Hverdagsliv

PÅ BEDRINGENS VEI + MITT NYE KALLENAVN

9. mars 2020

MANDAGSHILSEN 👋🏽

Hei, og god mandag fra en som endelig begynner å se lyset i denne sykdoms-tunellen. Et par dager til nå, så skal jeg til og med trene. Herregud, som jeg gleder meg. Nå har jeg vært syk alt for lenge, og jeg ber til snørr-gudene om at det blir jævlig lenge til neste gang. For dette har vært kjipt! Dog en liten trøst i at «alle andre» også er syke om dagen.

I skrivende stund sitter jeg foran peisen og sipper grønn te. Jeg faster i dag, for å gjøre noe bra for kroppen min. Lar den reparere seg selv, og alt det der. Passer egentlig ganske bra med det som er blitt mitt nye kallenavn her hjemme, etter at de falske vippene røk: Frøken organisk. Haha! Gravlyset syns jeg ser så økologisk ut. Med mitt nakne ansikt, jeans med rette bein og blondebluser. Jeg vet ikke om han mener det som et kompliment, men jeg koser meg uansett med det enkle liv. Eneste grunn til at jeg ikke har fått på meg vipper igjen er jo fordi jeg har vært syk, men nå har det gått så lang tid at jeg er blitt vant til det. Vurderer faktisk å prøve vippeløft for første gang i mitt liv, bare for å se hvordan det ser ut. Mascara er i hvertfall helt uaktuelt å bruke. Vippene mine står alle veier, og jeg ser ut som en edderkopp med det.

Men nok om det svært lite interessante temaet øyenvipper. Jeg ville egentlig bare stikke innom og gi et livstegn. Tilbake for fullt i løpet av denne uken, med andre ting enn kun sykdomssutring og random selfies ❤️❤️❤️

No Comments

 • Reply Linda 9. mars 2020 at 22:16

  Jeg er så lei vipper:-) Syntes ikke det er fint lenger. Det er for synlig på en måte og du er AMAZING uten! Hadde gått sånn der hver eneste dag hvis jeg hadde ditt fine fjes <3
  Organisk må være det nye "in"
  Gå akkurat sånn,du er så flott..

 • Reply Maylinn 9. mars 2020 at 22:30

  Du er så fin uten de ekstra vippene! :):):):)

 • Reply N 9. mars 2020 at 23:18

  Det er noe helt annet å bruke mascara på vippeløft! Fordi alle vippene da blir i «samme bøy», vil et enkelt lag mascara gjøre at vippene ikke stikker til alle kanter som en edderkopp! Haha. Bruk en enkel mascara, så blir det garantert fint på vippebøy. Du må absolutt gi det et forsøk, så skjønner du det.

 • Reply Ana 10. mars 2020 at 07:24

  Såååå vakker uten de tunge vippene! God bedring 🙂

 • Reply Frida 10. mars 2020 at 07:36

  Hei! Husker jeg feil, eller tok ikke du influensavaksine for bare et par uker siden? Ble veldig «inspirert» til å ta den selv da du nevnte det her på bloggen, men man skulle ikke tro det var mulig å bli så sjuk som du har blitt nå når man er vaksinert? God bedring i alle fall!

 • Reply Lena 10. mars 2020 at 08:04

  Ida! 😍 Ikke sett på vipper igjen, du er så sinnsykt vakker uten! Kan absolutt anbefale vippeløft, og det ser til og med fint ut med mascara 👌🏼 Har vært avhengig av extentions i mange år, men har nå gått over til vippeløft, er sååå glad for det. Prøv det ut, du kommer ikke til å angre 🙋🏼‍♀️

 • Reply Carina 10. mars 2020 at 08:10

  Vi må bli kvitt vippe-extensions trenden! Jeg tror disse ekstreme vippene kommer til å bli vår tids nye over-nappede øyenbryn. Hadde det sett naturlig ut så hadde det jo vært en ting, men folk er jo blitt totalt blinde på hvor mye de setter på.

  Jeg har prøvd (hjemme)-løft, og resultatet var faktisk ganske OK, sånn sett bort fra at det ble gjort av min fnisende venninne og jeg noen av vippene stakk litt ut her og der. Jeg har definitivt lyst å få gjort det i salong!

 • Reply asreis 10. mars 2020 at 09:09

  Hvor er blusen fra? 🙂 syns for øvrig du ser nydelig ut uten extensions (som jeg ikke er så glad i), så stemmer for å beholde det slik, evt. vippeløft! hadde også vært kult å se flere bilder av levis buksen, syns den ser så kul ut

 • Reply Linda 10. mars 2020 at 12:58

  Jeg kan anbefale et vippeserum som heter Revitalash som jeg kjøper på blivakker. På meg tok det rundt 8 uker før jeg så effekt, men er veldig glad for at jeg var tålmodig. Vippene mine ble mye lenger og mørkere.

 • Reply Beate 10. mars 2020 at 13:33

  Bra du kommer deg på beina igjen! Jeg syns du er penere uten vippene, Ida! Så jeg digger den økologiske versjonen av deg! 😉 Fortsattgodbedringsklem! <3

 • Reply Eline 10. mars 2020 at 14:56

  Så vakker uten<3

  Jeg gikk selv med vipper på i mange år, men med tiden har jeg bikket over på at det er mye finere med det naturlige (eller organiske?😅). Og jeg skal aldri ikke kunne gni meg i øya igjen!

  Fortsatt god bedring<3

 • Reply Ia 10. mars 2020 at 16:02

  Kjære Ida! Kan du vise meg din hud og sminkerutine! Du er syk og ser smashing ut selv uten vipper. Jeg er frisk, men gravid og trenger alle råd og hjelpemidler jeg kan få (og ja jeg har booket meg inn for å få satt på koen vipper) 😊 😂

 • Reply Silje 10. mars 2020 at 16:23

  Stemmer for at du dropper de falske vippene! Du er jo så pen uten, og jeg synes det er noe veldig 2013 med falske vipper 😶

 • Reply Marianne 11. mars 2020 at 16:05

  Hvis det er lov å si, MYE finere uten vippeextensions! Jeg roper hurra for det naturlige(litt er jo lov), men du var virkelig fin uten vippeextensions! 😀

  God dag videre!

 • Reply Julie 11. mars 2020 at 19:58

  Hvor er genseren fra? SÅ søt! Du ser helt smashing ut forresten:D Og ja, også uten vippeextentions💁‍♀️

 • Reply Anonym 12. mars 2020 at 07:42

  Hvor er blusen fra?😍

 • Reply Vibeke 16. mars 2020 at 00:01

  Hei! Hvor er blusen fra? 😍 du er nydelig som du er!

 • Leave a Reply