Hverdagsliv

SMÅGODT & LITT HELGEPRAT

6. mars 2020

Har du sett et bilde som oser mer av helg enn dette? Smågodt på fredager er livet 💛 Her ser du noen av mine absolutte favoritter, har vi noen til felles? Har en oppfatning av at alle hater de brune med hvite knotter på (husker ikke hva de heter), men jeg er kjent for å være glad i litt gamlis-godteri. After Eight er for eksempel noe av det beste jeg kan få servert, men det skjer nesten bare når jeg er på besøk hos besteforeldre. Tilbake til smågodtet: Masse sjokolade og lakris, litt surt og litt søtt. Så har jeg det bra hele fredagskvelden, hehe.

Nå er det snart en uke siden jeg ble syk, og jeg kjenner endelig at jeg er på bedringens vei. Jeg har hanglet og vært av og på-småsyk den siste måneden, men det var ikke før jeg satt i sauna forrige helg at det smalt skikkelig. Kan det ha noe med saken å gjøre?! At jeg fikk satt fart på sykdommen, liksom. Egentlig er jeg litt glad for at jeg fikk meg en skikkelig runde med sykdom, for nå føler jeg at jeg kommer til å bli ordentlig frisk. Ikke sånn halvveis, alltid snufsende, alltid hanglende. Jeg tror det spiller en stor rolle at jeg har latt meg selv ligge rett ut og være syk. Gjør man ikke det så blir man ikke ordentlig frisk heller, virker det som. Men det er jo ikke så lett å tillate seg det heller. Det er så mange forventninger fra alle kanter, at når har man egentlig tid? Når kan man ligge rett ut, uten å følge samvittigheten gnage?

For eksempel så gnager det skikkelig på meg at jeg går glipp av en (viktig) bursdagsfeiring i helgen. Men jeg skal ikke møte opp der med vondt i halsen, tette bihuler, dårlig hørsel og konstant fare for neseblod. Det er ikke tema. Så selv om man føler seg som verdens verste venninne, må man bare prøve å akseptere det og tenke at man kan gjøre det godt senere.
Ønsker deg en nydelig start på helgen, så snakkes vi plutselig igjen 💕

No Comments

 • Reply Kamilla 6. mars 2020 at 12:54

  Ååh elsker banangodteriet og sjokoladen! Kunne fint delt godteriskål med deg altså 🙂 Ha en fin helg. Klem

 • Reply Silje 6. mars 2020 at 13:27

  De brune med hvite dotter heter punsjpraliner🌸

  Jeg elsker de!

 • Reply Linnea Frang 6. mars 2020 at 14:22

  Mye der jeg og liker, men har fått en rar greie med at jeg ikke klarer å blande «godis» og «sjokolade-godis» i samme pose, så hadde kun valgt det sure og lakrisen<3 God helg!

 • Reply Mira 6. mars 2020 at 14:23

  De lakris-smokkene er dritgode!! Hamstrer så mye når jeg kjøper de at jeg holder på å drite på meg haha :))

 • Reply Karoline 6. mars 2020 at 14:36

  Hahah, jeg også elsker de «knappene» med hvitt på 😂 Yum!!

 • Reply Beate 6. mars 2020 at 15:48

  Mmm, jeg elsker ALT av smågodt, men det går absolutt mest i sjokolade, i mange varianter! Mmm! Haha! 😉 Bra du holder på å komme deg igjen. Kjipt å være syk! Er nok smart å holde seg hjemme, mange kan jo bli skeptisk om det kommer noen halvsjuke i sammenkomster i disse tider! 😉
  God helg, fine! Klem!<3

 • Reply Maria 6. mars 2020 at 19:15

  Det der er som å se min godtepose! Punchknapper som det heter, er også min favoritt😍 Og de sure pærene, nam! Blir en tur på butikken nå snart tror jeg!

  Og en paraply til teamet; Foreldre som lar ungene grafse i smågodtet på butikken…., usj.. holder meg litt bevisst unna godteriet i barnehøyde🙊 Ønsker deg en riktig god helg! Klem fra fast leser

 • Reply A 7. mars 2020 at 08:52

  Elsker de brune og gule (BUBS). Noen butikker har også disse i rosa og grønne. Masse god bedring, skjønne deg <3

 • Reply Madeleine 7. mars 2020 at 10:42

  Den skåla har jo alle mine favoritter 😍😍 god helg, håper formen kommer seg!

 • Reply Maria 7. mars 2020 at 12:06

  Nå har jeg på følelsen at dere snart planlegger, eller at dere har barn i siktet. 😉 Smågodtet er som jeg skulle valgt det selv 🙂 Det heter punsjknapper.

 • Reply Kristina 7. mars 2020 at 12:17

  Hei!

  Hvilken krem med solfaktor bruker du over dagkrem fra eleni&chris?:)

 • Reply Tina 7. mars 2020 at 12:19

  Hei!
  Hvilken krem med solfaktor bruker du over dagkrem fra eleni&chris?:-)

 • Reply Lina 7. mars 2020 at 20:05

  Jeg hadde sååå lyst på smågodt når jeg var på Meny i dag. Jeg orker ikke tanken på Coronavirus og smågodt, bare så for meg alle hendene som er oppi, og som tar på spakene… er verken hysterisk eller bekymret over viruset eller andre ting, men jeg ble virkelig stoppa av tankene mine i dag gitt… Ble en plate med sjokolade da:-D

 • Reply Martine 7. mars 2020 at 20:21

  Husk at du er en god venninne som ikke drar og smitter dem 😊

  Og forresten, takk for bloggen din. Alltid god kvalitet på innleggene dine. Du er så god med penna (tastaturet)!!😍

 • Reply Stina 8. mars 2020 at 23:15

  Två av mina favoriter av ert norska godis! ”Päronet Gul/grön” och sjokolade familjen. 😍😍😍

 • Reply Madeleine 9. mars 2020 at 00:47

  Får også masse hat for de punsj-knappene, men jeg ELSKER de 😍 får heldigvis ha dem i fred da! Ønsker deg en fin uke, fine Ida ❤️

 • Reply Kjersti 11. mars 2020 at 20:44

  God kveld!

  Du ønsker serietips. Kan anbefale Sex Education på Netflix. Det overrasker meg at den ikke var på listen din! To sesonger å kose deg med resten av uken.

  Kjersti

 • Leave a Reply