Hverdagsliv

FRAVÆRSGRENSA & KJØKKENHAT

8. februar 2020

God lørdagskveld ❤️ Jeg har ikke så mye å bjuda på i dag, men titter nå innom for å si hei likevel.

Denne helgen kom ikke et sekund for tidlig. Siden sist har jeg nemlig rukket å få halsbetennelse, og det kræsjet selvfølgelig med forelesninger. Jeg syns det er så galskap at det finnes en fraværsgrense for voksne mennesker som studerer – og at ikke engang legeerklæring kan gi deg gyldig fravær. Så denne uken måtte jeg være en av de jeg irriterer meg over: En sånn som møter opp til tross for at hun er syk. Hun som sitter og sprer usynlig sykdom i lufta. Vurderer å få trykket opp en genser til neste gang det skjer: Sorry folkens, nå blir dere syke, skyld på fraværsgrensa. 

Uansett: Jeg er på bedringens vei! For å være på den sikre siden har jeg en veldig rolig helg. I skrivende stund er Gravlyset i gang med hjemmelaget pizza på kjøkkenet – heldige meg som har en så ivrig hobbykokk i hus. Jeg blir bare mindre og mindre glad i å stå på kjøkkenet. Tenk, da jeg møtte Gravlyset, levde jeg på Foodora 95% av tiden. Jeg får det ikke helt til å stemme at jeg veide 8-9 kilo mindre, for jeg koste meg sykt mye 😂 Nå spiser jeg nesten aldri ute lengre, men har til gjengjeld blitt en sofagris. Vi har forresten vært kjærester i 2 år og 5 måneder i dag – jeg teller i det stille selv om jeg har sluttet å kjøpe gaver hver måned 😌

Før jeg går og holder pizza-kokken med selskap: Tusen takk for all feedback på forrige innlegg. Det er skikkelig lærerikt å prate med dere, selv om vi ikke alltid er enige i alt 🙏🏼Ønsker deg en god helg videre, vi snakkes igjen snart 💐

14 Comments

 • Reply Silje 9. februar 2020 at 00:58

  Hvor er vasen fra?:)

  • Reply Ida Wulff 10. februar 2020 at 09:03

   Den er fra Jonathan Adler 💖

 • Reply Ida 9. februar 2020 at 01:00

  Har du sluttet å snuse helt nå? 😀

  • Reply Ida Wulff 10. februar 2020 at 09:03

   Yes sir! 🤠

 • Reply Jenni 9. februar 2020 at 09:12

  Enig at man hadde trengt en slik genser. Får skikkelig dårlig samvittighet når jeg går syk på jobb, men noen ganger «må» man jo bare🙄. God helg og god bedring. PS nydelige bilder av deg🤩. Jenni

  • Reply Ida Wulff 10. februar 2020 at 09:04

   Ja sånn er livet bare! Klem til deg 💋

 • Reply Sara 9. februar 2020 at 16:05

  Hvor er vasen fra?:) Veldig fin!!

  • Reply Ida Wulff 10. februar 2020 at 09:02

   Jonathan adler 😊

 • Reply kristin 9. februar 2020 at 20:21

  Fraværsgrensa har flere negative sider ved seg enn positive. Jeg gikk 2. Året i min bachelor når de innførte det. Med to gutter i småskolen og barnehagen ble dette veldig vanskelig. Det endte meg at jeg gikk på skolen med influensa og dårlig samvittighet ovenfor medstudenter. Ikke mye gøy. Men man får ikke flere dager selv om man har barn.

  • Reply Ida Wulff 10. februar 2020 at 09:03

   Huff så kjedelig 😔 det gjør det jo ekstra vanskelig når man har barn som også blir syke!

 • Reply Tina 10. februar 2020 at 07:07

  Enig – helt latterlig med fraværsgrense på studier som ikke innebærer praksis. Jeg byttet faktisk studiested pga nettopp dette, taklet ikke fem år med det som føltes som å være tilbake på barneskolen.

  • Reply Ida Wulff 10. februar 2020 at 09:02

   Der sa du det! Barneskolen… selv om jeg ikke tror det fantes fraværsgrense da jeg gikk på barneskolen.

 • Reply Signe 10. februar 2020 at 18:15

  Jeg elsker at du holder styr på og informerer om hvor lenge dere har vært kjærester! Jeg ble nemlig sammen med kjæresten min omtrent samtidig som deg så jeg bare følger utregning 😅 Hehe

  • Reply Ida Wulff 10. februar 2020 at 22:11

   Haha, perfekt 😅❤️

  Leave a Reply