Hverdagsliv

PÅ EN SENG AV BRUKTE LOMMETØRKLÆR

26. februar 2020

HEI ❤️

Please tilgi meg for bilde-gjenbruk, for jeg ligger rett ut 😷 Vi hadde en så innmari koselig helg med gode venner, vin, reker, spill og latter – og så kom hverdagen med et smell. Kombinasjonen tette bihuler, null energi og en skoleoppgave jeg har fortrengt litt for lenge… Må innrømme at jeg ikke er veldig positivt innstilt til livet akkurat nå, hehe. I skrivende stund ligger jeg på en seng av brukte lommetørklær og prøver å presse ut noen ord til den stakkars oppgaven som skal leveres senere i uken. Jeg er så lei av å ligge bakpå, samtidig som jeg ikke har motivasjon til å henge på. Meeen, som det er viktig å huske på: Det er bare en dårlig dag, ikke et dårlig liv. Langt fra et dårlig liv!

Nå krysser jeg bare fingrene for å bli fort frisk og bli ferdig med denne oppgaven, for til helgen har jeg planlagt en skikkelig date weekend for Gravlyset og meg. Vi skal reise bort fredag kveld og være borte helt til søndag kveld – og skal blant annet gå på ski. Haha! Jeg har faktisk ikke gått på langrennski siden jeg var 8 år, og sist jeg hadde ski på beina i det hele tatt, var da jeg stod på slalåm én gang i 6. klasse. Jeg vet ikke hvorfor det har vært så innmari lite ski i livet mitt, jeg har vel bare ikke vært interessert. Men det har snudd! Nå er det bare litt vanskelig å komme i gang… Vel. Snart sklir jeg avgårde som den skidronningen, vent og se 🤩Nå skal jeg ta meg en pause fra tastaturet, å gjøre noe helt annet er ofte det beste når man står fast. En liten tur med støvsugeren, og vips, så klarer man å dunke ned hele 3 ord til på oppgaven sin før man må ta seg en lang pause 😂

Håper du har en fin dag. Har du en dårlig en, så føler jeg med deg 😽

No Comments

 • Reply Beate 26. februar 2020 at 13:40

  Åhhh, så kjipt, Ida! God bedring til deg, fina! Håper at helgeplanene blir noe av og blir konge! 😀 God klem! <3

  • Reply Ida Wulff 28. februar 2020 at 08:08

   Takk snille Beate ❤️

 • Reply kine 26. februar 2020 at 20:08

  God bedring! Er du fortsatt snusfri? Heier på deg👏👏

  • Reply Ida Wulff 28. februar 2020 at 08:08

   Fortsatt snusfri, hurra ❤️

 • Reply Linn 27. februar 2020 at 07:45

  God bedring,Ida!Du må bli frisk til turhelg❤️
  Aldri for sent å finne frem skiene igjen,men please gå for nøytralt ski outfit!Blir så oppriktig flau av å se folk som går med wannabe landslagsklær i løypa som blir forbigått av solbleke anorakker i 70 åra😅

  • Reply Ida Wulff 28. februar 2020 at 08:08

   Tusen takk, heldigvis på bedringens vei ❤️ Og haha, jeg vet ingenting om ski outfits!!

 • Reply Guro 27. februar 2020 at 15:37

  God bedring! Hyggelig at du logger deg inn og skriver litt, selvom formen ikke er bra. Alltid like hyggelig å klikke seg inn her, spesielt når det popper opp nye innlegg. Ha en fin dag videre!

  • Reply Ida Wulff 28. februar 2020 at 08:07

   Tusen takk, du er god ❤️❤️❤️

  Leave a Reply