Hverdagsliv

EN MAGISK HELG

1. mars 2020

Reklame: Oppholdet på Vestlia Resort er sponset

EN HELG PÅ VESTLIA RESORT ✨

Hjemme igjen etter en helt magisk helg med min kjære. Fredag ettermiddag kastet vi oss i bilen og kjørte til Geilo, nærmere bestemt Vestlia Resort. Jeg elsker Vestlia og hyttestemningen man får der. Selv om man er på hotell med spa og luksus på alle kanter.

Vi hadde jo egentlig planlagt at vi skulle gå på langrennski, men lørdag morgen bestemte vi oss spontant for å prøve oss i slalåmbakken i stedet. Jeg har stått på slalåm én gang i mitt liv, og det var i 6. klasse da jeg var på leirskole. Jeg har ikke hatt ski på beina siden det, så for meg var det veldig skummelt. Og nå kommer jeg ikke med en sånn typisk suksesshistorie hvor nybegynneren nailet det. Å stå på skiene var greit nok, men heisen…. Jeg stanset hele heissystemet på Geilo på lørdag, lå langflat foran stolheisen og døde av flauhet. Både ved påstigning og avstigning. Takk og lov for at jeg hadde på meg skibriller 😂 Det fristet ikke til gjentakelse, men min kjære tvang meg med gang på gang. Og til slutt så gikk det ganske smertefritt. Og herregud så deilig det var å suuuse nedover (de grønne) bakkene. Det blir ikke lenge til neste gang!

Vestlia Resort ligger i bakken, så det var bokstavelig talt bare å trøkke skiene på og starte dagen. Det blir ikke lenge til neste gang ❤️

Et lite bildedrøss fra kjæresteweekend 👇🏼

Akkurat sånn her ville jeg innredet soverommet på min egen hytte hvis jeg hadde en 🔥

Verdens beste støttekontakt + Mr Bean 🙉

Livredd i stolheisen…

i 🎿😎

Sendte mannen for å kjøpe lunsj 🤓

Etter en skummel/morsom/pinlig/bra dag i bakken, gikk vi til spaet og sovnet i boblebadet. Zen 🙏🏼

Vann og frukt ved bassengkanten ❤️

Lørdagskvelden valgte vi takeaway og film i hotellsenga fremfor tre-retters middag i restauranten. Det var visst ikke så dumt, for i løpet av natten ble jeg dritsyk. Altså, nå orker jeg snart ikke mer sykdom her 😅 Kan ikke huske sist jeg var så elendig som det jeg er nå, det er så vidt jeg klarer å stå oppreist. Vi kunne ikke gjøre annet enn å avlyse hundekjøring i dag, og reise hjemover. Derfor depper jeg litt akkurat nå, men det skal ikke overskygge at vi har hatt en helt fantastisk helg. Nå må jeg bare ligge rett ut helt til jeg blir frisk, for jeg har nesten ikke hørsel og hodet mitt eksploderer snart.

Uansett: Håper du har hatt en fin helg du også. Med en liitt bedre avslutning enn hva jeg hadde 😽

No Comments

 • Reply Beate 3. mars 2020 at 13:37

  Bra dere rakk å kose dere litt da! Huff… God bedring, goding! Klem! <3

 • Reply Lixil 14. mars 2020 at 07:18

  Vestlia resort er så nydelig! Jeg var der på yogaweekend i fjor, og bare WOW! Det er så rolig, selv med så mye mennesker, og de er så flinke på mat! Man finner alt mulig og kan spise som en konge selv om man er veggis. Spaet, rommene, naturen utenfor. Nei, virkelig. Dit skal jeg igjen!

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2020 at 11:12

   Ja, det er et nydelig sted <3

  Leave a Reply