Hverdagsliv

MIN HVERDAGSLUKSUS & EN RABATTKODE

13. februar 2020

Reklame for Eleni & Chris / Rabattkode: IDAW25 gir 25% rabatt til og med 16. februar 

PEELING PEN FRA ELENI & CHRIS 👆🏼

Se på den hudpleiemodellen! Her må det vel være en profesjonell fotograf inne i bildet?! Å nei, da. Bildet har jeg tatt helt selv, ved hjelp av fotostativ og selvutløser, mens min bedre halvdel satt i stua og furtet for et eller annet 😂 Noen ganger må man bare klare seg sjæl…

Som du kanskje har fått med deg allerede, bruker jeg fast hudpleie fra det skandinaviske og deilige merket Eleni & Chris. Det har jeg gjort siden juli 2019, og uansett hvor selgende og fælt det høres ut: Jeg kan ikke huske at jeg har hatt finere hud. Det er ikke sånn at det aldri dukker opp en nupp her eller minikvise der – men huden som helhet er bare nydelig, om jeg får si det sjæl. Jeg er så fornøyd at jeg nesten aldri går med sminke i hverdagen lengre. Det gjorde jeg slavisk før. Nå er jeg komfortabel med litt selvbruning og de falske øyenvippene som jeg håper at jeg snart klarer å legge fra meg. Kan dog ikke love noe!Frem til nå har jeg brukt produktene rens, serum, dagkrem og nattkrem fast. Det er viktig for meg at en hudpleierutine ikke blir for lang og krevende. Da er det fort gjort å hoppe over. Og dét tillater jeg ikke. Uansett hvor trøtt jeg er, skal huden stelles morgen og kveld.

Etter tips fra Caroline i kommentarfeltet (TUSEN TAKK!!) har jeg nå addet ett produkt til hudpleierutinen min. Ikke hver dag, men 1-2 ganger i uka. Og det er *trommevirvel* den fantastiske peeling pen!Denne lille saken er et innovativt redskap man bruker til å eksfoliere huden. Den skal fornye og friske opp huden, i tillegg til å gjøre huden jevnere. Den inneholder blant annet gykolsyre som fjerner døde hudceller, og melkesyre som gjør huden myk og reduserer pigmentflekk. I likhet med flere av Eleni & Chris sine produkter, inneholder den også multeekstrakt, som gir en helt fantastisk glød.

Én penn brukes én gang, ved å stryke den systematisk over huden i ansiktet. Unngå sensitive områder som munnviker og og øyne. Når du er ferdig, kaster du pennen og lar produktet sitte på huden i cirka 10 minutter før du påfører dagkremen din. Du skal ikke rense av produktet når du er ferdig med peeling pen.

Du får kjøpt 10-pakninger med peeling pen herMy darlings!

Eleni & Chris har laget en samleside med alle mine favorittprodukter, den finner du HER ❤️

Har selvfølgelig fått lurt til meg en liten rabattkode, det kommer jo alltid godt med når man skal fylle på eller bytte ut hudpleie. Rabattkode IDAW25 gir deg 25% rabatt til og med 16. februar (nå på søndag). 

Si i fra hvis du har noen spørsmål om produktene, så skal jeg svare så godt jeg kan 😽

29 Comments

 • Reply Ida 13. februar 2020 at 18:43

  Hei Ida.
  På lørdag ble det slutt mellom meg og samboeren gjennom 6 år. Ting var ikke alltid like lett, men vi prøvde hardt, da begge håpte vi skulle være sammen for alltid. Vi avslutta det på en fin tone, så det er ingen dårlig stemning. De 6 årene var definitivt verdt det, og det er vi begge enige i.

  Jeg føler på meg at det er det rette, men sliter veldig med tanken om at han er borte og at jeg aldri skal gjøre ditt og datt med han igjen. Vet det er en vanesak, men lurer på om du vil dele erfaringer fra tidligere forhold. Jeg trenger å høre at ting blir bedre!

  Ser veldig opp til deg, har lest bloggen din siden du hadde ihjelbleket hår og tok webcamerabilder med Bella. Klem fra din navnevenn, Ida

  • Reply Ida Wulff 19. februar 2020 at 11:23

   Hei kjære Ida, beklager at jeg ikke så og fikk svart på kommentaren din før nå <3 Så trist at dere ikke fikk det til å funke, men sånn blir det bare noen ganger. For mange! Ikke at det hjelper. Men det eneste som er sikkert er at det kommer til å bli bedre <3 Jeg har ingen gode råd, men sender deg uansett mange tanker og varme klemmer. Jeg husker hvor svimmel jeg var etter å ha avsluttet et 6 år langt forhold, jeg kjente jo ikke noe liv uten! Så jeg lot bare meg selv gråte ut når jeg trengte det, og plutselig en dag var de vonde følelsene bare borte. Men det er jo ingen fasit på hvor lang tid det tar. Så hyggelig at du har fulgt meg så lenge, det setter jeg skikkelig pris på. Ta vare <3 <3

 • Reply Johanne 13. februar 2020 at 20:22

  Yey, dette kom sykt beleilig, skulle akkurat etterlyse en ny rabattkode da jeg har blitt hektet på et par produkter etter anbefaling fra deg! Hilsen student på budsjett<3

  • Reply Ida Wulff 15. februar 2020 at 11:41

   Ååå, så bra 😀 <3 <3

 • Reply Johanne 13. februar 2020 at 20:25

  Et spørsmål; har vært interessert i å prøve deres cleansing oil, men lurer på om den kun fungerer som en sminkefjerner og ikke som en rens på lik linje med cleansing foam, som jeg ser du bruker?

  • Reply Ida Wulff 16. februar 2020 at 16:13

   Hei! Måtte spørre E&C, da jeg ikke har erfaring med produktet selv. De svarer:

   Den fungerer som en rens også, slik som foamen gjør. Personlig foretrekker jeg å bruke oljen først, for så å ta en runde foam for å «få bort» alt av både sminke og urenheter, men jeg har inntrykk av at mange kun bruker oljen i seg selv også 😌

   Håper det var til hjelp ❤️

   • Reply Johanne 16. februar 2020 at 18:17

    Tusen takk for grundig og godt svar, det var til hjelp😄

  • Reply Sandy 16. februar 2020 at 22:09

   Jeg bruker den som sminkefjerner og rens: først på tørr hud, så med våte fingre og så vasker bort. En av få i min holy-grail-kolleksjon 😊

   • Reply Ida Wulff 17. februar 2020 at 13:40

    Takk for at du deler <3

 • Reply Lena 13. februar 2020 at 22:26

  Tar deg på ordet – bestilt! 🤞🏼

  • Reply Ida Wulff 15. februar 2020 at 11:38

   Håper du blir fornøyd, gi gjerne en tilbakemelding når du har brukt produktene en stund 😀 <3

   • Reply Lena 17. februar 2020 at 19:24

    Kom i posten i dag 🙌🏼
    Smører du ansiktet med serumet først, så nattkrem?

    • Reply Ida Wulff 18. februar 2020 at 09:48

     Ja! Evt dagkremen, men bruker bare serumet 1 gang per dag. Kos deg med deilige produkter! 😍💖

 • Reply Anne 14. februar 2020 at 09:37

  Jeg er på jakt etter et nytt hudpleiemerke, og disse høres jo lovende ut! 🙂 Bruker du noen av ansiktsmaskene deres også?
  Ansiktet ditt gløder jo om dagen! Kan du fortelle litt om selvbruningen din også? Tips for hvordan du påfører den best mulig etc? Jeg har så lyst til å prøve, men jeg tør ikke! Har aldri brukt det før, og er livredd for å ende opp med et skjoldete oransje ansikt! Haha!

  • Reply Ida Wulff 15. februar 2020 at 11:38

   Ansiktsmaskene er også veldig gode, men dem bruker jeg ikke til hverdags <3 Når det gjelder selvbruning så spraytanner jeg ansiktet lett en gang i uka. Står i dusjen og holder sprayen cirka 30 centimeter fra, holder aldri flasken stille. Klem!

   • Reply Anne 15. februar 2020 at 15:25

    Takk😃 Kanskje jeg må gi det et forsøk! Hvilken spraytan bruker du?

   • Reply Anonym 16. februar 2020 at 09:49

    Hvilken spraytan bruker du?

 • Reply Kaja 14. februar 2020 at 09:56

  Har lyst på, men ser at produktene er veldig dyre. Hvor lenge varer de?

  • Reply Ida Wulff 15. februar 2020 at 11:37

   De er drøye i bruk, men de forskjellige produktene varer ulikt. Men jeg vil si minst 3 mnd for alle produkter 🙂

 • Reply Sandy 14. februar 2020 at 17:32

  Nok en ting jeg liker med deg, Ida, er genuiniteten din. Du reklamerer ikke for noe bare fordi du får masse penger fra et selskap som har sponset alt som kryper og går. Vi har jo begge en kjærlighet for Fuelbox, og så viser deg seg også at Eleni & Chris er en favoritt. Jeg har brukt de i ett år nå, og har aldri hatt bedre hud. Mine favoritter er uten tvil håroljen og renseoljen som begge kan brukes til flere ting.

  Uansett ønsker jeg deg en riktig fin valentine og en god helg! Håper du nyter helgen uten noen surmuler eller gravlys i hus, hehe. Stor klem!

  • Reply Ida Wulff 16. februar 2020 at 16:12

   Så snill du er, takk for fin kommentar 💖 da har du faktisk brukt produktene lengre enn meg! Men så gøy at du også liker dem. Stor klem til deg 🥰

 • Reply Linda 15. februar 2020 at 11:43

  Colour me influenced🙈 Håper min hud blir seende ut som din, men frykter at du er litt mer dedikert til dine hudpleierutiner enn jeg er.. jaja, får begynne nå som jeg blir 30✌🏻

  • Reply Ida Wulff 16. februar 2020 at 16:11

   Haha! ❤️ men det er ikke for sent å begynne å ta vare på huden sin når man er 30 heldigvis!!

 • Reply Kristina 16. februar 2020 at 01:42

  Elsker denne serien! 😍
  Gikk faktisk til innkjøp av alle produktene etter at du anbefalte de i november (?), og har ikke angret et sekund! Aldri hatt så fin hud som nå! 😊

  • Reply Ida Wulff 16. februar 2020 at 16:10

   Så herlig! ❤️ det blir jeg glad for å høre 😍

 • Reply Guro 16. februar 2020 at 10:52

  Har du noen gang brukt Elixir for eksempel? Interessert i hvordan du syns produktene er sammenlignet med andre serier 🙂

  • Reply Ida Wulff 16. februar 2020 at 16:10

   Nei, dessverre. Har kun testet 1 krem fra Elixir, men aldri en hel hudpleieserie eller over lengre tid. Har hørt mye bra da! <3

 • Reply Maria 20. februar 2020 at 19:01

  Har bestilt masse produkter herfra, etter at du begynte å skrive om det 😀 😛 Men det jeg syns er litt kjedelig, er at det ikke ser ut til at dagkremen har solfaktor i seg? Bruker du solkrem i tillegg til dette på dagtid, eller er du ikke så opptatt av solfaktor i hudpleierutinene dine?

  • Reply Ida Wulff 21. februar 2020 at 08:22

   Håper du er fornøyd med produktene <3 Jeg bruker solfaktor 50 hver dag, i tillegg til hudpleie. Jeg påfører etter dagkrem! 🙂

  Leave a Reply