Hverdagsliv

OPPRYDNING I MATBODEN

13. mars 2020

VELKOMMEN TIL MATBODEN ❤️

Å få denne matboden helt ryddig er en umulig oppgave, men nå har jeg i hvertfall gjort en skikkelig innsats. Mye innetid betyr mye tid til å rydde, og det er faktisk litt terapi for sjelen. Rydde i skuffer og skap man vanligvis ikke gidder eller orker. Men fy søren, så takknemlig jeg er for denne lille boden. Den er 3-4 kvadratmeter, men rommer så mye at jeg ikke kan se for meg hvordan det ville vært å bo i denne leiligheten uten.

På veggen rett frem er det hyller som for det meste består av dopapir, tørkerull, vaskemidler, tørrvarer, drikkevarer og snacks. Jeg prøver å gi hver kategori sin egen kasse, slik at for eksempel frø og korn står i én kasse, mel-sorter har én kasse osv. Da blir det lettere å finne frem til ting, når man bare skal svinge innom for å hente en ingrediens.På veggen til venstre er det skuffer nede og hyller oppe. I skuffene ligger alt av bakepapir, folie, servietter, borddekning, kluter, tørkefiller og den slags. I hjørnet til høyre står støvsugere, tørkestativ og strykebrett – det skal egentlig henge på kroker, men så langt har vi ikke kommet enda 😄Et lite «pantry» er gull verdt å ha ❤️ Flere som har et lite rom eller kott fullt av livets vakreste godsaker AKA forbruksvarer? 😍

31 Comments

 • Reply S 13. mars 2020 at 19:36

  Flott matbod! Her er vi helt like 🙂 Har også 3 kvm bod med nøyaktig samme system, og har alltid det fylt opp med toalettpapir, tørkerull, diverse hermetikk.. Har det slik året rundt og ikke bare i disse coronatider. Gull verdt, for jeg synes at sånne ting er kjedelig å handle inn.

  Jeg bruker forøvrig de typiske IKEA-boksene til å kategorisere disse, men ser at det også var veldig nyttig med bokser med hull i. Hvor er de fra? 🙂

  Må forresten si at jeg får sykt ro i sjelen av å se deg tørre å laste opp ting som brusflasker osv på de hyllene. Av en aller annen grunn har jeg hatt helt angst for at ting skal falle ned! Er noe med at de ikke står på bein som lurer hjernen min til å tro at det ikke tåler noen ting. Kanskje jeg tør å legge brusflasker der jeg også snart!

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2020 at 11:13

   Mine er fra Clas Ohlson, de har forskjellige størrelser og høyder 😀 Og brusflaskene står trygt, hehe! Klem til deg

 • Reply Lene 13. mars 2020 at 19:53

  Elsk på den matboden😍 Godt å se det er flere som har en greie for dopapir😂

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2020 at 11:13

   Dopapir er livet, hehe <3

 • Reply Renate 13. mars 2020 at 20:59

  Vi flyttet nettopp fra leilighet til hus, og det beste salgsargumente megler hadde: en matbod me hyller til ALT av mat/forbruksvarer. Nå forstår jeg ikke hvordan jeg har levd uten, og kan endelig kjøpe dopapir i sekk og stor dunk me vaskepulver 😍

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2020 at 11:12

   Fy søren så digg! <3

 • Reply Henriette 13. mars 2020 at 22:42

  Jeg ønsker meg det når jeg bygger meg hus. Boden i kjelleren er alt for stor og har alt for mye dritt til hus og annet, i tillegg til ekstra kjøleskap, fryser, tørrvarer og husholdningsartikler.
  Så ønsker jeg meg KJØLEROM! Det har mamma og pappa. Ett stort digert rom til kjølevarer. Det er genialt når en skal ha selskapligheter eller har hatt det, for å oppbevare mat.
  Frokosten 1. juledag kommer klar rett fra kjølerommet <3

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2020 at 11:12

   Åh, så herlig med kjølerom!! Det vil jeg ha den dagen jeg får hus <3

 • Reply Hanne 14. mars 2020 at 07:53

  Hvor er de to vitrineskapene dere har på kjøkkenet fra ? De som.var på Houde touren for en stund siden.

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2020 at 11:11

   Slettvoll 🙂

 • Reply Silje 14. mars 2020 at 10:51

  Hei Ida! Hvor er hyllene fra? Og de hvite avlange eskene som står på hyllene nederst til venstre? 🙂

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2020 at 11:11

   De er fra Clas Ohlson! 🙂

 • Reply Mia 14. mars 2020 at 13:11

  Slikt rom er drømmen😍 Jeg ønsker meg virkelig en slik liten støvsuger dere har, men må spørre siden dere har den klassiske stående også. Blir begge brukt? Og hva er det da den lille ikke gjør jobben bra nok?
  Takk for svar ✨

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2020 at 11:11

   Begge blir brukt <3 Batteritiden er så kort! Klem

  • Reply anonym 16. mars 2020 at 09:43

   Vi har dyson v7 og jeg er helt ærlig superfornøyd. Vi har et hus på 170kvm og jeg kan lett støvsuge hele huset på et batteri, så lenge støvsugeren alltid står i ladestasjonen sin når den ikke er i bruk og er fullladet ved bruk.

 • Reply Karina 14. mars 2020 at 16:06

  Kunne ønske jeg hadde det slik selv😍 Hvor er de hvite kassene fra?

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2020 at 11:10

   Clas Ohlsson 🙂

 • Reply Heidi 15. mars 2020 at 07:46

  Omg, dette ser jo heilt amazing ut! 😍 kvar har de kjøpt hyllene?

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2020 at 11:10

   De er fra Elfa, kjøpt på Maxbo <3

 • Reply Martine 15. mars 2020 at 09:59

  Jepp! Da vi kjøpte hus var det et lite kott hvor vi brukte en dag på å bygge inn hyller fra IKEA som dere – storhandel hver tredje uke fra Kolonial, og har ALLTID f.eks.: T00-mel, vanlig mel, hermetikk som kidneybønner og kikerter, flere liter juice, flere kilo kaffe, dopapir etc. Hver gang jeg går tom for noe på kjøkkenet (feks bakepulver MIDT under bakinga), så kan jeg bare gå inn i kottet. Folk har ledd av meg for å «planlegge» så mye, men hvem ler nå.. I går skulle vi bake pizza og det var tomt for mel på butikken- men med 12 kilo stående i kottet så er jo det null problem for oss.. (og nei, jeg har IKKE storhandlet nå som tiltakene mot korona kom for fullt, men utrolig nok timet jeg storhandlinga fra Kolonial en uke før tiltakene kom fra staten. Så kan heller de som faktisk er tomme for varer hjemme få lov til å handle i butikken.)

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2020 at 11:10

   Så herlig <3 <3

 • Reply Line 15. mars 2020 at 10:10

  Så praktisk- hvor er hyllene fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2020 at 11:09

   Elfa 🙂

 • Reply Marie 15. mars 2020 at 20:01

  Åh gud bedre dette er min våte husmordrøm altså! LEKKERT!

  • Reply Ida Wulff 25. mars 2020 at 12:56

   😀 <3 takktakk!

 • Reply Christine 16. mars 2020 at 12:49

  Hei <3 Håper dere nyter å være hjemme! Tenkte på litt rabattkoder:D I disse tider hadde det vært gull med nettshopping + litt hudpleie! Vet du om du får en ny rabattkode på Eleni & Chris på et tidspunkt? Vil teste ut etter du har sagt så mye bra! men er litt dyrt.
  Og det gjelder forsåvidt egentlig fuelbox også når man er så mye hjemme rundt partneren sin!

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 14:15

   Hei på deg <3 Jeg skal skrive om Eleni & Chris senere denne måneden, og skal gjøre mitt beste for å få til en rabattkode! Klem til deg

 • Reply Stine 16. mars 2020 at 18:39

  Kan anbefale kroker fra IKEA sitt oppheng til boder, har selv hengt opp tørkestativet på 2 «brandur dobbeltknagg» fra IKEA 🙂 Det som er genialt er at du kan skyve på de krokene du vil og tilpasse selv

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 23:50

   Tusen takk for tips 🤩🤩🤩

 • Reply J 25. mars 2020 at 13:42

  Hei. Hvilken dyson er dette? Er du fornøyd? 😍

 • Reply HYJlNgF 18. oktober 2023 at 07:53

  Mol Pharmacol 21 173 180 priligy amazon uk

 • Leave a Reply