelBox’en. Temaet giftemål kom på bordet, og Gravlyset sa som sant var: At han egentlig ikke hadde tenkt å gifte seg, og at han ga blaffen i den slags. Jeg eksploderte! Så sånn sett kan du jo si at FuelBox’en førte til en skikkelig feriekrangel, hehe. Men for det aller meste, så har den ført til at vi er blitt enda bedre kjent, og til at vi har hatt gode samtaler. Og hvor fint er det ikke, at han etter to år, på eget initiativ gikk ned på kne og fridde til meg. Det hadde ingen av oss trodd, der vi satt på stranda og kranglet blant løshunder og tyske turister.Jeg tror virkelig på at gode samtaler er limet i et forhold. Det er i hvertfall limet i forholdet vårt. Ikke barn, felles prosjekter, fine ferier, sex. Alle disse tingene er bra de og, men én dag flytter barna ut og prosjektene er ferdigstilt. Det meste er sett og prøvd – da er det viktig at man har et grunnlag hvor man er bestevenner og gode samtalepartnere. Tror jeg! Faktisk så var jeg en helt elendig samtalepartner da jeg møtte Gravlyset. Jeg kalte ham jo VGTV-70-spørsmål, remember? Han var så nysgjerrig og pratsom at det gikk helt rundt for meg til tider. Jeg klarte aldri å si det rett ut, hvis jeg gikk og bar på noe. Dét har forandret seg, for å si det sånn. Nå kan jeg til og med si i fra når jeg trenger skryt eller oppmerksomhet, og det er stort til å være meg. Men også en mye enklere løsning enn å begynne å oppføre seg muggent 😂Her ser du eksempler på noen spørsmål i boksen. Dette er jo ting man kan prate om i evigheter. Og det er ikke sånn at man bruker opp boksen. Vi har vært gjennom hele boksen tidligere, tatt en pause fra den og tatt den frem igjen. Spørsmålene sender oss ut i helt andre samtaler i dag, enn de gjorde for to år siden. Et spørsmål vi snakket lenge rundt denne gangen, var: Hva savner du mer av i forholdet vårt? Og begge var enige om at vi savnet flere opplevelser i naturen sammen, hvor vi bare kan sitte og prate foran et bål uten å se på klokka eller forholde oss til andre mennesker. For dét sprenger hyggeskalaen ❤️🙏🏼FuelBox PAR er den perfekte aktivitet for Valentines Day. Eller skal jeg si: Den perfekte gaven til parforholdet på Valentines Day. Ta den med på restaurant-date, eller la den stå som pynt på stuebordet og trekk noen spørsmål en gang i blant. Boksen passer for alle par, uansett alder og hvor lenge dere har vært sammen.

Hvis du vil ha den gode samtalen på boks i hus til Valentines, kan du nå bruke rabattkoden IDAW og få 100 kr i rabatt. Rabattkoden varer frem til 9. februar. Du finner FuelBox PAR her ❤️

Flere som er glad i FuelBox-samtaler? 😍 Nå har vi kommet oss hjem fra tur, og jeg må innrømme at det var digg å dusje av seg bållukt og smøre seg inn i deilige kremer. Hehe. Men det blir ikke lenge til neste tur!

7 Comments

 • Reply Lina 2. februar 2020 at 17:13

  Dette så helt magisk ut! Hvor har dere leid denne lille hytta?:-)

  • Reply Ida Wulff 3. februar 2020 at 11:30

   Mikrohytter i Kragerø 🙂

 • Reply Sandy 3. februar 2020 at 17:15

  FuelBox og teamet deres er fantastisk! Vi har selv brukt par- og familieboksene på kjøretur, sydentur og den slags. Og nå står sistnevnte på stuebordet klar til bruk i hverdagen. Har hørt noen mener det er for par som ikke klarer å prate sammen, men vi har (kanskje i likhet med dere) mye å prate om hele tiden -det er bare ekstra kjekt å trekke et kort og snakke i lang tid om det ene eller det andre. Skal forøvrig sjekke ut minihyttene, for dette så magisk ut!

  • Reply Ida Wulff 3. februar 2020 at 21:28

   Helt enig med deg! Vi mangler aldri noe å prate om, men FuelBox kan gjøre at vi prater om ting vi kansje ikke ville pratet om ellers ❤️

 • Reply Maren 3. februar 2020 at 19:33

  Anbefaler dere å sjekke ut panhytter.no neste gang dere skal på en liten utflukt! 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. februar 2020 at 21:13

   Takk for tips, det så veldig sjarmerende ut 😀

 • Reply Linn 4. februar 2020 at 13:19

  Anbefaler å sjekke ut nature compact living til neste tur!Denne «hytten» er bare ca.45 min fra Tønsberg,og burde passe dere perfekt<3
  Sjekk ut naturecompactliving på Instagram:)

 • Leave a Reply